ADD

Ibiza1800

New member
ADD

בעקבות הכתבה בYNET התעיינתי קצת בנושא וכשחקרתי את הנושא הבנתי שיש סיכוי גדול מאוד שיש לי את זה! בקיצור מה עושים?! זה מפחיד...תמיד היו לי בעיות זכרון לא רציניות, תמיד בבצפר היו אומרים לי שיש לי מוח מבריק אבל אני לא מנצל אותו, הרבה פעמים הייתי לומד בלילה שלפני המבחן עד הבוקר ואז נבחן כי פחדתי לא לזכור את החומר, היו לי הפרעות בריכוז ועקב כך ציונים בינוניים (גבוהים במקצועות שהתעניינתי בהם), היו לי הרבה רגעים שאני מרגיש שאני לא מצליח להתרכז בדבר אחד ואני מרגיש שהמוח שלי מפוזר לגמרי... אני ממש חושב שיש לי את זה...לפי כל המאמרים שקראתי וכל הסימפטומים זה מתאים לי אחד לאחד... אז אני רוצה לשאול קודם כל למי פונים בעניין הזה? רופא משפחה יכול לעזור בתור עזרה ראשונית? איפה אפשר לעשות את האבחון ומה העלות שלו? ואיך אומרים להורים?
ואם תוכלו קצת להרגיע אותי כי זה בא לי בבום גם קראתי בלוג של חולה ADD וזה ממש אני!
דרך אגב אני לפני גיוס (קרבי) יש מצב שזה יכול להשפיע על השירות שלי במידה ובאמת האבחון יברר בחיובי?

פרחיה2

New member
הי! אתה לא חולה!

המשך יבא. כשיהיה לי זמן, או יכולת ריכוז, ולא אהיה כל כך מזפוזרת . אבל תודה לאל אני בריאה. והיה לי כיף בצבא... אה, גם לי יש ADD לא סוף העולם! ואולי אפילו יתרון...

../images/Emo140.gifלא רק שאינך חולה- אתה בחברה

טובה. והרבה מאוד חיילים קרביים טובים ויוצאי דופן במסירותם לתפקידם, הם ADD/ADHD. ניתן לבצע אבחון אצל נוירולוג המתמחה בADHD או מכון, דרך קופת חולים גם כן. מצרפת עבורך קישורים לספרית הפורום, אשר תוכל לעזור לך רבות. הרגע! יש טיפולים, ישנן דרכים לעזור ולשפר, אין צורך להלחץ- ואם האבחון יאשר, אנחנו כאן ונוכל יחד להתקדם צעד צעד

למעלה