adam´s song

ilbe182ebli

New member
אוקיי אלמייטי זה הזמן לשאול:

מההה? דרך אגב איך קוראים לך ביכלל?!

R E D E V I L

New member
נכון שזה שיר

ששומעים ובאמת חושבים על מה יקרה אם אני יתאבד? מה יהיה אחרי זה? מה יחשבו עלי? זה שיר ענק, כל הזמן שאני שומע אותו אני חושב על החיים, על הכל... אבל אם תקשיבו לבית האחרון של השיר תראו שהמסר האמיתי זה לא להתאבד אלא להיפך.

ALMIGHTY

New member
אדמ´ס סונג זה לא על התאבדות...

כולם מקשרים את זה להתאבדות כי הם קיבלו השראה ממכתב התאבדות אך לא כך הם הדברים על פני השטח. אדמ´ס סונג זה על הקשיים שעוברים בני נוער בזמן גיל ההתבגרות (בין השאר,נכון, התאבדות). השיר יצא קשה ורציני יותר ממה שהם ציפו אך זו לא סיבה להגיד שהשיר הוא על התאבדות. דרך אגב, שמי הוא רן.

ilbe182ebli

New member
נכון אני מסכימה איתך רן (יופי עכשיו

לא צריך להגיד אלמייטי לשם שינוי..) חבל שיש אנשים שמקבלים את זה יותר מידי רציני.. כי אחרי הכל.. זה רק שיר.

Ayoola

New member
לא בהכרח...

תראו, פרחה.. אני לא. יש כאלה שיגידו סנובית... או פריקית.. או **** או מה שלא יהיה. אני חייתי את החיים שלי בשביל הכייף עד שהכייף נגמר, ואני לא רואה סיבה להמשיך, זה באמת לא לצומי!!!!!!!!!!!!!1 אז בואו לא נמשיך לכתוב על המקרה הספציפי שלי כי אני לא כל כך סגורה על ההתאבדות כשחושבים על זה בשפיות.... אי מבינה שהשיר הוא לא על התאבדות... אבל כשילדה שאני "מכירה" מתאבדת ומשאירה אחרייה את השיר הזה זה עצוב ואני יודעת שתמיד שאני אשמע את השיר הזה יעלו לי אסוציאסיות שלה קופצת מקומה 13.. ובשבילי תמיד תהיה לו משמעות נוראה...

ilbe182ebli

New member
טוב את מה שקרה עם החברה ההיא שלך

מבינים... אבל חומד.. תראי.. אם היית לוקחת את העניין באמת רציני.. לא היית רושמת על זה אפילו חצי מילה ועוד בפורום!!! סתכלי פה עם ההגיון!

blinknetta

New member
אני ממש לא מבינה אותך

אמרת שהחיים שלך טובים! יש לך הרבה חברים וחבר ואת מסתדרת בלימודים! בסדר גמור! משעמם מזה אז מתאבדים? אם השיר עושה לך אסוציאציות נוראות אז תשדלי לא לשמוע אותו כשאת מדוכאת אלא רק כשאת רוצה להיזכר בחברתך. יש אנשים שהמצב בחיים שלהם הרבה יותר גרוע משלך והם שורדים עם זה! כמו שעתליה אמרה - אם זה לא בשביל צומי באמת למה כתבת את זה בפורום? אין לי בעיה זה באמת די החייה פה...

eb182

New member
../images/Emo2.gif

חברה שלי הכירה את הילדה הזאת והשיר הזה הוא בעיקר מתייחס להתאבדות אבל בעיקר ללא לעשות את זה וילדים מזדהים עם השיר ואז מעוותים את המשמעות שלו ומתאבדים איתו.

ilbe182ebli

New member
נכון נטע צודקת... ודוגרי זה באמת

החייה פה קצת את הפורום :) אבל תאמת: אתם חושבים שבלינק נהנים כשהם שומעים שאנשים מתאבדים ביגלל שהם מקבלים מסר לא נכון מהשיר הזה?!?

ALMIGHTY

New member
אל תעצבנו אותי...!!!!!!

זה לא שיר על התאבדות..(נקודה).זה שמפרשים את זה אחרת זה משהו אחר.....

eb182

New member
למה שהם יהנו אם אנשים לא מקבלים

את המסר הנכון ועוד מתאבדים בגלל זה

blinkiboy182

New member
אדאמס סונג-הפירוש לשיר

אדמס סונג זה שיר על ילד שהתאבד והוא שלח לטום את המכתב התאבדות שלו וגם השאיר אחד להורים שלו ובלינק ישבו יחד עם המשפחה שלו והחליטו לעשות ממנו שיר!! ויש גם בחלק ממנו בית שמארק כתב על הסיבוב הופעות שלהם כמה זה קשה וכמה הוא חיכה כבר להגיע הביתה ונמאס לו מהסיבוב הופעות the tour was over i survived, i couldnt wait till i get home to pass the time in my room alone אני קראתי את זה גם בספר שלהם שקניתי בארה"ב ולא ניתן להשיגו בארצינו הקטנטונת וגם באינטרנט blinkiboy

hen182

New member
"אם אתם עייפים אתם יכולים

ללכת לישון..." זה מה שטום אמר לפני שהוא שר את adam´s song

eb182

New member
מישהי מחיפה אם זאת באמת מי שאני

חושבת, חברה שלי ראתה את ההודעה בפורום ואמרה לי שזה בול מה שהיה אם הילדה הזאת שהיא הכירה

למעלה