ADDICTED TOUR

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifהיא צריכה לשנוא פלייביקים

היא נשמעת כל כך יפה בלייב
ואני מסכימה איתך בקטע של האלבום-הוא באמת בשיאו עכשיו, ולא צריך להוציא עוד אלבום {עד כמה שזה נשמע מפתה...} וכל המקומות בהם היא הופיעה-זה באמת מצביע על קצת התמסחרות
טוב, אני לא אפסיק לאהוב את קלי בגלל זה-כל עוד הקול שלה נשאר מדהים אז אחלה-שהיא תתחיל לעשן ושהקול שלה יהיה כמו שתי האלה מהסימפסונים {
} אז אני אתעצבן

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo51.gif

לא ממש אהבתי את הספר הזה ואת כל שאר המרצ'נדייז האלה
. עם כמה שזה נחמד ושאני בטוח הייתי מבזבז על זה כסף, זה פשוט נראה כאילו הם מנסים לסחוט כל טיפת כסף מההצלחה של קלי. כלומר, תחתונים שכתוב עליהם אדיקטד
חולצות מסכנות עם הדפס שעולות איזה 150 שקל
התאכזבתי

Twisted Shadows

New member
אני חושב שזה סט של חולצות ב33$

אבל אני לא בטוח אז עדיף שאני אסתום.. מה שאני כן בטוח- קלי לא אחראית על המחירים שמוכרים שם... יש זכיינים שבאים למכור דברים שהם עשו (הם..לא החברת תקליטים של קלי) ובגלל זה הם אלו שקובעים את המחירים... אבל מעריץ של קלי לא באמת יבוא בלי לקנות משהו
... אני הייתי קונה רק את הספר של הטור...ואולי איזה מחזיק מפתחות או משהו.. ובקשר לתחתונים- זה אחד הדברים המגניבים שיש
.

otollo

New member
../images/Emo180.gifבסדר, אני לא מאשים אותה ../images/Emo3.gif

פשוט יש הרגשה כללית לפי הצעדים האחרונים שלה של התמסחרות שכזו
.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאכן-התחתונים שולטים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

a k c

New member
../images/Emo109.gif חהה!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

_____________________ | | | | / i love \ / kelly clarkson! \ / \ / \ /___________\ ( זה אמור להיות תחתונים...
)

a k c

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo109.gif

כוסעמק!! עבדתי על זה קשה, ותראו מה יצא!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifזה תפוז, מה ציפית?../images/Emo122.gif

טוב, חוזרים רשמית לתפוזבל

חלי13

New member
תודה רבה:)

קצת התאכזבתי מהספר... חשבתי שיהיה משהו טיפה יותר מיוחד

למעלה