AC #4

הייזל

New member
AC #4

החוברת הזו היתה קצת בלאגן. זה כאילו שהם מנסים לדחוס היסטוריה של 70 שנה לכמה חוברות בודדות. וקיבלתי תשובה לגבי מה קרה לאיירונס. הפכו אותו לסטיל חצי שנה אחרי שסופרמן הופיע. סיפור המקור המקורי של סטיל היה ממש טוב לדעתי. מה דחף אותם לשנות אותו בצורה כל כך דרסטית? עכשיו הוא סתמי רדוד ולא משכנע. DOK עם וירוס? ברצינות? לפעמים יש לי הרגשה שהם הסתכלו על 70 שנה של היסטוריה של DC ובחרו רק מה שמוצא חן בעיניהם והתוצאה היא מיש מאש. הציור הוא של ברייניאק אבל הם קוראים לו "אספן העולמות". לקס מנהל את העניינים אבל הוא נשמע גם אדיוט. ואז הם הוסיפו חטא לפשע ודוחפים את הסוף של העלילה הזאת לחוברת 7. חשבתי שהם רוצים לעשות סדר.

byron

New member
בלאגן זו הגדרה עדינה

ביחוד לגבי לקס. רגע אחד הוא רץ וצורח לברוח ורגע אחר מתכנן את הכל, פאנל מאוחר יותר הוא זועם על אספן העולמות ששיקר... גם המיקומים שלו קופצים ממקום למקום. הסיפור של איירונס בהחלט מוריד מהמקור שלו, התשוקה שלו קטנה מדי להסביר את היציאה בתור גיבור, אבל היו חייבים להכניס גיבור מצבע שונה מלבן די מהר כי זה מה שהם עושים כרגע, מכניסים רב תרבותיות ואתניות, אז מחרבשים הכל תוך כדי. חלק לא קטן מהחוברות כבר הוכיחו את עצמן כבר בחוברת 3, משפחת העטלף ברובה הוכיחה את עצמה מחוברת 1 אבל זה כי רב המיתולוגיה שלו נשארה "נורמלית", אפילו רד-הוד בחוברת 3 מראה סטארפייר שאנחנו זוכרים ועלילה שמחזיקה מעצמה יותר מזו שהוצגה בחוברת 1.... ורק action comics פשוט מתדרדרת..... זה עצוב. בעיקר כי החוברת השניה של סופרמן לא ממש מצליחה להחזיק אותי עם הסיפור, כבר היו שנים שויתרתי על קריאת החוברות של ביג-בלו בגלל עלילות תלושות, חבל שזה קורה כאן כל-כך מוקדם שהעלילה מתחרפנת. כמו שכתבתי הגיבור נמדד לפי יריבו והם יוצרים כאן את הלקס הגרוע בכל הזמנים, ובלי לקס, מי יהיה היריב שיגדיר את סופרמן? כרגע לפי המגמה להשניא חייזרים ביקום, כנראה שהיריב יהיה האנושות.... שזה פשוט לא הגיוני.

DDN

New member
לצערי כי אני זה שנשאר בלי מה לקרוא

גם הם, וגם מארוול כבר פחות נעימים לי. (למרות שאני חייב להודות שאוגדנים הרבה יותר קל לבלוע מחוברות בודדות)

למעלה