ששומעים ובאמת חושבים על מה יקרה אם אני יתאבד? מה יהיה אחרי זה? מה יחשבו עלי? זה שיר ענק, כל הזמן שאני שומע אותו אני חושב על החיים, על הכל... אבל אם תקשיבו לבית האחרון של השיר תראו שהמסר האמיתי זה לא להתאבד אלא להיפך.
כולם מקשרים את זה להתאבדות כי הם קיבלו השראה ממכתב התאבדות אך לא כך הם הדברים על פני השטח. אדמ´ס סונג זה על הקשיים שעוברים בני נוער בזמן גיל ההתבגרות (בין השאר,נכון, התאבדות). השיר יצא קשה ורציני יותר ממה שהם ציפו אך זו לא סיבה להגיד שהשיר הוא על התאבדות. דרך אגב, שמי הוא רן.
תראו, פרחה.. אני לא. יש כאלה שיגידו סנובית... או פריקית.. או **** או מה שלא יהיה. אני חייתי את החיים שלי בשביל הכייף עד שהכייף נגמר, ואני לא רואה סיבה להמשיך, זה באמת לא לצומי!!!!!!!!!!!!!1 אז בואו לא נמשיך לכתוב על המקרה הספציפי שלי כי אני לא כל כך סגורה על ההתאבדות כשחושבים על זה בשפיות.... אי מבינה שהשיר הוא לא על התאבדות... אבל כשילדה שאני "מכירה" מתאבדת ומשאירה אחרייה את השיר הזה זה עצוב ואני יודעת שתמיד שאני אשמע את השיר הזה יעלו לי אסוציאסיות שלה קופצת מקומה 13.. ובשבילי תמיד תהיה לו משמעות נוראה...
אמרת שהחיים שלך טובים! יש לך הרבה חברים וחבר ואת מסתדרת בלימודים! בסדר גמור! משעמם מזה אז מתאבדים? אם השיר עושה לך אסוציאציות נוראות אז תשדלי לא לשמוע אותו כשאת מדוכאת אלא רק כשאת רוצה להיזכר בחברתך. יש אנשים שהמצב בחיים שלהם הרבה יותר גרוע משלך והם שורדים עם זה! כמו שעתליה אמרה - אם זה לא בשביל צומי באמת למה כתבת את זה בפורום? אין לי בעיה זה באמת די החייה פה...
חברה שלי הכירה את הילדה הזאת והשיר הזה הוא בעיקר מתייחס להתאבדות אבל בעיקר ללא לעשות את זה וילדים מזדהים עם השיר ואז מעוותים את המשמעות שלו ומתאבדים איתו.
אדמס סונג זה שיר על ילד שהתאבד והוא שלח לטום את המכתב התאבדות שלו וגם השאיר אחד להורים שלו ובלינק ישבו יחד עם המשפחה שלו והחליטו לעשות ממנו שיר!! ויש גם בחלק ממנו בית שמארק כתב על הסיבוב הופעות שלהם כמה זה קשה וכמה הוא חיכה כבר להגיע הביתה ונמאס לו מהסיבוב הופעות the tour was over i survived, i couldnt wait till i get home to pass the time in my room alone אני קראתי את זה גם בספר שלהם שקניתי בארה"ב ולא ניתן להשיגו בארצינו הקטנטונת וגם באינטרנט blinkiboy