+AcidophiLiz

gaichuk

New member
+AcidophiLiz

האם מישהו כאן התנסה עם המוצר הזה? קיבלתי בקבוקון (60ml) ונאמר לי שזה מיועד ללטאות ונחשים. בעיקרון זה יותר תוסף מזון מאשר תרופה . האמת היא שלא הייתי הולך לקנות אבל אם כבר קיבלתי במתנה,למה שלא נבדוק מה הסיפור? מישהו?

naja

New member
לא מכיר אך לא הייתי משתמש.

לא ידוע לי על אף תוסף מזון שנחשים נזקקים לו. יש פירוט של מרכיבים על האריזה?

gaichuk

New member
מה שחשבתי...

המרכיבים הם: Triple Filtered Spring Water, Lactobacillus, Acidophilus Cultures, Yucca Shidigera, Papaya Puree, Calcium, Vitamins A,B1,B2,B6,B12,C,D3 & E נראה לי כמו תרופה הומיאופטית לכל דבר. היצרן אגב הוא DYNAMIC HEALTH LABORATORIES,INC BROOKLYN NY 11201

gaichuk

New member
נצל"ש - סרטון של חתול נגד עכסן

יש למישהו רעיון איך אפשר לחלוק עם כולכם את הסרטון שקיבלתי במייל? בסרטון נראה חתול ולא מהסוג הביתי המטומטם מכסח בשיטתיות עכסן די גדול. תגובות מהירות כמו ברק וכוונה אחת ברורה-להרוג את הנחש...

BabaGee

New member
אפשר ....

להעלות את הסרטון לאיזה שרת חינמי (כמו walla אם יש לך חשבון שם) ולפרסם קישור. מה גודל הקובץ ?

gaichuk

New member
אין לי חשבון כזה...

גודל הקובץ 3.14 ("פיי") MB. לשלוח לך? אם כן,שלח לי אי מייל במסר.

BabaGee

New member
אולי הדרך הזאת תהיה יותר נוחה

יש תוכנות שמפרקות סרטים לפריימים, כל פריים הופך לקובץ תמונה. תפרק את הסרטון לפריימים ותעלה לפה את התמונות. כל מי שירצה לראות את הסרטון ידפיס את התמונות ויהדק אותן לחוברת לפי הסדר שלהם ואז תוך דיפדוף מהיר נוכל לראות את הסרט. אם זה עבד בספרי הלימוד ביסודי אז זה יעבוד גם כאן
המייל יצא לפרטי שלך

למעלה