ADO

itzik.R

New member
ADO

איך מבצעים מחיקת שדות בטבלת אקסס עיי שימוש בSQL בADO

gokoby

New member
Delete Record

The sql string should be: DELETE FROM tblName WHERE Condition objCon.Execute(sqlDelete) I assume that you already have an open connection....

itzik.R

New member
Delete Record עזרה

יש לי טופס בתוכו מספר TEXTFILDS הטופס מקושר לטבלה באקסס עי ADODB אני מנווט בטבלה והנתונים מופיעים בתוך הTEXTFILDS כאשר אני מגיע לרשומה מסוימת אני רוצה למחוק אותה איך עושים את זה?

meravsha

New member
האם אתה משתמש ADODC?

חבל שלא פירטת כיצד קישרת את הטבלה. בכל מקרה ישנה שיטה הניקראת DELETE וכשהיגעת לרשומה המתבקשת יש לרשום Rs.Delete והרשומה נמחקת. חשוב לדעת שאחרי מחיקה הRs לא מצביע על רשומה מסויימת בטבלה. הוא מצביע על כלום לכן יש צורך להשתמש ב- Bookmark

itzik.R

New member
ADO

איך מוחקים רשומה מטבלה באקסס ללא פקד ADODC אני מקושר לטבלה עי ADODB.connection & ADODB.recordset אני מנווט בטבלה עי recordset.movenext ומעביר את הנתונים מהטבלה לתוך textfilde אצלי בטופס, כאשר אני מגיע לרשומה מסויימת אני רוצה למחוק אותה איך עושים את זה? (בעזרת SQL מהוא הסינטקס הנכון)

gokoby

New member
DELETE syntax

שוב אני מניח שהDB שלך הACCESS נבנה נכון ושיש לך מפתח ראשי בטבלה המדוברת, כעת כל שעליך לבצע הוא ``להגיע`` לרשומה שהנך מעוניין למחוק (RS.MOVENEXT) לקבל את המפתח הראשי של הרשומה (שהוא גם יחודי לכל הטבלה - בד``כ מס` רץ) - ניתן לביצוע ע``י - rs.fields ... ואז לבצע את קוד הSQL הבא : DELETE FROM TBLNAME WHERE KEYCODE=rs.fields(``KeyCode``).value בהצלחה...

למעלה