ad aware... צריכה עזרה...

kerend

New member
ad aware... צריכה עזרה... ../images/Emo53.gif

הרצתי את התוכנה בסריקה והיא מצאה כל מיני מזיקים למיניהם שמתלבשים על המחשב ללא הכר.... יש אבל 3 שמסרבים להימחק לי מהמחשב : c/program files/common files/gmt c/program files/common files/gmt/eglEEngine.dll c/program files/common files/gmt/EGIEProcess.dll מה זה? האם אני יכולה למחוק קבצים אלה ואם אני מוחקת תיקיית gmt האם היא חיונית במחשב? או שזה התלבש לי סתם ? אני עובדת עם מערכת הפעלה windows98 גירסה ראשונה

gilad_no

New member
פרסומות

ישנם תוכנות שמשתמשות במודול הנ"ל על מנת להרוויח ולכסות על העלויות פיתוח. כך המשתמש לא משלם על התוכנה אלא נחשף לפרסומות והמפתח מרוויח כסף מהמפרסמים. אחת התוכנות שמתקינות את המודול הנ"ל היא קאזה (עד כמה שאני זוכר), כמובן שישנן עוד תוכנות שמשתמשות בה. ניתן לחסום את פעולתה בעזרת הגדרה נכונה של פיירוול וכך היא לא תציק. למרות שיש לזכור שאם המפתחים לא יקבלו תשלום (בגלל שהפרסומות לא יעילות), ומכיוון שהתוכנה לא עולה כסף (למשתמש הסופי), הם לא ישקיעו בה יותר מידי וכולנו נפסיד. אם אתם משתמשים בתוכנה מסויימת והיא ממומנת מפרסומות, לפחות אל תבטלו אותן. תשקיעו את המחיר הקטן הנ"ל לאות תודה למפתח.

kerend

New member
סליחה ?? אני לא מבינה מה הקשר?

אם הוא קיים בכלל ???.....

gilad_no

New member
הקשר בין מה?

בקצרה: התקנת תוכנה X שמתקינה בעצמה את המודול הנ"ל (GMT) אם את רוצה להסיר אותה (את GMT), תצטרכי להסיר את התוכנה המקורית ורק לאחר מכן תוכלי להסיר את GMT. ע"מ לדעת מה היא עושה, תקראי שוב את ההודעה הקודמת שלי. ההימור שלי הינו שהתקנת את קאזה.

gilad_no

New member
הערה נוספת,

התוכנה לא מזיקה. נכון, היא מעצבנת לפעמים, קופצות פרסומות, אבל היא לא מזיקה למחשב (זה לא סוס טרויאני)

f10

New member
קאזאה מתקינה את התוכנה הזאת

שצורכת ממשאבי המחשב אם תמחקי את התיקיה זה לא יעזור, חוץ מזה שצריך למחוק גם ברגסטרי את המפתחות - קאזאה תוכנתה שתוריד את התוכונת האלו במידה ונמחקו

למעלה