ADDICTED TOUR

Twisted Shadows

New member
רק של מייבי...

אני גם חושב כמוך, שהספר יצא מאוד נרקסיסטי, ובהתחשב בעובדה ששלושה חודשים האחרונים קלי גם הספיקה לעשות 3 קמפיינים (פרואקטיב, פורד, שתיית הרזיה), ובהתחשב בזה שקלי כתבה 2 שירים שמדברים על סקס: Come here, Yeah ועוד כל מיני דברים..פשוט יש תשובה אחת...קלי מתסחרת.. אבל מצד שני, זה מפגר להגיד דבר כזה, כי שכחת איפה קלי התפרסמה... בתוכנית הכי ממוסחרת בעולם

Twisted Shadows

New member
ואיך שכחתי...

אולי ההוכחה שקלי הכי התמסחרה...התמונה הזאת
בכלל, בארה"ב מאוד מאוכזבים ממנה. תמיד תפסו את קלי כאחת שסופסוף מהווה מודל טוב לחיקוי של ילדים קטנים, שהמשקל הוא לא משהו רלוונטי ואפשר גם להצליח בלי להיות אנורקסים- ואז קלי באה והורסת הכל עם המשקה דיאטה הזה
(למרות שלא יזיק לי לנסות אותו
).

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifעזוב משקה אנרגיה

בוא ניגע בשאלה הבוערת באמת- מה לעזאזל היא לובשת כאן?!?!

nogafe

New member
אני לא יודעת...

אפילו שממש התנגדתי לדעה הזאת בעבר, אני מתחילה להסכים.... כאילו למה היא משווקת משקיי הרזייה? היא ג. יפית או משהו?? כל הקמפיינים המוזרי האלו כל כך לא מתאימים לה... זה מצחיק כי אחרי שהיא הבריזה לנו ה"חיבה" שלי כלפיה רק גדלה, כי היינו צריכים להחזיק בחזית מול ההתקפה התקשורתית עליה ומול כל האנשים שקיללו אותה, וכל הסיפור עם זה שהיא חולה והכל...אבל בזמן האחרון היא עושה דברים מוזרים, יוצאת לטור מספר 3021768, לא משחררת ידיעות מעניינות והשירים החדשים שלה חלשים יחסית (לטעמי האישי בלבד כמובן)... לא יודעת הערכה שלי כלפיה פשוט יורדת וזה מבאס

Twisted Shadows

New member
כמה כבר שירים שמעת

שאת יכולה להגיד שהם חלשים
כולה את Go... כל השאר הם עדיין בגרסאות דמו והם עוד ישתנו עשרות פעמים... לא יודע, אני מעריך אותה..יש לה קול אחד הטובים, היא כותבת את רוב השירים שלה, היא לא מנסה לשחק אותה דיווה, היא לא מתביישת להראות מה באמת היא חושבת, גם אם זה לבכות כמו מפגרת מול כל העולם בטקס הגראמי
, או אם זה לעשות מעצמה מפגרת גמורה בכל מיני ראיונות.... היא שונאת לשיר בלייב, כשהיא מרגישה שהיא לא מספיק טובה היא עושה כל מה שהיא יכולה בשביל לתקן את זה, היא שונאת להצטלם, והיא מדברת ומדברת ומדברת ומדברת בלי סוף
מה שמוכיח שהיא אמיתית תמיד... כל שאר הדברים- מידי פעם שירי פופ קיטשיים, התמסחרות, פחות בגדים- כל אלו רק במטרה לא להעלם ולהיות זמרת של כמה להיטים בודדים, וגם בשביל פרנסה (לא שחסר לה...) לדעתי לפחות. סליחה על החפירה
.

nogafe

New member
היא שונאת לשיר לייב...?../images/Emo12.gif

זו טעות במשפט או משהו? כי לפי מה שהבנתי היא דווקא ממש אוהבת להופיע... אני לא אומרת שנאי לא אוהבת אותה או משהו- ברור שכן, אחרת לא הייתי בפורום הזה... פשוט אני חורשת על השירים שלה כבר שנתיים, וזה מתחיל להמאס... וזה לא היה כל כך אכפת לי כשמדי פעם היא ביצעה שירים אחרים מדהימים (כמו שלטר, בלו כריסטמיס וכו') אבל היא די נעלמה מבחינה מוזיקאלית (לטעמי) בזמן האחרון....אתה חייב להודות שלפני אדיקטטד טור היה לנו כמה חודשי יובש בפורום, שהחדשות היחידות היו על מסעות פרסומיים שונים... אז כן, אני אוהבת את HM, את BA ואת SUBG- אבל כמה זמן כבר אפשר לשמוע אותם? אפילו שירים שאני מכורה אליהם אני לא יכולה לשמוע רצוף במשך שנתיים....
אז כן, אני מסכימה שאני חושבת שהיא מאוד אמיתית ואמיצה והכל, וזה לא שאני שונאת אותה מעכשיו- אני פשוט אומרת שהדיסק השלישי היה צריך לצאת לפני משהו כמו חודשיים (ואולי אפילו לא להוציא את WA כסינגל), ושאולי היא יכלה להסתפק ב, נגיד, קמפיין אחד?

Twisted Shadows

New member
התכוונתי שונאת פלייבק נו ../images/Emo3.gif

אני דווקא לא כ"כ מסכים איתך.. להוציא אלבום שנה אחרי שנה זה משעמם, הכי טוב לחכות קצת, חוץ מזה, האלבום כ"כ הצליח, עד היום הוא מוכר של שבוע לפחות 30 אלף עותקים, אז למה להוציא עוד אלבום באמצע ולעצור את המכירות של הקודם
ונכון, הייתה תקופת יובש, אבל ככה זה עם כל אמן, ואפעם לא היה יובש באמת, תמיד קלי דאגה להופיע בשביל שנראה שהיא עדיין חייה ולא דרסה אותה מדוזה ענקית... היה למשל את ההופעה עם רייצ'ל פסקל, היה את GO, היה את הפרסומות האלו פתאום וכו' וכו' וכו'... לגבי זה שהשירים נמאסים- אין ספק, אבל ככה זה עם כל זמר/אמן/להקה וואטאבר

nogafe

New member
אוקי, בקשר לנדרסה ע"י מדוזה...

יש לי עכשיו תמונה בראש של קלי על חול עם הלשון בחוץ כשעליה יש מדוזה ענקית ושמנה שמוחצת אותה...
טוב עזוב זה המתמטיקה...זה עולה לי לראש

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמה נותנים לך שם?!

אלוהים, אני חושבת שאת בהחלט צריכה הפסקה ממתמטיקה {ואני בטוחה שתסכימי איתי
}

nogafe

New member
אל תדאגי עוד תהייה לי הפסקה...

אחרי יום רביעי תהייה לי הפסקה מאוד, מאוד ארוכה... בואי רק נגיד שהרומן שלי ושל בנוש ייסתיים

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifחשבתי בגלל הצוק../images/Emo11.gif

אחחח {ועכשיו משפט שתרגמתי לעברית, וזה פשוט נשמע גרוע} ממזרה מזליסטית!

nogafe

New member
אל תדאגי, הכל מתוכנן:

אני אזמין אותו לארוחת ערב רומנטית לאור נרות ואגיד לו שיש לי משהו חשוב להגיד לו. בסוף הארוחה אני אודיע לו בחגיגיות שסיימתי מתמטיקה לשארית חיי, ואז אנ יאשים לו סם שינה בכוס היין ואזרוק אותו מהצוק (אני גרה צמוד לצוק ככה שזה ממש לא בעיה
) וזו תהיה תרומתי הצנועה והאחרונה למערכת החינוך של ארצנו

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאז מעכשיו אני אומרת בשם כל

תלמידי ישראל באשר הם... תודה
ובוודאי שאת גרה קרוב לצוק
את רואה לפעמים את קיוטי וההוא השני{נו איך קוראים לו?
ביפ ביפ נו
} רודפים אחד אחרי השני ואז ביפ ביפ {באימא שלי, איך קוראים לו?!} מפיל איכשהו את קיוטי מהצוק? בטח הוא עוזר לך עם העניין של הצוק

nogafe

New member
אוי אני מתה עליהם!

ואני חושבת שבאמת אין לו שם....קטעים
אה, ואני באמת גרה ליד צוק

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאה את היית רצינית?!../images/Emo6.gifXD

וחייב להיות לו שם... הייתה לי תמונה ממזרית במיוחד של קיוטי, שאני בכבודי ובעצמי צילמתי היישר מהמסך של המחשב שלי...זאת התמונת תצוגה שלי במסנג'ר
חיפשתי אותה עכשיו איזה רבע שעה ולא מצאתי...זאת תמונה שהוא כולו "מואהאהאה
"

nogafe

New member
לשמחתי כן../images/Emo99.gif

זה המקום הכי מדהים בעולם...
ואת צודקת- באמת חייב להיות לו לשם...או שאולי זה לה?.... צריך לחפש באמת... כשאני אעשה הפסקה מתמתמטיקה אני אבדוק, אוקי?

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלאאא הינה נזכרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רודראנר!!! {roderunner} איי איזו גדולה אניי!
עכשיו יהיה לך יותר זמן בהפסקה לעשות דברים אחרים

למעלה