ACROBAT READER האם יש תחליף לתוכנה המקורית (שדי כבדה ) ?
A AYELET1 New member 29/1/05 #2 כן. למשל REPLIGO . אבל... אינני בטוחה שהיא פחות כבדה ודבר נוסף: בפאלם היאא שוברת שורות בעברית. אין לי מושג מה התנהגותה בפוקט
כן. למשל REPLIGO . אבל... אינני בטוחה שהיא פחות כבדה ודבר נוסף: בפאלם היאא שוברת שורות בעברית. אין לי מושג מה התנהגותה בפוקט
M mikeoreli New member 29/1/05 #3 יש עוד תוכנה אבל בתשלום אלא אם כן יש לך 4700 שכן הוא כולל את התוכנה הזו מובנית. קוראים לה ClearVue PDF.
יש עוד תוכנה אבל בתשלום אלא אם כן יש לך 4700 שכן הוא כולל את התוכנה הזו מובנית. קוראים לה ClearVue PDF.
C carbo20 New member 30/1/05 #4 האם היא פחות כבדה מהחינמית ? או שיש לה יתרונות אחרים/נוספים על התוכנה של ADOBE ?
M mikeoreli New member 30/1/05 #5 לא ממש יודע התוכנה אצלי שוקלת כ41K, אבל אני מניח שיש עוד קבצים שהתוכנה מתקינה כך שאני לא ממש יודע. יש גרסת נסיון לתוכנה, אני מציע שתוריד ותנסה. מרוצה - תקנה, לא מרוצה - לתמשיך לחפש. אני מעדיף את האקרובט הרגילה אבל אולי אתה תעדיף את זו.
לא ממש יודע התוכנה אצלי שוקלת כ41K, אבל אני מניח שיש עוד קבצים שהתוכנה מתקינה כך שאני לא ממש יודע. יש גרסת נסיון לתוכנה, אני מציע שתוריד ותנסה. מרוצה - תקנה, לא מרוצה - לתמשיך לחפש. אני מעדיף את האקרובט הרגילה אבל אולי אתה תעדיף את זו.