Aenima יש Aenima באוזן השלישית בת"א.
M MelodicTruth New member 22/2/03 #3 באסה להיות ירושלמי ../images/Emo10.gif עדיין לא מצאתי את הדיסק בעיר הקודש.....ולחשוב שאת אופייט וסאליבל, שני הדיסקים הנדירים ביותר של טול מצאתי בקלות ודוקא את הדיסק שהכי פופולרי אני לא מוצא
באסה להיות ירושלמי ../images/Emo10.gif עדיין לא מצאתי את הדיסק בעיר הקודש.....ולחשוב שאת אופייט וסאליבל, שני הדיסקים הנדירים ביותר של טול מצאתי בקלות ודוקא את הדיסק שהכי פופולרי אני לא מוצא
J j i m m y New member 23/2/03 #4 באסה להיות חסה אופייט לא נדיר בכלל. בכל חנות תקליטים ברחובות יש אותו. יש אותו, ואת שאר הדיסקים אין. דרך אגב, את סאליבל, באיזה גרסא אתה מחזיק ? DVD או VCR ?
באסה להיות חסה אופייט לא נדיר בכלל. בכל חנות תקליטים ברחובות יש אותו. יש אותו, ואת שאר הדיסקים אין. דרך אגב, את סאליבל, באיזה גרסא אתה מחזיק ? DVD או VCR ?
M MelodicTruth New member 23/2/03 #5 RE אופייט נדיר בארה"ב, בארץ בלתי אפשרי למצוא חנות שלא מחזיקה בלפחות חמישה עותקים של הדיסק....פעם הבאה תקרא את ההודעות מלאות התוכן שלי פעמיים .....יש לי את סאליבל על דיוידי-גירסת מיליון הדולר(טוב, שיהיה מאה דולר )
RE אופייט נדיר בארה"ב, בארץ בלתי אפשרי למצוא חנות שלא מחזיקה בלפחות חמישה עותקים של הדיסק....פעם הבאה תקרא את ההודעות מלאות התוכן שלי פעמיים .....יש לי את סאליבל על דיוידי-גירסת מיליון הדולר(טוב, שיהיה מאה דולר )
J j i m m y New member 23/2/03 #6 תרשה לי לצוטט אותך. "ולחשוב שאת אופייט וסאליבל, שני הדיסקים הנדירים ביותר של טול מצאתי בקלות" מה אפשר להבין מההודעה מלאת התוכן שלך ?
תרשה לי לצוטט אותך. "ולחשוב שאת אופייט וסאליבל, שני הדיסקים הנדירים ביותר של טול מצאתי בקלות" מה אפשר להבין מההודעה מלאת התוכן שלך ?
M MelodicTruth New member 23/2/03 #7 שאופייט וסאליבל הם שני הדיסקים היותר נדירים של טול???.....כנס לebay ותראה שמוכרים את גירסת הדיוידי של סאליבל ב60$....כנס לfaq של טול או לtooldiscography.com ותגלה שלא קל להשיג את אופייט ולא לכולם בארה"ב יש אותו
שאופייט וסאליבל הם שני הדיסקים היותר נדירים של טול???.....כנס לebay ותראה שמוכרים את גירסת הדיוידי של סאליבל ב60$....כנס לfaq של טול או לtooldiscography.com ותגלה שלא קל להשיג את אופייט ולא לכולם בארה"ב יש אותו