AC\DC

• פותח הנושא 6565
  • פורסם בתאריך

6565

New member
AC\DC

שלום לכל חברי הפורום ! אני יודע שפה זה בטח המקום לשאול , אז אם מישהו יכול להמליץ לי על שירים מומלצים של AC\DC אני מאוד אשמח , גם על מטאליקה וגאנס אנד רוסס . תודה !

hells bells

New member
הגעת למקום הנכון חבוביק!

קודם כל אני רוצה לברך אותך על טעמך המשובח. בכדי שאוכל להמליץ לך על שירים של AC DC אתה חייב להגיד לי איזה סולן אתה מעדיף את בון סקוט עליו השלום שהיה הסולן הראשון של הלהקה, או שמא את בראיין ג'ונסון שהחליף אותו בשנת 1980. אני אוהב את שניהם אבל הרוב המוחלט,לא מסוגל בכלל לעכל את ג'ונסון. בקיצור תן לי כיוון.

Wonder goat

New member
הרי זה ידועה שחוץ מהעובדה

שבון סקוט מת הוא לא היה כלום העבודה האמיתית היחידה של אי סי די סי עשו זה היה "בק אין בלק" ללא בון סקוט

BULLSHIT!!!

מה יש לאנשים מ-Back in Black?????? האלבום מצויין, אבל האלבום הטוב ביותר של הלהקה יצא עוד שנה קודם ונקרא בפשטות Highway to Hell. זה האלבום הטוב ביותר של הלהקה, כשהיא הייתה בשיאה ולא אחרי שהסולן שלה צנח ומת.

ביקש המלצות,תנו לו המלצות...

מה אתם מתחילים להתווכח איזה סולן יותר טוב,אלבום וכו'.. זה לשירשור אחר. טוב בכל מקרה יש לי המון המלצות בשבילך,של גאנס,מטאליקה ו-ac\dc. אני כותבת את שמו של האלבום,ומתחת השירים הכי מומלצים וטובים (לדעתי כמובן). נתחיל מ- AC\DC Dirty deeds done dirt cheap- Big Bulls Problem Child Ride on Let It be Rock- let it be rock (השיר נושא) Overdose Powerage- Rock 'N' Roll damnation Gimmie A bullet If You Want Blood- Riff Raff Highway To Hell- Highway To hell Walk All over you Love Hungry Man Back In Black- hells bells Back in black Shoot The Thrill You Shock me all night long Ballbreaker- Hard as A Rock The Furor Boogie man love Bomb Ballbreaker burnin' alive שירים ששכחתי באיזה אלבום הם נמצאים,או שאני פשוט לא יודעת- C.O.D Rising Power Back in buisness Cant stop Rock 'N' Roll

Metallica-

כמו מקודם,האלבומים קודם ומתחת השירים. Kill 'em All- Jump In the fire Seek and Destroy Phantom Lord Ride The Lightning- Fight fire with fire Escape Creeping Death Fade To black Master Of Puppets- Battery Master of puppets Orion Damage Inc And Justice for all- Blackened And justice for all One (שיר ענק) To Live is to die Black Album- Enter sandman Sad But true The Unforgiven Nothing else Matters Reload- Fuel Better than you שירים ששכחתי את מיקומם- Helpless CCure Hero Of the day Its electric

Guns N' Roses-

Appetite for destruction- Welcome to the jungle it's so easy Paradise City Sweet Child O'mine Think About you Use Your illusion 1- Dust N' Bones Perfect Crime Bad Apples Use your illusion 2- Civil War So Fine Knocking on Heaven's Door (במקור כמובן של בוב דילן) Estranged The Spaghetti Incedent- New Rose Black Leather ויש עוד שיר אחד יפהפה ששמו Patience ששכחתי באיזה אלבום הוא.אבל בכל מקרה שיר ממש יפה. ואם תדע על מה השיר, אתה תמות מצחוק.

6565

New member
תודה על ההמלצות ../images/Emo140.gif

עזרתם לי מאוד .

6565

New member
קודם כל תודה

ודבר שני , לא רק שאין לי בעיה עם ג'ונסון אני אפילו מעדיף אותו , אבל גם בון סקוט היה ענק .

electricGirl

New member
מטאליקה וגאנז

אני יקצר לך קצת: מטאליקה: orion,one,master of puppets,to live is to die,fade to black,the call of ktulu,saniterium גאנז אנד רוזס: paradise city,dont cry,november rain,welcome to the jungle,patience,knocking on heavens door,sweet child o mine,estranged

לא יהיה פשוט יותר

לרשום את שמות הדיסקים!?.. MetallicA- kill em all master of puppets ride the lightning and juctice for all black albom load reload garage inc. ושל גאנס מסיבה מסוימת אני מכירה רק הרבה שירים שלהם ולא דיסקים!

למעלה