aerosmith-

aerosmith- ../images/Emo53.gif../images/Emo24.gif

שלום לכולם שמי צ'רלי אני מגיע אליכם מפורום שנות ה90 ברצוני לארגן מצעד ללהקה הנפלאה הזו המצעד יכלול אך ורק את שירי הלהקה ששוחררו בשנות ה90 ביומיים הקרובים אשתף אתכם במצעד זה כי אתם חובבי אירוסמית המצביעים האמיתיים בה' הידיעה רציתי לשאול אתכם אם ישנם עוד סינגלים משנות ה90 ששוחררו חוץ מהשירים האלו ? אודה לכם אם תעזרו לי 1990 "Janie's Got a Gun" #4 1990 "What it Takes" #9 1990 "The Other Side" #22 1993 "Livin' on the Edge" #18 1993 "Cryin'" #12 1994 "Amazing" #24 1994 "Crazy" #17 1997 "Falling in Love (Is Hard on the Knees)" #35 1998 "Pink" #27 1998 "I Don't Want to Miss a Thing shut up & dance

AeroTom

New member
"Janie" שוחרר בסוף 89 כידוע לי...

ובנוסף לרשימה, הנה עוד סינגלים ששוחררו בשנות ה-90: Blind Man - 94 Hole In My Soul - 97 אני מדבר על ארה"ב כמובן. באירופה למשל היו עוד, כמו: Shut Up And Dance - 94 Eat The Rich - 93 ואני לא מחשיב כמובן את הסינגלים שיצאו כ-Promo Single...אלא רק אלה שיצאו למצעדים וכדומה.

AeroTom

New member
יצאו ללהקה רק 2 אלבומי סטודיו בשנות

ה-90...אם אתם לא מחשיבים (ואני משער שאתם לא) את הסינגלים שיצא ורק כפרומו, אז מה שהוספתי (בארה"ב רק או אירופה) כזכור לי זה מה שיצא בשנות ה-90.

בָלבָל

New member
אני חושבת שאת

walk on water צריך להוסיף כי big ones הוא אוסף פופולרי משנות התשעים... וגם full circle יצא כסינגל

AeroTom

New member
אותם לא החשבתי, כי לא חושב שהם

רוצים את כל הסינגלים. רק אלה בשביל שיצאו ממש בשביל המצעדים והכל (ושיצאו גם רק בארה"ב אולי). אם להזכיר את כולם, אז בנוסף ל-Full Circle ו-WOW היו גם את: Fever ו-Taste of India שיצאו כסינגל פרומו. וגם Sweet-E ו-Dream On יצאו בשנות ה-90 שוב כסינגלים, לקידום דברים שונים.

טוב..סגרתי את הרשימה..אבל

שאלה אחרונה ללהקה שיר בשם wow? חיפשתי אותו באמיול ולא מצאתי

זהו..אני מזמין את כולם../images/Emo24.gif

רשימת השירים לשנות ה90 של אירוסמית' מוכנה כבר. אני מזמין אתכם לעשות דבר מאד קשה עבורכם לבחור את 5 השירים הכי אהובים עליכן ולדרגם מהמקום ראשון עד האחרון. הנה הקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=957&msgid=91509021 היכנסו והצביעו...תודה!

SaintJohn

New member
שלום צ'רלי../images/Emo13.gif

תודה רבה על ההזמנה ועל עריכת המצעד, שעושה כבוד לאירוסמית'. אני אשמח להצביע אצלכם במצעד, ואתה מוזמן גם לפרסם את התוצאות הסופיות של המצעד אצלנו בפורום

למעלה