ADO+SQL PROBLEM

livnia

New member
ADO+SQL PROBLEM

במסנג'ר אני ב [email protected] אם אפשר לקבל עזרה אני אשמח ואם מישהו מציע לי עוד פורמים מתאימים ללפרסם אני אשמח - הייתי כל הלילה בפורומים ועדיין לא פתרתי את הבעייה טוב התקנתי את ערכת ה sql server 2000 ל120 יום ניסיון בהתקנה לא הכנסתי סיסמאות עבור sql server 2000 ,הכל דרך windows authentication יש לי רק שם משתמש וסיסמא ל windows שהם username=a password=1 אותם אני מכניס כאשר ה windows עולה בניתי טבלה שנמצאת ב Data Source=D:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL$LOVE\Data\new_home_Data.MDF; על השרת MSSQL$LOVE וב sevices הוא במצב STARTED למסד נתונים קראתי new_home לטבלה גם קראתי new_home ב permissions של מסד הנתונים public=user/role וכל הcheckbox מסומן ב וי - checke ב permissions של הטבלה user/database roles/public =public וכל הcheckbox מסומן ב וי - checked התקנתי אפילו msde2000 ב DSN שהגדרתי DATA SOUCE NAME=new_home !!!! והגדרתי ב odbc- user dsn,system dsn ניסיתי להתחבר עם DSN ו DSNLESS ולא הצלחתי כעת לשורות קוד ולהערות : Set db = Server.CreateObject("ADODB.Connection") db.Open "Provider=SQLOLEDB.1;Initial Catalog=new_home;Data Source=D:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL$LOVE\Data\new_home_Data.MDF;" והתוצאה Invalid authorization specification db.open "new_home" והתוצאה icrosoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E4D) [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Login failed for user 'AA\IUSR_AA'. !!! 'AA\IUSR_AA' = Internet guest account !!! -הערה שלי 'db.Open "Provider=SQLOLEDB.1;Initial Catalog=new_home;Data Source=D:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL$LOVE\Data\new_home_Data.MDF;User ID=sa;" והתוצאה Microsoft OLE DB Provider for SQL Server (0x80004005) '[DBNETLIB][ConnectionOpen (ParseConnectParams()).]Invalid connection אם אפשר לקבל עזרה אני אשמח ואם מישהו מציע לי עוד פורמים מתאימים ללפרסם אני אשמח - הייתי כל הלילה בפורומים ועדיין לא פתרתי את הבעייה

היית צריך להגדיר

לא windows authentication אלא mixed . כי כרגע מורשה להכנס ל DB רק מי שיש לו זכויות במחשב שלך. וגולש האינטרנט האומלל? אין לו זכויות לכן זה מה שקורה. אני יודע שאפשר לשנות את זה, אבל לא בטוח איפה. תנסה ב EM, להכנס לפרופרטיז של השרת כולו, ולשנות. אחר כך אתה יוצר יוזר משלך, עם שם וסיסמה, ונותן לו הרשאה לבסיס הנתונים שיצרת. ואת היוזר הזה אתה כותב ב connection string . אתה הבנת את זה, ברוך?

gilad g

New member
נסה אולי בפורום ASP או פורום

מסדי נתונים... פה מתעסקים בשאלות שקשורות ב-net.

למעלה