Acapellas ו- Instrumentals לינקים..
F FuCkInG C r A z Y New member 6/4/04 #2 פששששש הילה את פעילה ביומיים האחרונים..! לא שלא היית לפני אבל עכשיו..!..! חחח אני גאה.. (לא קרין..!! אני רואה אותך חושבת על זה..)
פששששש הילה את פעילה ביומיים האחרונים..! לא שלא היית לפני אבל עכשיו..!..! חחח אני גאה.. (לא קרין..!! אני רואה אותך חושבת על זה..)
B bLAck hALo New member 6/4/04 #5 חחח אכן.. החלטתי להפעיל את הפורום לפחות פה בתפוז מתייחסים לזה לא כמו בהייד אחרי זה כל אחד מהם מתפלא... חחחח במיוחד לקרין (כשהיא תחזור)
חחח אכן.. החלטתי להפעיל את הפורום לפחות פה בתפוז מתייחסים לזה לא כמו בהייד אחרי זה כל אחד מהם מתפלא... חחחח במיוחד לקרין (כשהיא תחזור)
F FuCkInG C r A z Y New member 6/4/04 #7 חחחח מנהלת שכמותך! ../images/Emo45.gif וכן עזבי אותך מהייד פארק.. גררר אביחי ראית את ההודעה שהוא רשם לי שם..???????? אוףף נמאס לי ממנו אבל לא היה לי כח לריב עכשיו אז פרשתי...
חחחח מנהלת שכמותך! ../images/Emo45.gif וכן עזבי אותך מהייד פארק.. גררר אביחי ראית את ההודעה שהוא רשם לי שם..???????? אוףף נמאס לי ממנו אבל לא היה לי כח לריב עכשיו אז פרשתי...
B bLAck hALo New member 6/4/04 #9 חח למה מנהלת? וכן בובה ראיתי מה הוא רשם שם.. זה טוב שלא רבת עזבי זה גם לא שווה את זה. פרשת מהפורום שם?
חח למה מנהלת? וכן בובה ראיתי מה הוא רשם שם.. זה טוב שלא רבת עזבי זה גם לא שווה את זה. פרשת מהפורום שם?
F FuCkInG C r A z Y New member 6/4/04 #12 אממ לא.. פרשתי מאביחי.. אני גם ככה לא רשמתי כל כך הרבה בהייד אז אין ממה לפרוש אז כן אני יכנס כרגיל.
B bLAck hALo New member 6/4/04 #16 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפורוםםםם! עד כמה שלי ולאביחי אין קשר בעולם הזה חס וחלילה שזה יקרה לו!!!
B bLAck hALo New member 6/4/04 #3 ______ Acapella - Eminem - Love Me.mp3 Acapella - Eminem - Shit Hits The Fan.mp3 Instrumental - Cypress Hill - Rap Superstar.mp3
______ Acapella - Eminem - Love Me.mp3 Acapella - Eminem - Shit Hits The Fan.mp3 Instrumental - Cypress Hill - Rap Superstar.mp3
B bLAck hALo New member 6/4/04 #4 נווו מה יש לזה?!?! ארגג תפוז!!! טוב אני יותר לא עושה כזה קישור בתוכן ההודעה כי או שאני לא כותבת ואז הוא לא שם כמו בהודעה הראשונה או שאני כותבת אבל אני לא שמה את הקישור נכון בעעע :\
נווו מה יש לזה?!?! ארגג תפוז!!! טוב אני יותר לא עושה כזה קישור בתוכן ההודעה כי או שאני לא כותבת ואז הוא לא שם כמו בהודעה הראשונה או שאני כותבת אבל אני לא שמה את הקישור נכון בעעע :\
B bLAck hALo New member 6/4/04 #8 אני רגועה ביותר.. מאיפה זה כבר יכול להיות?. D12 WORLD!! איזה אחד שם שם גם הופעות של אמ ומאחורי הקלעים אבל כבר אי אפשר לשמור אותם והוא לא מוכן לעלות אותם שוב למקום אחר..
אני רגועה ביותר.. מאיפה זה כבר יכול להיות?. D12 WORLD!! איזה אחד שם שם גם הופעות של אמ ומאחורי הקלעים אבל כבר אי אפשר לשמור אותם והוא לא מוכן לעלות אותם שוב למקום אחר..
F FuCkInG C r A z Y New member 6/4/04 #10 רגע אבל את ההופעות האלה יש באתר.? אם כן מה הבעיהה.? הולכים ורואים..
B bLAck hALo New member 6/4/04 #11 לא באתר הוא העלה אותם בעצמו.. ופשוט זה לינקים שאחרי כמה שעות פשוט לא טובים ואי אפשר לשמור.