adam´s song

Ayoola

New member
adam´s song

הידעתם שילדה שאני "מכירה" התאבדה עם השיר הזה? שחושבים על זה זה *ה*שיר להתאבד איתו... ולדעתי אם אני אתאבד זה יהיה עם השיר הזה.. מה אתם חושבים?

BliNk 1 8 2

New member
קודם כל... למה להתאבד? ../images/Emo3.gif

דבר שני... סביר באמת שהיא התאבדה עם שיר כזה... אין לי יותר מה להגיד על זה
זה עצוב.

t o m 1 8 2

New member
מה?!?!?

למה היא התאבדה, בגלל השיר, או שהיא שמעה את השיר תוך כדי שהיא התאבדה?! יווו זה בטח היה מה זה עצוב... ושחושבים על זה באמת מתאים לשמוע את השיר הזה בזמן שמתאבדים.....אבל למה להתאבד????!!!!!!!?!?!

Ayoola

New member
מגיבה...

למה להתאבד?! כי יש אנשים שחרא להם בחיים... כן היה נורא עצוב.. היא לא התאבדה תוך כדי שהיא שמעה את השיר, היא שמה את המילים על הצג של המחשב ושמה בדיסק על ריפיט וקפצה מהחלון קומה 13... עצוב אני יודעת.... כשאני אתאבד אני גם רוצה את השיר הזה.. הוא כל כך מתאים...!!!

ניקוש1

New member
למה את כותבת: מתי שאני אתאבד?!

זה ממש מפחידדדד.....אני לא מבינה למה את חושבת בכלל על אפשרות שתתאבדי..
מקווה שלא תעשי את זה,למרות שמה שתארת עם הילדה הזאת- לפי דעתי זה פשוט יצור שדורש צומי...כאילו,אוקיי-בסדר, היא כבר התאבדה-אבל את הקטע של השיר הזה היא עשתה רק בשביל כותרות!!! מצטערת אם אני נשמעת בוטה....!! ביי ביי,שיר!

Ayoola

New member
האמת היא

למען האמת היא לא עשתה את זה בשביל צומי... היא רצתה למות וזה היה מוות שהיא תכננה כבר חודשים... העניין הוא שהיא רצתה להשאיר אחריה משהו... אני לא יודעת להסביר בעברית אבל באנגלית זה- make a state אני מקוה שאתם מבינים את מה שאני מנסה להגיד אחרת סתם יצאתי מטומטמת.. העניין הוא שזה לא לצומי.

ALMIGHTY

New member
make a state

היא רצתה להעביר את המסר? שמה? שהחיים זה חרא? לי לא יהיה אומץ להתאבד...

ALMIGHTY

New member
למה את רוצה להתאבד ? ?? ?

למה התכוונת כשאמרת שאת " מכירה " את הילדה?

l3linker182

New member
היי

אני כבר תיכננתי תדרך שלי אם אני היתאבד אני יקפוץ ממגדל ממש גבוה אחרי שלקחתי משכחי כאבים אני אולי ינסה לעוף בדרך .. ואני ישים תשיר אדאמס סונג !!!

Ayoola

New member
ברגע זה גם לי אין

ברגע זה גם לי אין אומץ להתאבד אבל אני יודעת שאני אתאבד השנה.... אל תחשבו שאני אומרת את זה בשביל צומי.. אלא כדי לשתף.. אני נורא פתוחה לגביי זה .. הדרך שלי היא אחרת- אני פשוט אקח הרבה כדורים ואלך "לישון".... אגב, כתבתי "מכירה" במרכאות כי לא הכרתי אותה אישית... היא הייתה בכיתה של בנדוד שלי... השיר התאבדות שלי יהיה או אדמס סונג או יוס אוף אה ניישון של פי או די

blinknetta

New member
למה להתאבד?

נכון שהחיים חרא אבל לכולם יש תקופות כאלה תחיי עם זה ותשרדי עד שיגיעו ימים טובים - יש סיכוי טוב שזה יקרה מתישהו במהלך החיים שלך ואם לא.... טוב אני יודעת שבחיים אני לא אתאבד כי 1 אין לי אומץ ו 2 זה יהיה מאוד אנוכי מצידי להשאיר ככה את המשפחה שלי לבד כי היא גם ככה קטנה. חחח... "בחיים אני לא אתאבד"... איך זה נשמע...

ALMIGHTY

New member
רק פחדנים מתאבדים...

במקום להתמודד עם המציאות הם בורחים ממנה (או במקרה הזה קופצים ממנה
סטוגודוש!!!!!)

חן j

New member
WTF???

אני באמת מקווה שאת עושה את זה בשביל הצומי, כי אם לא את זקוקה לעזרה דחופה ורצינית..נסית פסיכולוג? או יותר פסיכיאטר...נכון קשה לפעמיים אבל להתאבד? כאילו...כמו שאמרו זה צעד אנוכי מאוד...להשאיר אצת כל המשפחה מאחורה..וזה מאוד קל פשוט לברוח מהכל נכון?

Ayoola

New member
בכל זאת...

בקשר לאנוכיות וללהשאיר את המשפחה לבד... זה החיים שלי ואם רע לי בחיים ואני רוצה לסיים אותם זו בחירה שלי. אני סומכת על המשפחה שלי שיעשו משהו עם עצמם.... ובקשר לטיפול ופסיכולוג פסיאטר והשאר, לא... אי לא משוגעת.. ולא עד כדי כך רע לי בחיים... יש לי הרבה חברים הולך לי בלימודים... יש לי חבר שאני מאוד אוהבת.... אבל אני פשוט לא רואה סיבה לחיות... הכל סובב סביב אותם דברים דבילים... אני לא רוצה לחיות בשביל לגדול... מה הטעם? זה נשמע נורא צומי ואני שונאת צומיים אז אל תחשבו שזו הסיבה

¥Ro

New member
אם אני אתאבד...שאני לא...אז ככה:

אם אני אתאבד אני העלה לבניין ממש ממש גבוה וישמע את השיר של דנה ברגר , זה שהיא שרה שהיא לומדת לעוף... ככה אולי אני אהיה ציפור... לא סתם...זה ממש דפוק...=\ לכולם חרא בחיים...זה החיים צריך לחיות חרא...כי אחרי זה אם לא חיים חרא... אז זה לא חיים =\

¥Ro

New member
חוץ מזה...עוד משהו...

זה בכלל לא שיר מדכא... אחלה שיר...בעיקרון אני חולה עליו...הוא יפהההההההההההה ואני לא מבין למה בגללו אנשים יתאבדו...

QsomeoneQ

New member
אתם לא נורמלים כולכם!!!

בטעות נכנסתי לפורום הזה ורציתי לראות מה אתם כותבים... "אני לא יודעת מתי אבל השנה אני אתאבד" חמודה- את צריכה טיפול בדחיפות!!!!! שתדעי שהחיים שלי לפעמים הם החיים הכי נוראיים בעולם ואני חושבת לעצמי שאולי אני אתאבד, אבל אז שעה אחר כך קורה משהו ואני כ"כ מואשרת שאני מוכנה להרוג את עצמי רק על זה שחשבתי על להתאבד (איזה משפט מסובך....
) אתם פשוט לא מבינים מה אתם אומרים הא?!?! ואת גם מכחישה את זה שיש לך בעיות... אני לא יודעת מה להגיד יותר...

ilbe182ebli

New member
טוב טוב בהתחלה קראתי ולא הגבתי

אבל עכשיו זה דורש!!! קודם כל: למה להתאבד?! בואנה, רק אנשים עם בעיות מתאבדים, ודרך אגב, בכל המקרים שבהם הצליחו להציל את זה שניסה להתאבד וזה לא הלך לו (וכל מיני סיבות אחרות) הוא הצטער על זה וחזר לחיים נורמלים! מזה לא לצומי?! את רושמת את זה פה.. זה כבר לצומי... דברים כמו התאבדויות ונושאים כאלו זה לא לפורומים וכו´... בנאדם שבאמת רציני על זה לא יתחיל לספר על זה ועל כל מיני תכנונים... אני מנחשת שזאתי שרשמה את זה זאת סתם איזה פרחה שנכנסה והחליטה לשגע קצת אנשים, כן כן גם אני וחברות שלי עושות את את זה לפעמים! אז יאללה צאי מהקטע הזה!! אני מוגה שלפעמים היה לי כזה מצב חרא וחשבתי להתאבד.. אפילו ישבתי על החלון עצמו, אבל חזרתי מיד פנימה הבייתה ואמרתי לעצמי שמזל שלא היה לי אומץ לעשות את זה! להשאיר משפחה וחברים מאחורה?! חבר?! חיים?!?!?!?!?! לזרוק ככה חיים?! החיים ניתנו לנו במתנה ואסור לאף אחד, גם לא לאותו אחד שהחיים האלו שייכים לו לקחת אותם ולהרוג! אז יאללה מאמי קחי את עצמך בידיים...! כן כן אדמס סונג שיר עצוב... אבל באמת, מה עשיתם ממנו?!

shiepki

New member
?!?!?!?!?!

חברים, חלקכם פה במצב נשפי קשה כמו שאפשר לראות, ולמרות שזה לא הנושא של הפורום לא אכפת שתדסקסו על זה כי זה מחייה את הפורום (בעצם... "מחייה" זה לא המילה המתאימה

ALMIGHTY

New member
אם לא שמתם לב לפי הניק שלי...

אני אלוהים. אם אני הבאתי לך את החיים שלך, אני גם אקח אותם

למעלה