Acoustic Punk

אילתושי

New member
Acoustic Punk

מישהו מכיר דבר כזה? הורדתי איזה 5 שירים שטוענים שזה מה שהם, והם אפילו די טובים, אבל לא כל כך פאנקיים...

xero1

New member
Acoustic Punk? ../images/Emo6.gif

את כניראה מתכוונת לאמו.

אילתושי

New member
אולי, אבל

זה לא נשמע כמו האמו שאני מכירה - למרות שאני לא מכירה כמעט כלום, אבל בכלליות.

ב.ן.נ.ת.ן

New member
הנה חוזרות השטויות

אני יכול לנגן פאנק עם אקורדיון גם, מזה משנה? יש את השיר המצויין של Brother Inferior - One For The Resistance וזה שיר אקוסטי ובקשר לאימו, אין קשר לגיטרות אקוסטיות... דאשבורד מקוטרג כאימו ומאד מצליח לאחרונה, אך זה שהוא בחר לנגן בגיטרה אקוסטית זה סתם מקרי אימו זהו סגנון מוזיקאלי שמאופיין ע"י ליריקה רגשנית. בלי קשר לסגנון המוזקאלי, ואני לא אתפלא אם בקרוב יהיה אימו-סקא היי... נראה לי שעליתי על משהו פה

pikitup

New member
אתה לא צריך להתפלא.. יש כבר

כך לדוגמא את - Home Grown- surfer girl בכלל בהום גרוון עושים הרבה אימו-סקא

ב.ן.נ.ת.ן

New member
אני חושב שהם לא אימו

כי בבסיס הם סקא זה כמו שיוזלס איידי (או NFG, או אליסטר) הם פופ פאנק במקור. אבל אנחנו שוב נכנסים להגדרות וקיטלוגים, אז זה באמת לא משנה בכל מקרה, הורדתי את השיר ושמעתי מאד משעשע
אבל זה שזה איטי לא אומר שזה אימו בהכרח אבל שיר מגניב

thepunk

New member
אז אתה בעצם אומר

ש"אהבתיה" של שלמה ארצי זה אימו? .... ואז שאמא שלי אוהבת אימו?

ב.ן.נ.ת.ן

New member
ברור

שלמה ארצי שולט, אבל זה לא קשור אימו זאת מוזיקה שמאופיינת ע"י ליריקה רגשנית (אם הייתי יודע להדגיש זה היה עוזר פה עכשיו) ושמבוצעת ע"י פאנקיסטים. בד"כ אנשים עם רקע בהארדקור אז בוא נגיד והייתה לך פעם להקה קשוחה, ופתאום באמצע סיבוב ההופעות שלכם אתה תופס את החברה שלך עם המתופף שלכם, ופתאום, ככה, נמאס לך מהכל, ואתה מקים להקה משום מקום וכותב שירים עצובים על כמה שהלב שלך שבור ... אז אתה אימו ... קאפיש?

שמע זה סגנון רגשי כזה...

עם משעמות עמוקה יותר... זה מה שטוב בו, אנשים שופכית את הלב שלהם באימו... וחוצמזה שזה נשמע ממש טוב...

xero1

New member
טוב נו.. אז בן צודק :) שוב

אולי תיתני את השמות של השירים האלו, שנדע על מה את מדברת?

אילתושי

New member
הנה

אוף! אי אפשר להדביק! acoustic punk: southlake punk sucks do you know what i mean her last song goodbye acoustic punk - wuss: reading 118 הורדתי את זה פעם מmp3.com דרך איזה אתר אז אני לא יודעת אם האקוסטיק פאנק זה שם הלהקה(?) או ש\סתם הם כתבו את הסגנון או משהו כזה. מה זה משנה בכלל?

למעלה