AFRICA

AFRICA

מה המצב אחים\יות אני פה באפריקה גולש על גלים מטורפים עם פיקים ריקים, חופים לבנים וריפים חדים. מקווה שאתם גם נהנים שם בארץ הקודש אני פה שקוע ולא מתכוון לחזור בזמן הקרוב
נ.ב איך הים בישראל? תנו עדכונים משהו ובקרוב אני יוכל להעלות לפה תמונות שלי

GHANA

והעיר- ACCRA אני גולש פה לבד אין אף גולש ואף אחד מהמקומיים לא יודע מה זה גלשן, אז אם אתם מחפשים מקום טרופי, חופים לבנים, דקלים על החוף וים שמחזיק 3 מטר סולידי והכי חשוב פיקים ריקים לגמרי מגולשים, גאנה זה המקום...אני מחכה לכם שם

cyb3rmaniak

New member
מגניב בן אדם! תהנה. קרע את הים.

לא יודע מה עם היום, ואני לא יודע ממתי אתה שם, אבל בתחילת השבוע היה ממש סבבה. הים עלה והיו כמה ימים של מטר בחופים הפתוחים (תקנו אותי אם אני טועה...) בכמה הימים האחרונים אני ראיתי גלים חמודים של 40-50, אבל כמה אנשים כתבו שדווקא היו הפתעות של מטר-מטר וחצי בחופים מסויימים. קצת קשה להאמין, אבל אני זורם. מה גובה הגלים שם עכשיו? לפחות בחופים שאליהם אתה מגיע?

bla27

New member
לא

בחיים לא היה מטר בקיץ הזה... מי שאמר את זה הוא פשוט מתחיל ולכן אין לו יכולת להעריך גלים. לא היה יותר מ- 70 הקיץ, אולי היה איזה יום אחד עם התקפות של 80 אבל בחיים לא יותר.

15 שנות נסיון-היה מטר וחצי לפני

שבועיים ביום שישי. רק באיזור חיפה, בתל אביב היה חצי

בפעם האחרונה שהייתי

הגיעו סטים יפים של 2 מטר לפחות, והמקומיים (לא גולשים, דייגים) אמרו לי שהים יכול להחזיק גלים יותר גבוהים מאלה אפילו.

jKiTTiE

New member
יא בנזונההההה

תהנהההה =] תגלוש שמה בשבילנווו יווו איזה חמודד אם הייתי בחול אני בספק אם הייתי שולחת הודעה משו חחחח =]

למעלה