Absolution Tour DVD

copious

New member
Absolution Tour DVD

לכל מי שציפה בכיליון עיניים (כמוני) ומי שלא הוריד אותו מהאי-מיול (כמוני) ומי שלא הזמין אותו מחו"ל (כן, כמוני), ה-DVD מוצע כעת למכירה במוזיקה נטו ב-90 ש"ח

L A D Y B U G 2

New member
הממ התאכזבתי ../images/Emo10.gif קודם כל

מרי שלחה לי מזמן את הופעה ההיא של גלסטנבורי 2004 ואני בטוחה שיש לכם אותה גם...דבר שני זה שאין שם את צחוקים שיש בבאלולו... בנוסף להופעה של גלסטנבורי יש גם איזה 4 הופעות של שירים וזהו.

Pink Ego Box

New member
אני דווקא ממש אהבתי.

ניכר שההופעה שבאבסולושן טור בהרבה יותר מוצלחת מההופעה בהאלאבאלו. רואים שללהקה יש יותר נסיון בהופעות, הפלייליסט התאים פיקס בסדר שלו ובהתאמה של האווירה, הופעה הרבה יותר מושקעת וגרנדיוזית, והעריכה מעולה- לא כמו העריכה המעצבנת והתאורה הלא מחמיאה שבהאלאבאלו. מומלץ בחום לכולם...!

copious

New member
בדיוק להפך

"התאורה המעצבנת והעריכה" הם אלו שהפכו את הולבלו לכזה DVD מיוזי מושלם, לא כמו ההופעות הסטטיות של שאר הלהקות, אלא שילובי תאורה פסיכודליים ומצלמה שלא מפסיקה לנוע ולשנות זויות צילום, דווקא זה היה חסר לי ב-DVD הזה, אבל לפחות יש את קטעי הבונוס שאותם טום קירק (חבר ואחד המנהלים של הלהקה) ערך כרצונו והם מעולים

L A D Y B U G 2

New member
אהה...קירקי ../images/Emo9.gif

הופעה מדהימה בהחלט אבל הDVD עצמו קצר מידי והם היו יכולים להוסיף לשם את כל השטויות שהיו בהופעות בארה"ב של ה"קמפוס אינבישן" (my post
)
אבל יש לי הרגשה שהם יוציאו עוד DVD ובו יהיה את הכל.

למעלה