AFTER מצדה יש לי בעיה ....

AFTER מצדה יש לי בעיה ....

כל החליפת עור שלי מלאה בשלל יתושים, זבובים ושאר בעלי כנף שהתנפצו והשאירו עלי נוזלים . מישהו מכיר מקום לניקוי יבש שעושה עבודה טובה בניקוי חליפה עור שלמה ? וכמובן במחיר שפוי ? תודה מראש לעונים ואם יש עוד אנשים במצב שלי האם ניתן לגבש פה ניקוי קבוצתי שיוזיל עלויות ?

צריך הרבה מעבר למגבונים לחיים

ואני מפחד לעשות שריטות או סימני שיפשוף על העור לדעתי ניקוי יבש יוציא ממנו הרבה לכלוך וגם בפנים החליפה ישאיר ריח נעים ונקי ...

Mr BIG Biker

New member
../images/Emo45.gif מגבונים לחים על המעיל החדש

(לבן) עוזר..... אבל כל עוד "טרי" שלא יהיה צורך לגרד את הברחשים, גם כל הצוורון נהיה שחור והכל ירד פיקס מהמגבון *רק שמתי לב שאיזו נקודה אדומה קטנה (זירת רצח של |יתוש| שמן) לא ירדה

RIDE TO LIVE

New member
יותר פשוט וזול לבצע את הפעולות הבאות :

מגבונים לחים יעשו את העבודה בכל הקשור לנקיון המעיל. בנוסף וזלין טהור שקונים בכל סופר פארם , מזין את העור, מחדש ומבריק.

queenofeden

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק זה. מטליות ווזלין. יש גם חומרים יעודיים לטיפול בעור בכל סופר שכונתי, אבל ממש אין צורך.

סמרטוט רטוב. תרטיב את החליפה בחלקה החיצוני

עם סמרטוט רטוב. לאחר מכן שוב עם סמרטוט רטוב, והכל ירד.

בחיצוני אני אבדוק את עניין המגבונים אבל ....

מה קורה עם החלק הפנימי איך ניתן לנקות שם ועם מה ניתן לבשם קצת בתוך החליפה ?

ב ו Z י

New member
הנה רעיון מהפכני שלא אמרו לך קודם:

מגבונים לחים. אלא אם אתה כ-ז-ה מסריח ואז גם ניקוי יבש לא יעזור.

את האמת אמרו לי כבר כמה לקוחות טובים שאני ...

מסריח אבל זה היה אחרי דו"ח של 1000 שקל בערך אז עמדתם אינה אוביקטיבית כרגע ! סבבה מגבונים לחים לפנים ולחוץ ננסה את זה ונראה את התוצאות תודה לכולם על התשובות .

iec

New member
עזוב אותך מכל העצות המפגרות שנתנו לך...נסה רק

מגבונים לחים...

לא הייתי הולך על מגבונים בכל מקרה

יש בהם סבון שלא עושה טוב לעור, ויכול גם לייבש אותו - אלא אם כן לאחר הניקוי תמרח על העור חומר ייעודי לשמירה עליו, או קרם לחות איזשהו (יש כאן בשרשור זה כמה מומחים שיכולים להמליץ לך על אחד זול וטוב). לגבי החלק הפנימי, אם אינו מתפרק ואז לכביסה רגילה, אז תלה אותה באויר הפתוח לכמה ימים. הבד שם אמור לאפשר נידוף של הריח.

למעלה