ADHD + ODD+ חרדת מבחנים

Mari bel

New member
ADHD + ODD+ חרדת מבחנים

חרדת המבחנים גורמת לבתי להדיר שינה מעיניה בלילות ולכאבי ראש. בכל פעם שיש מבחן בביתהספר היא מגיבה כך, בתי בת 7 בכיתה ב' בבית ספר רגיל, בתי גם מטופלת אצל פסיכולוג מזה כ3 חודשים. המצב מתסכל עד מאוד, היא לא הולכת לבית הספר בימי בחינה ואני מפסידה עבודה (נראה לי כי סבלנותו של מעסיקי פקעה...). עצה כלשהיא תתקבל בברכה! תודה, מארי

zivadina

New member
חרדת מבחנים

חרדת מבחנים יכולה לנבוע מסיבות שונות, ולפי הסיבות-כך הטיפול. לא ברור מדברייך מהי ההסמכה של הפסיכולוג ומהי הגישה הטיפולית שלו. יש פסיכולוג קליני, פסיכולוג חנוכי ועוד. מי בחר אותו כדי לטפל בבתך? לידיעתך, יש גישות פסיכולוגיות שאינן עוזרות לילדים שלנו, וחשוב לנהל פיקוח על המטפלים בהם ולנסות לבחור אותם בהתאם, או,בלית ברירה, לכוון אותם למטרות שלנו ולא למטרות שהם מומחים בהן אבל לא מתאימות לילד שלנו. מומלץ שתשאלי את הפסיכולוג את השאלות הללו ותבקשי ממנו לטפל בבעייה זו. את מוזמנת לקרוא חומר רב בנושא חרדת מבחנים, כדי לנווט בשלל היבטי הבעייה. את מוזמנת לקרוא בקישור המצורף,וכמו כן לצרף את שאלתך עם פירוט רב יותר ליועצים החינוכיים שלנו, אשר שרשור הייעוץ אליהם ייפתח הערב בראש הפורום.

zivadina

New member
מומחה נוסף: אלון האס

בתאריך 18/4/06 נארח כאן את אלון האס, אשר התמחה בפיתוח אסטרטגיות למידה וטיפול רגשי באנשים עם הפרעות קשב ולקויות למידה. תוכלי לצרף אליו שאלה גם אז, כדי לקבל מידע נרחב יותר על דרכי הטיפול האפשריות.

Mari bel

New member
תודה רבה זיוהדינה הקישור עזר מאוד

אפנה שאלותי גם לאלון הס. לא ברור לי לאיזה פרוט נוסף התכוונת... בכל מקרה תודה רבה חג שמח מארי

למעלה