Access - עזרה - OutLook

yafit123

New member
Access - עזרה - OutLook

שלום, ברצוני שבלחיצה על כתובת דואר אלקטרוני ייפתח OutLook עם כתובת דואר זו מוכן לשליחת הודעה, כיצד ניתן לבצע זאת? האם ניתן לבצע היפר קישור ל- OutLook ? נסיתי אך לא מצאתי אפשרות של היפר קישור כזו! תודה מראש...

אבל יש מאפיין כזה....

תבדוק במאפייני השדה, גם בטבלא וגם בטופס... ראה תמונה מצורפת.

י ע ל ו ש

New member
קישורים לדואר אלקטרוני

כמו ששמוליק אמר, יש שדה שמאפשר להפוך אותו לקישור וה עובד יופי, פותח אתר מבוקש, פותח איי מייל הכל לפי סוג הקישור. בנוסף, אפשר לקחת טופס מידע שברצונך שגם הוא ישלח באיי מייל לאפיין אותו כטופס שנשלח באיי מייל דרך אשף שיש באקסס והן דרך המקרו הכל תלוי מה אתה רוצה לעשות. בנוסף המידע על שימושים באיי מייל וקישורים נמצא בכל ספר נחמד של אקסס
בברכה ובהצלחה יעל(יעלוש)

yafit123

New member
אז זהו שזה לא עובד ל-OUTLOOK

זה עובד לגבי אתרים (HTTP) לגבי מסמכים, אבל לא ל-OUTLOOK ... כשאני מגדירה היפר קישור אני צריכה להגדיר להיכן והאפשרות של OUTLOOK לא ניתנת לי ב-ACCESS!! תודה -יפית.

י ע ל ו ש

New member
ליפית על כתובת איי מייל /אתר

יפית123 את חייבת לכתוב את כל האיי מייל המדוייק הן של האדם, או של האתר כולל WWW או כל הגדרה אחרת אם יש לו או HTTP או כמו שהציע הבחור לכתוב לפני זה MILTO אני עשיתי יופי של שדה עם ההיפר קישור וזה עובד יופי מפעיל וניגש לאתר המבוקש והכל כולל הפעלת איי מייל הוא מזהה לבד. בהצלחה לך ומקוה שהלך לך הפעם. יעל(יעלוש)

למעלה