ADHD

• פותח הנושא p4s
  • פורסם בתאריך
תחליט, עזבת או שלא עזבת ?

כי בארכיון כתוב שבזמן שפנית לפורום זה היה לפני שעזבת את הבית .

ב-16.11 כתבת :
" סיפרתי הכל ישר לאשתי.
עכשיו מחכה לה שתחזור מהעבודה, והסכמנו שהיום אני יוצא מהבית ונגיד לילדות שאבא ואמא נפרדים."

וב20.11 חזרת לבשר לנו שאתה מחוץ לבית :
"היום שבועיים מחוץ לבית מתגעגע כל כך אליה..."

אז נחמד שאתה משתף אותנו בסיפוריך המופלאים הנוגעים ללב , אבל לפחות תשתדל להיות עקבי ותואם לתיעוד בארכיון .

ת'אמת , זה לא משנה כי הסיפור שלך רחוק מלהיות אמין ואמיתי.

p4s

New member
אני מחוץ לבית אבל לא עזבתי

מצטער שאני מתעקש על המילים. אני לא עזבתי! אני יצאתי על פי דרישת אישתי!

אתה יכול להתעקש אבל זה מה שכתוב במילון

ובמיוחד שים לב לפירוש השני והשלישי כי הם הרלוונטיים.

יָצַא - יָצַא, גוף שלישי1.עבר מן הפנים אל החוץ.2.עזב את המקום בו הוא נמצא, פרש, נסע. "אני יוצא עכשיו, מישהו צריך טרמפ?"3.עזב תכנית, מוסד,.4.נהיה זמין לקהל הרחב, התפרסם, הופיע.5.הופיע, נגלה. "יצאו שלושה כוכבים."

זה לא משנה אם יצאת מרצונך או בגלל רצון אשתך. התוצאה הסופית היא שעזבת את הבית .

p4s

New member
ואם כבר

ההודעה הראשונה שכתבתי היתה ב 6.11 לא ב 16.11.
כמה שאני יכול להבין מאיזה מקום באות התגובות שלך, אבל בכל זאת. עדיין חלק מהתגובות פה של אנשים כן עוזרים לי. ואני מודה להם.
למה אתה פה?

p4s

New member
שכח מהשאלה ששאלתי אותך

ופשוט תודה שאתה פה! בזכותך חשבתי לחפש בארכיון, כי זכרתי שהייתי פה כבר פעם. זה היה נראה לי מזמן. מסתבר לא כל כך:
הזוי מה שכתבתי אז. או בעצם לא כל כך הזוי כשאני חושב על איפה אנחנו עכשיו.....
זה מה שכתבתי אז:
--- ואולי?
אני 37. היא 34.
קצת יותר מ12 שנים יחד.
קצת יותר מ 10 שנים נשואים.
2 ילדות מושלמות.
אין בעיות כלכליות (אני מרוויח די הרבה ובנוסף בחודשים האחרונים היא החלה להרוויח בצורה נאה - אפשר לחסוך כל מה שהיא מרוויחה ועוד קצת ממה שנשאר ממה שאני מרוויח)
בית בבעלותנו ביישוב נחשק - לפני כחודשיים סיימנו את המשכנתא. חושבים על בניית בית שני "בית החלומות"......
שנינו מוצלחים בכל תחום שנגענו. בנינו את הכל בכוחות עצמנו ולא קיבלנו כלום מאחרים - לא מההורים ולא ירושות.... יודעים לעבוד קשה אבל תמיד ידענו לפנות ולהקדיש זמן גם לילדות...נראים טוב (היא נראית מדהים) .. חכמים .. באוניברסיטה ובעבודה - תמיד הכי טובים. ואפילו חברותיים...
...........
אני אוהב אותה !!!!!! רוצה אותה !!!! רוצה שיהיה לה ולי ולילדות המדהימות שלנו רק טוב - כמו בכל תחום אחר.....
.........
.........
שנים של ריבים וכעסים..... 4 (!!) טיפולי זוגיות שונים... יחסי מין כמעט ואין.... האשמות הדדיות....
........................
אני טיפוס מאוד דומיננטי בטבעי... בד"כ דברים סובבים סביבי. לא בכוונה. זה יוצא ככה.....
היא מאוד דומיננטית גם כן... אבל קצת פחות ממני... זה מתסכל אותה כל כך!!!
היא אמרה לי אתמול שזהו זה... היא לא יכולה יותר....
מצד אחד אני יכול להבין. המצב באמת מתסכל וקשה. רוצה חיים יותר טובים עבורה. היא ראויה לזה יותר מכל אדם שאני מכיר!
מצד שני - לא מוכן לוותר עליה ועל האפשרות שניתן לשפר (תמיד היה לי את האומץ לפעול כנגד כל הסיכויים - בכל תחום... עם עבודה קשה זה הצליח.... איתה - לא.... לא יודע מה עוד לעשות???)
...
...
ואולי למישהי / מישהו פה יש עצה?

למעלה