ACER ASPIRE 5520G-6A2G16MI

סושימית

New member
ACER ASPIRE 5520G-6A2G16MI../images/Emo13.gif

מתקיימת מכירה מיוחדת של ניידים באופיס דיפו. ההצעה האטרקטיבית ביותר קשורה באייסר שציינתי. מחיר נוכחי מיוחד : 2800 ש"ח!!!!!! אני מבקשת ללמוד ולדעת את דעתכם על מעבד AMD ATHLON אין לי דרישות מיוחדות לשימוש. ניהול משרד ורשימות, תוכנות מקובלות. מעט הורדות של מוסיקה. אלבומי תמונות. גלישה מרובה בנט. השימוש הגרפי יהיה מוגבל עד אפסי. גם אין לי צורך בסרטים. מה דעתכם על האיכות ביחס למחיר? יש הצעות אחרות, אם איני רוצה לעבור את גבולות 3200ש"ח לערך? להלן קישור לכל פרטי המחשב הזה תודה!

סושימית

New member
ובכן, קישורים במערכת החדשה של תפוז

מסתבר שזה עדיין זר לי. :)) אנסה להביא את הלינק. ומי היה צריך בכלל מימשק חדש?!?!

יאיר B

New member
נראה בסדר גמור לשימושים שלך.

המעבדים של AMD הם בסדר גמור (מתחרים באינטל, זולים יותר). זה מעבד 64 ביט (כמו הקור-2-דו של אינטל בערך). לגבי לעבור למערכת הישנה - בצד שמאל (מתחת לקובית הקניות ומעל למקרא הסימנים) יש קוביה קטנה שכתוב בה "לעיצוב הקודם". אני מציע להתרגל לעיצוב החדש מאחר והישן בדרך להיגרס...

מצטרפת לשאלה לגבי הדגם הנ"ל

בס"ד האם הדגם הזה מספיק עבוד סטודנטית למדעי הרפואה? השימוש הוא לצרכי לימודים, גלישה באינטרנט והורדות של מוזיקה וסרטים. אם מישהו מכיר את הדגם הנ"ל אני אשמח לחוות דעת. המחיר הנמוך קצת מרתיע..

יאיר B

New member
באיזה תוכנות משתמשים במדעי הרפואה?

יש צורך במשהו מיוחד או שמשתמשים במעבד תמלילים/גליון אלקטורני ודברים מהסוג הזה? (התוכנות שרצות על המחשב משפיעות על הבחירה). לגלישה ברשת ותוכנות שיתוף הוא מספיק בהחלט. השאלה היא מה קורה עם כל השאר. אני לא מכיר את הדגם הזה, אבל מחיר נמוך לא אומר הרבה (כמו גם מחיר גבוהה). יכולות להיות מספר אפשרויות למחיר הזול: א. זה מבצע מיוחד, ב. הוא מבוסס על AMD שמוזיל במקצת את המחיר ג. אייסר לא כל כך פופולארי בארץ (לא יודע למה) אז מורידים קצת את המחיר.

הבנתי שלא ממש משתמשים בתוכנות מיוחדות

בס"ד מה שכן אמרו לי זה שכדאי שיהיה לו virtual memory מספק. אם אפשר בבקשה להסביר לי מה זה זיכרון וירטואלי? ואם הדגם הנ"ל שמוצע באופיס דיפו של acer מתאים לדרישה. ושאלה אחרונה (בתקווה), הסתכלתי וראיתי שכתוב שהמסך בדגם של acer הוא cristalbrite. הכוונה למסך מבריק? כזה שא"א לראות איתו כלום אם יושבים בחוץ בשמש? תודה רבה מאוד על כל העזרה!!

יאיר B

New member
virtual memory?

עם זה אין בעיה כיום, בהתחשב בגדלי הדיסקים הקשיחים. בעיקרון, מה שקורה זה שלמחשב יש זיכרון עבודה (אותו RAM שבדרך כלל כדאי שיהיה מעל 2GB). אבל לפעמים הוא נגמר (כי מריצים הרבה תוכנות, או כי יש תוכנה כבדה במיוחד). כאשר הוא נגמר, המחשב עובר לעבוד עם הזיכרון הוירטואלי שזה קובץ שנמצא על הדיסק הקשיח. המחשב מגדיר את הקובץ הזה בעצמו כאשר מתקינים את מערכת ההפעלה (אם כי ניתן לשלוט בגודלו ידנית במאפיינים מתקדמים של המערכת). אני חושב שהם התכוונו לזיכרון הפיזי של המחשב (אותו RAM) וכאמור כדאי לא פחות מ-2GB (וכל המרבה הרי זה משובח). אם בא לך להחכים בנושא, להלן הקישור לערך מתוך הויקפדיה (ויש גם ערך בעברית): http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_memory הקישור שנתת בהודעה הראשונה כבר לא בתוקף, אבל אם יש 2GB אז זה בסדר. לגבי המסך: אכן הוא יהיה מבריק. זה אומר שאם שתבי בקפיטריה של הפקולטה ביום שמשי, כדאי מאוד להצטייד במשקפי שמש טובים... כתוך חדרים זה פחות בעיה, אם כי עדיין עשויה להיות השתקפות על המסך. הבעיה היא שמרבית הניידים כיום באים עם מסכים מבריקים וזה לא ניתן להחלפה (יש כמה דגמים כמו דל וסטרו שבאים עם מסך מט).

מושו 21

New member
שימי לב שהמחשב שמסופק כרגע במסגרת המבצע

הוא שונה מבחינת המפרט שלו מהמחשב שהוצע בהתחלה (ובאותו המחיר) - מעבד Turion במקום Athelon כרטיס מסך Geforce 7000 במקום 8400 ואאל"ט ללא יציאת HDMI רק עם S-Video לא משנה משהו מבחינת הדרישות שהצגת, אבל עדיין - כדאי לדעת.

אני ממליץ על המחשב

אני כותב ממנו עכשיו , הוא מחשב סבבה , קניתי אותו לפני המבצע ואני לא מתחרט , הזכרון שלו מספיק לגמרי , והוא מריץ הכל בצורה מצויינת אני לא יודע למה לא אוהבים בארץ את amd אבל לי זה מספיק בהחלט אני משחק במחשב (הוא לא הכי חזק בזה אבל עובד בצורה סבירה) המצלמה שלו מצויינת וגם המיקרופון , דבר שחשוב לשים לב אליו הוא שאין לו bluetooth , הוא קשיח מאוד במארז שלו עשיתי בדיקה עם חבר בחנות מחשבים שהוא עובד בה התעללנו בכל המחשבים לחצנו מכל הכיוונים והמחשב הזה קשיח בהרבה מהחברות היותר נחשבות . lg hp בעלי מארזים רכים מאוד . . . מחשב מאוד מומלץ אין הרבה מה לחשוב עם מחיר כזה . . .

למעלה