AFC wild card

RoyBehar

New member
ג'קסונויל ופיטסבורג לדעתי

לפיטסבורג יש את הלו"ז הכי קל מבין השלוש שכרגע בשיוויון על המקום האחרון (קיי סי וסאן דייגו). יש להם את מינסוטה, דטרויט וקליבלנד, בזמן שלשתיים האחרות יש משחק אחד ביניהן, לצ'ארג'רס יש גם את דנבר ואינדי ולקיי סי את הג'איינטס ואת סינסנטי. בנוסף, כרגע לפחות בתיקו משולש (אם העונה נגמרת היום) פיטסבורג לוקחת. אני מאמין שבסופו של דבר בשבוע 17, דווקא שתי הקבוצות האלה שיאבקו על המקום ה-6 לא יעלו, אבל מצחיק ששתיהן יהיו כנראה אלה שיקבעו מי הקבוצה שתקבל שבוע חופש. לגבי אלופות הבתים, בכל הבתים זה כבר לא ממש מרוץ - המובילות כרגע יקחו: אינדי,דנבר,סינסי וניו אינגלנד.

RoyBehar

New member
האמת שאני כבר לא בטוח

לפני שלושה שבועות אם היו שואלים אותי הייתי אומר שהם עולים רק כי הבית שלהם מגעיל את ארנבות הבר, מה שלמען האמת נכון, ושהם יפסידו אם לא בוואיילד קארד, אז בסיבוב השני. אבל עכשיו, לאט לאט זה נראה כאילו אחרי פתיחה חלשה ועמוסה בפציעות, הם מתחילים לאט לאט לחזור לעצמם, ועם טום 'בלתי מנוצח אחרי דצמבר' בריידי וכל הפצועים שחוזרים, הם בהחלט מסוגלים להגיע רחוק בפלייאוף לדעתי. זה נורא יבאס אותי לראות אותם למרות איך שנראו רוב העונה, עושים את זה שוב, אבל זה יתכן בהחלט.

באמת נמאס

נמאס כבר לראות אותם מנצחים כל משחק פלייאוף עם fg מדהים של וינטרי בשניה האחרונה לאחר דרייב עוצר נשימה בהנחייתו של טום "אני יכול לחצות את כל המגרש ב30 שניות" בריידי

stan123

New member
כל הכבוד!

סוף סוף, אוהד סטילרס!!!!! מה קורה? קיצר, 10 פעמים פרסמתי כאן את דעתי ושאלתי לדעת אחרים, אף פעם לא ענו לי. לדעתי: אינדי, באנגלס (ניצחו אותנו, מה לעשות), ניו אינגלנד, דאלאס - יקחו את ראשות הבית לדעתי. ווילד קארדיות - ג'קסונויל וקרב בין KC ל SD לפיטס, שאני הולך כמובן עם פיטס עד הסוף

stan123

New member
התכוונתי דנבר ולא דאלאס

ולדעתי באנגלס מפסידים בסיבוב הראשון, ניו אינגלנד ואינדי ינצחו את הראשון שלהם - שים לב שהראשון של אינדי הוא בשבוע פליאוף השני. לדעתי ה BYE השני הוא של ברונקוס ולא באנגלס

אהלן גבר!

לדעתי בפלייאוף יהיה מאוד קשה לנצח את ניו אינגלנד(טום בריידי נוהג לפרק קבוצות בפלייאוף) אבל אני מקווה שהסטילרס ילכו עד הסוף

למעלה