לפני כשנה נתקלתי בפורום במאמר של איריס מנור על ADD בבנות. איני מוצאת את המאמר אבל זכור לי שהוא היה כתוב היטב. לא, לא נולדה לי בת בינתיים - חברה שאלה והפנתי אותה לפורום - אבל לא הצלחנו למצוא את המאמר. מישהו יכול לומר היכן הוא ? תודה ושיהיה יום טוב לכולם, מרב
לא זכור לי מאמר של ד"ר מנור על בנות. נהוג להצביע שאצל הבנות ההפרעה מופנמת ואצל בנים היא מוקצנת, ולכן בגיל הצעיר יש אבחון של פי 4 בנים מבנות, ובגיל המבוגר זה מתאזן. לסיום, מצרפת לך 5 קישורים מעניינים: 50 עצות להתנהלות של מבוגר ADHDהפרעת קשב ורכוז במבוגרים
תודה לכולם על העצות אבל לא מדובר באמא אלא בבת והיא בכיתה ב'. אני זוכרת שבעבר היתה כתבה של ד"ר מנור על אבחון בנות ולא נערות. האם יש לכם קישורים בנושא ? תודה מרב
זיוה, כרגיל, את לא מפסיקה להדהים אותי. תודה רבה. מייד שלחתי לחברתי את הלינק. בכל מקרה היא כבר קבעה תור לאחבון לבת אצל ד"ר היימן - מאסף הרופא. שיהיה סוף שבוע נפלא, מרב
באמצע כתה י"א. עד האבחון חשבנו שהבעיות שלה הן בעיות של גיל ההתבגרות. היא תמיד אמרה שהכל בסדר אצלה, גם כשראינו שמשהו לא בסדר. נפוץ מאוד לאבחן בנות בגיל מאוחר מדי, לצערנו.