AD AWARE 6 בעיה

itaf10

New member
AD AWARE 6 בעיה

בסריקה שערכתי נמצא נתון
other file Data Miner c:\restore\temp\a0021665.0​
א. משהו יודע האם ניתן למחוק אותו? ב. אין אפשרות של מחיקה, הוא נמצא בבידוד. למרות שסגרתי את כל החלונות. נרשם שעלי לסגור תוכנית שרצה...(?) (חוץ מהאנטי וירוס) מה עושים?

לינק

New member
עקרונית כל מה שב temp אפשר למחוק

אבל בגלל שזה בrestore הייתי משאיר את זה שם. מה הכוונה בידוד ? באנטי וירוס ?

itaf10

New member
בידוד=QUARANTINE

ציינתי שברקע תוכנה פתוחה רק האנטי וירוס AVG

uzi2

Active member
אם אני זוכר נכון, יש לך WinME

ואם התכוונת לרשום C:\_Restore במקום C:\Restore (כלומר עם קו תחתון) אז זה אמור להיות התיקיה של שחזור מערכת, ואם זה משהו בעל פאופי פרזיטי, אז אפשר למחוק אותו רק עם מבטחים את ה- system restore (בעברית "שחזור מערכת"). אפשר תוך כדי לחיצה על כפתור ה- alt להקיש פעמיים (doubleclick) על האייקון של "המחשב שלי" ובחלון שיפתח להכנס ללשונית "איתור בעיות" או איך שמתורגם troubleshooting בגירסה שבעברית" ושם לבטל את אופציית שחזור המערכת ואז להשתמש ב- AdAware לצורך ההסרה, ואז להחזיר את אופציית שחזור המערכת (לאחר ההסרה של הפרזיט).

itaf10

New member
WinME Edition בעברית

א. הכוונה ל-C:\_Restore "שחזור מערכת" הקלקתי פעמיים + ALT על "המחשב שלי" החלון שנפתח הוא החלון הרגיל "מאפייני מערכת", כללי, מנהל תקנים, פרופיל חומרה, ביצועים. כנראה שב-ME "איתור בעיות" נמצא במקום אחר. הפרזיט נמצא ב-QUARANTINE (בכל מקרה גיביתי את הקובץ לפני מחיקה, אך לא הצלחתי למחוק אותו) הפרזיט:
C:\_Restore\temp\a0021665.1​

uzi2

Active member
צודקת דילגתי על שלב

להכנס ל"ביצועים", משם ל- "מערכת קבצים" (או אולי "ניהול קבצים") ורק משם לאיתור תקלות, ולביטול השחזור של המערכת.

itaf10

New member
עוזי, משהו מוזר...

נכנסתי לאיתור תקלות, ושם מסומן היה, הביטול היחידV "ביטול שחזור מערכת" מדוע? האם זה בסדר? ערכתי שוב סריקה ב-ADAWARE ושוב נתקלתי בפרזיט היחיד C_RESTORE\TEMP שוב נכנסתי ובטלתי את ה-V מביטול שחזור המערכת אשרתי ואתחלתי את המחשב. כאשר נכנסתי שוב לאותה קטגוריה "איתור תקלות" סימון ה-V בביטול שחזור מערכת היה שוב מסומן. לסיכום צריך להיות מסומן? "ביטול שחזור מערכת"? משהו לא ברור לי... בבקשה, אתה יכול לעשות לי קצת סדר איך זה קורה? מה בעצם צריך להיות? (המקור היה ב-V)

uzi2

Active member
זה באמת מוזר, ואין לי הסבר

בעיקרון הוא לא אמור להיות מסומן. אם מסמנים ומאשרים ומפעילים מחדש את המחשב הסימון אמור להשאר. כנ"ל אם מורידים סימון, מאשרים ומפעילים מחדש את המחשב, הסימון אמור שוב שלא להיות.

itaf10

New member
באמת מוזר...

שוב ניסיתי להסיר את סימון ה-V. שמתי לב לתופעה מוזרה ברגע שאני נותנת הוראה "החל", באישור נרשם "סגור" כנ"ל גם בחלון הראשון מבלי יכולת לאשר. אך הודעת האתחול מחדש עולה, לכאורה לא משתנה דבר ה-V חוזר "לביטול שחזור מערכת". מה ניתן לעשות ע"מ להסיר את הביטול מבלי לפגוע במערכת.

itaf10

New member
?????? אל מי ניתן לפנות?

אגב, SpyBot אינו מתייחס לזה. אצלו הכל נקי... מה דעתך?

uzi2

Active member
אין לי שום כיוון מחשבה...

אולי שווה לנסות בפורום תמיכה טכנית.

למעלה