עמוד 17
I ICדרוש New member 9/7/06 #43 ../images/Emo80.gifתארו לכם"על הגיטרה-דני ויצפלד" {רק באינגליש } במקום אנשים אחרים ולא מעניינים דני
T Twisted Shadows New member 9/7/06 #24 ../images/Emo27.gifעמוד אחרון... |מתרגש שהצלחתי לא להרוס את השרשור, למרות שאדר הרסה באמצע, אבל אסי, לא נורא, אתה תמיד יכול לחסום אותה|
../images/Emo27.gifעמוד אחרון... |מתרגש שהצלחתי לא להרוס את השרשור, למרות שאדר הרסה באמצע, אבל אסי, לא נורא, אתה תמיד יכול לחסום אותה|
I ICדרוש New member 9/7/06 #30 ../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif תאשים את ליטל, אני שאלתי אותה אם כדאי לי ואם זה יהרוס אטת השירשור אז היא לא ענתה אם אני נופלת, ליטל נופלת ביחד איתי תודה
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif תאשים את ליטל, אני שאלתי אותה אם כדאי לי ואם זה יהרוס אטת השירשור אז היא לא ענתה אם אני נופלת, ליטל נופלת ביחד איתי תודה
ל ליטול B New member 9/7/06 #35 יוווו איזה שקרניתת טוב מה את דוחפת אותי בכל מקום?! אני ררק עכשיו ראיתי... וחוץ מזה תפעילי תשכל את יודעת שזה יהרוס
יוווו איזה שקרניתת טוב מה את דוחפת אותי בכל מקום?! אני ררק עכשיו ראיתי... וחוץ מזה תפעילי תשכל את יודעת שזה יהרוס
I ICדרוש New member 9/7/06 #37 ../images/Emo80.gifאל תבקשי ממני משהו שאני לא יכולה לעשות אזז תחזרי בזמן ותראי לפני
B Blue Aura New member 9/7/06 #63 אל תגזים... ../images/Emo189.gif [ ]תמונות יפות חוץ משרק עשו להן אפקטים וכמה מברשות.חבל שאין תמונות חדשות. ד"א - למישהו יש את התמונה המוקפת וסליחה שאני לא ישרה.
אל תגזים... ../images/Emo189.gif [ ]תמונות יפות חוץ משרק עשו להן אפקטים וכמה מברשות.חבל שאין תמונות חדשות. ד"א - למישהו יש את התמונה המוקפת וסליחה שאני לא ישרה.
T Twisted Shadows New member 9/7/06 #25 קלימרקט../images/Emo3.gif אז..איזה פריט אתם רוצים לקנות תארו לכם שכל זה היה אמור להגיע אלינו.. אם אתם מזהים שם מוצרים מעניינים, תכתבו, כי חוץ מחולצות תחתונים ופוסטרים לא זיהיתי כלום
קלימרקט../images/Emo3.gif אז..איזה פריט אתם רוצים לקנות תארו לכם שכל זה היה אמור להגיע אלינו.. אם אתם מזהים שם מוצרים מעניינים, תכתבו, כי חוץ מחולצות תחתונים ופוסטרים לא זיהיתי כלום
I ICדרוש New member 9/7/06 #33 ../images/Emo80.gifזה 33 דולר לחולצה?!?!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif זה חולצה של קלי והכל, נכון... אבל זה כולה טי-שירט עם הדפס!!! כמובן שזה לא היה מזיז לי ובלי לחשוב בכלל היתי שולפת מהארנק לקנות , אבל בכל זאת!
../images/Emo80.gifזה 33 דולר לחולצה?!?!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif זה חולצה של קלי והכל, נכון... אבל זה כולה טי-שירט עם הדפס!!! כמובן שזה לא היה מזיז לי ובלי לחשוב בכלל היתי שולפת מהארנק לקנות , אבל בכל זאת!