קודם כל מזל טוב
ואני אתן לך את ההרצאה שאני נותן לכל חבר שלי. קודם כל, אל תעיז לנהוג בלי מלווה במשך חודשיים, באם נתפסת בלי מלווה אתה מגיע לבית משפט כדי להסביר לשופט מדוע נהגת בלי מלווה ואתה צריך להיות נורא משכנע, הקנס יכול להיות כספי, שלילה לפרק זמן מסוים או שלילה לתמיד. כמו כן יכול להיות שלושתם יחדיו. יש גם אפשרות למאסר של שנתיים וחצי. בנוסף, אתה לא יודע לנהוג, כל נהג חדש לא יודע לנהוג , גם נהגים עם רשיון שנתיים ושלוש לא יודעים לנהוג, הם אולי יודעים להשתלב בדרכים מהר יותר. תכיר בעובדה שאתה לא יודע לנהוג, תהיה עדין עם הגז, תלמד להכיר את התגובות של האוטו, את האוטו עצמו ואת המערכות שבו. אל תעיז ללחוץ על הגז לפני שאתה מכיר את האוטו, קרה לי שעליתי על אוטו עם מנוע מאוד חזק בהיותי נהג חדש, והאוטו הפתיע אותו.... הזהר לך. סע לאט ובזהירות עד שתלמד להכיר את האוטו של הוריך ורק אז תרגיש חושפי לנסוע ולהגיע למגבלות שלו, מה שאתה לא תגיע ולא כדאי לנסות להגיע אלא אם אתה לוקח קורס נהיגה מתקדמת שילמד אותך פלאים על נהיגה... בכל אופן, שמור על עצמך והמון מזל טוב וזכור, בכביש לא משתוללים ולא עושים שטויות. דרור, אבא אמא לרגע.