activex בהולללללל

• פותח הנושא beci
  • פורסם בתאריך

beci

New member
activex בהולללללל

מי שיכול לעזור בבקשה בניתי axtivex הבתוכו command וברצוני ליצור מצב בו לחיצה על הcommand תסתיר את הactivx. למרות ניסיונותי הרבים למצוא בתוך הactivx את המטודה visible או hide ודומיהם לא מצאתי דבר. אפילו מצב של סגירה יתקבל. לעזרתכם הדחופה!!!!!!!

shai_shai_shai

New member
תשובה לבקי

את צריכה להסביר את עצמך מה זה בניתי active x שתסבירי לי מה בדיוק עשית אני מקווה שאני יוכל לעזור

beci

New member
פרטים נוספים

מדובר ב - activex control יצרתי פרוייקט activex control לתוכו הכנסתי מספר פקדים ובינהם command שאמור "בעזרת השם" לבצע העלמה או הסתרה של הactivex (מדובר ב user control) אין ברצוני שהמתכנת המשתמש ב user control יצטרך לדאוג להעלמת הuser control לאחר הצגתו אלה שתכונה זו תהייה מובנה ולחיצה על ה command בתוך ה - user control תגרום להסתרתו או סגירתו (שיעלם כבר) בתודה מראש מקווה שהפרוט מספק !!!!!! ההצילו beci

eran2810

New member
אני קצת מבין ב OCX

תשמעי בפקד עצמו תניחי LABEL שהיה מתחת לכל הפקדים כלומר הוא היה הFORM ולאחר לחיצה על ה COMMAND תבצעי vis=f לא הבנת תשלחי לי את הפקד ואני יעשה לך את זה

kernel32

New member
תראי..

בפרויקט עצמו, ז"א ב´טופס´ (באקטיבX זה לא ממש טופס) יש מאפיין שאני לא זוכר את שמו אבל הוא מופיע ברשימה מימין שניתן לבחור שם ´שקיפות´ (טראנספירנס) , זה אומר שהפקדים שלך יופיעו ללא מסגרת טופס. ואז ה´כפתור´ שלך יריץ לולאה "לכל פקד ב - ME visible=false"

beci

New member
kamel תוכל לבדוק בבקשה ????

עברתי על המאפיינים של ה activex חיפשתי וחפשתי אבל הדבר היחידי שמצאתי שיכול להתאים למה שהוצע הוא המאפיין appearance שמשתנה ל flat הוא בהחלט גורם להיעלמות אך הוא הופך אותו ללבן מה שמשאיר אותי אם כתם לבן מכוער כאשר אני מעלימה אותו על גבי טופס צבעוני. אולי תוכל לבדוק באיזה מאפיין בדיוק מדובר????? אני לא מוצאת ומשתגעת לי פה כבר יומיים!!!!! לפני שאני מאבדת את דעתי לחלוטין!!!! hhhhhhelp beci

beci

New member
שאלה נוספת באותו נושא ../images/Emo35.gif

זה עובד אך לאחר העלמתו לא ניתן לפותחו שוב דרך הטופס שמשתמש בו ז"א שאיני יכולה לראותו שוב בעת הצורך ע"י usercontrol.visible בקיצור האם יש אפשרות לבצע פתיחה חיצונית וסגירה פנימית???????

kernel32

New member
אז ככה

באשף של האקטיבX את צריכה למפות ליוזר קונטרול מאפיין VISBLE וזהו! קרנל.

beci

New member
eran תודה אבל...

אני מנסה לדאוג שה user control יהיה בלתי תלוי בטופס כלשהו מה שמונע ממני להעזר בטופס לביצוע ההיעלמות. אם יש לך הצעה אחרת או אתה מכיר מאפיין נוסף ב activex שיכול לבצע היעלמות אני ממש ממש אשמח תודה רבה רבה beci

למעלה