ADOBE READER WINDOWS CE לנגן PMP

ADOBE READER WINDOWS CE לנגן PMP

שלום יש לי נגן COWON Q5W עם מערכת הפעלהWINDOWS CE 5, אני מתקשה למצוא תוכנה שקוא מסמכי PDF עבור נגן. באתר ADOBE אין. איפה אפשר למצוא אםיש כזה בכלל? תודה רבה.

tweeg

New member
אממ

בהנחה שלא באה איתו תוכנה כזאת הייתי בודק ב: iaudiophile.net יש להם שם פורום רק בשבילו,הייתי בודק קודם כל בסטיקי/נעוץ אם לא כתוב שם או שהייתי שואל,או שהייתי מחפש בפרומים עם מכשירים אחרים שמבוססים על אותה מערכת הפעלה (אני אכתוב שוב סמארטפונים(יש בתפוז),למרות שכל פעם זה מכשירים אחרים ויאיר מתקן אותי ואני שוכח עוד פעם)

tweeg

New member
זה די ישן לא?

אז שלישי זה פלאם,נכון?ואין עוד?

יאיר B

New member
לפאלם בעיקרון יש מערכת משלו (גרנט)

אבל יש דיבורים להכניס את חלונות גם לפאלם (ודיברו גם על לינוקס בעבר). לא יודע מה קורה עם זה כיום, אני לא ממש עוקב. אם תשים לב, לפאלם יש פורום משלו - בגלל ההיסטוריה שלו (והפאלמיסטים מנהלים מלחמה עקובה מדם עם הפוקטים...). בעיקרון, הגרעין שיצר את פאלם היו פליטים של אפל ובגלל זה היא שונה היסטורית. (באפל רצו לעשות מחשב כף יד, עוד לפני שהיו כאלה דברים, לפני הרבה שנים. הפרוייקט לא ממש הצליח להתרומם לפי הסטנדרטים של סטיב ג'ובס והוא החליט לגנוז אותו. המובילים של הפרוייקט לא הסכימו פרשו מאפל ובנו את פאלם).

tweeg

New member
אז פלאמים זה סמארטפון עם מערכת הפעלה אחרת?

יאיר B

New member
פאלם זה בעיקרון מחשב כף יד (אין בו טלפון). יש

דגם אחד של טלפון שלהם שנקרא TREO (והוא, כמו כל הפאלמים האחרים, מריץ את מערכת ההפעלה של פאלם).

O

omerdav

Guest
כל מה שיאיר חטא בו

זה שהוא לא ציין שהוא מנצל"ש.

למעלה