AF של SG1 סדרה 2 - תמונות הנה כמה תמונות של ה ACTION FIGURES של סדרה 2 שתצא של STARGATE SG1
D DVD10 New member 19/6/06 #1 AF של SG1 סדרה 2 - תמונות הנה כמה תמונות של ה ACTION FIGURES של סדרה 2 שתצא של STARGATE SG1
S subatoi New member 19/6/06 #2 טיאלק ממש ממש ממש דומה ../images/Emo127.gif קרטר נראית יותר דומה לגלן קלוז, אם בכלל דומה למישהי
D dvirsasson New member 20/6/06 #3 because it's all made in china!!! מה להם ולסטארגייט (חוץ מתכוניות לפתיחת תוכנית משלהם)?
ס סלמאק New member 20/6/06 #4 לא צריכה להיות להם זיקה לסטארגייט מספיק שהיצרן מחליט שאת התוצרת שלו הוא מייצר שם כי זה יותר זול...
S subatoi New member 20/6/06 #6 הי, הי, יש להם גם שידורים חינם של המונדיאל באינטרנט (שהאחים שלי רואים). סינית, סינית, אבל רואים ת'גולים
הי, הי, יש להם גם שידורים חינם של המונדיאל באינטרנט (שהאחים שלי רואים). סינית, סינית, אבל רואים ת'גולים
S subatoi New member 21/6/06 #8 למה? דווקא בסדר גמור. לא כמו בטלויזיה, מן הסתם, אבל רואים יופי יחסית. יותר טוב, נגיד, מהקטע של מקגייור שמלונקק פה איפשהו בפורום. לדוגמה.
למה? דווקא בסדר גמור. לא כמו בטלויזיה, מן הסתם, אבל רואים יופי יחסית. יותר טוב, נגיד, מהקטע של מקגייור שמלונקק פה איפשהו בפורום. לדוגמה.
S sprqy New member 20/6/06 #5 טיאל'ק נראה מדהים!! אני רוצה כזאת!!! אגב לא קצת הגזימו עם איבר מסויים של סם