ADD או לא....
שלום לכולם.. אני חדש בפורום, ורציתי קצת לשתף וקצת להתייעץ... אני אפתח בזה שאני לא באמת יודע אם יש לי ADD או לא... אולי אני סתם מתבכיין... תמיד היו לי הסברים ותירוצים מצד אחד.. ומצד שני.. אני מכיר אנשים שאצלם זה הרבה יותר חזק.... וראיתי פה תגובות שמדברות על מגוון סימפטומים... שלי רק חלק יש. אני היום בן 26... עובד בהייטק.. בתור ילד, אני חושב שמכיתה אלף השורה האהובה על המורים שלי היתה "יש לו פוטנציאל אבל הוא לא מנצל אותו"... כבר בכיתה א'!!! בחצי הראשון - הייתי בלתי נסבל. תמיד דיברתי בשיעורים, אבל אף פעם לא הכנתי אותם
. כד כיתה גימל היה לי התירוץ - זה משעמם.. ואז עברתי לכיתת מחוננים... חשבתי - הנה.. אני הולך למקום עם אנשים חכמים. זה יהיה מאתגר, אני אלמד כמו שצריך. זה לא ממש עבד... את מרבית בית הספר העברתי על ממוצע 6-7 בתעודה, וההורים שלי הכירו את חדר המורים בהיכרות אישית.... רק בי"א.. איכשהו תפסתי את עצמי בידיים והגעתי למצב שהוצאתי בגרות יפה למדי.. כי למדתי כמה שעות לפני מבחן.... בסוף בית הספר.. ולפי הבית הפולני הטוב שלי, הלכתי לעתודה. זאת היתה אמורה להיות הבטחה גדולה... ללמוד באוניברסיטה.. מה ש_אני_ רוצה.... (תמיד הבטחתי להורים שכשזה יהיה מה ש_אני_ רוצה.. זה יהיה טוב!
. סמסטר ראשון, עוד איכשהו עבר בסדר, אח"כ באה ירידה נוראית. העובדה שהנוכחות בשיעורים לא חובה גרמה לי לא לבוא לאף אחד מהם... ולהשלים את כל החומר.. נו טוב.. לא ממש אפשרי. מצד שני, מצאתי עבודות, ודי התמדתי בהם.. עבדתי בתמיכה טכנית (הרבה אינטראקציה עם אנשים..), ואז מצאתי את העבודה האידאלית - הדרכה. אני פשוט מת על להדריך. זה נותן לי את הזכות לדבר רצוף, כל הזמן, בלי שיפריעו לי. ועוד יעריכו אותי... ככה המשכתי שלוש שנים, עד שהגיע מועד הגיוס.. הלכתי לצבא.. בלי תואר (עד היום זה מביך אותי.. שלא הצלחתי לסיים תואר.. עד היום ההורים שלי מציקים לי איך "ילד מחונן" לא מסוגל לסיים תואר ראשון...), ושם "צפתי" שלוש שנים בתפקיד במחשבים.. (אני חייב לציין, שאני באמת אוהב מחשבים, והרבה יותר קל לי להתמיד במשהו שקשור ללעשות משהו במחשב..." ואז השחררתי... (המשך יבוא בעוד הודעה.... 
שלום לכולם.. אני חדש בפורום, ורציתי קצת לשתף וקצת להתייעץ... אני אפתח בזה שאני לא באמת יודע אם יש לי ADD או לא... אולי אני סתם מתבכיין... תמיד היו לי הסברים ותירוצים מצד אחד.. ומצד שני.. אני מכיר אנשים שאצלם זה הרבה יותר חזק.... וראיתי פה תגובות שמדברות על מגוון סימפטומים... שלי רק חלק יש. אני היום בן 26... עובד בהייטק.. בתור ילד, אני חושב שמכיתה אלף השורה האהובה על המורים שלי היתה "יש לו פוטנציאל אבל הוא לא מנצל אותו"... כבר בכיתה א'!!! בחצי הראשון - הייתי בלתי נסבל. תמיד דיברתי בשיעורים, אבל אף פעם לא הכנתי אותם