absolution- זמן לדרג

Fish in the sea

New member
absolution- זמן לדרג../images/Emo118.gif

אז אחרי שדירגתם/נו את שואוביז ואוריג'ן, הגיע תורו של אבסולושן. הורדתי מראש את שני הקטעים האינסטרומנטלים הקצרצרים כי הם לא ממש עומדים בפני עצמם ומהווים בעצם קטעי פתיחה/קישור. אז: Apocalypse please Time is running out Sing for absolution Stockholm Syndrome Falling away with you Hysteria Blackout Butterflies and hurricanes The small print Endlessly Thoughts of a dying atheist Ruled by secrecy אני הולך לישון על זה... * *

NiKi†a

New member
אווי *-*

1.Butterflies and hurricanes 2.Hysteria 3.Falling away with you 4.Thoughts of a dying atheist 5.Time is running out 6.Blackout 7.Stockholm Syndrome 8.Ruled By Secrecy 9.Sing For Absolution 10.The Small Print 11.Apocalypse Please 12.Endlessly דמאט

Special M

New member
../images/Emo39.gif

The small print Stockholm Syndrome Endlessly Ruled by secrecy Butterflies and hurricanes Blackout Falling away with you Hysteria Thoughts of a dying atheist Time is running out Sing for absolution אהמ... כן, בערך.

Special M

New member
נראה ששכחתי אחד

מעניין מה פרויד היה אומר על זה. ואני דווקא אוהבת את השיר. הממ. בואו נכניס אותו אחרי Falling away with you.

positive energy

New member
:-O

B&H hysteria stockholm syndrome Thoughts of a dying atheist The small print Sing for absolution Blackout Apocalypse please Ruled by secrecy Falling away with you ______________________________________ Time is running out Endlessly

Fish in the sea

New member
../images/Emo118.gif

כרגיל אחלק את העניין לקבוצות: Blackout Stockholm Syndrome (כנראה השניים היחידים שמבחינת הרמה יכלו להיכנס לאוריג'ן אוף סימטרי) ----------------------- Falling away with you Time is running out The small print (אלה החמישה שאני בד"כ שם לי בפרוגרם מהאלבום הזה) ------------------ Thoughts of a dying atheist Butterflies and hurricanes Apocalypse please (שלושה לא רעים) ------------------- Hysteria Sing for absolution Endlessly Ruled by secrecy (רביעייה בינונית למדי שאף אחד ממנה בחיים לא היה מתקרב לשואוביז או אוריג'ן) כן.

ramoni

New member
הדרוג שלי, עם כמה מילים

1.Time is running out המקום הראשון פשוט כי הוא קל לשמיעה, הוא קלטי , והוא גם מיסר ומכיל את הקו האפל של מיוז, יש בו הכל ואני אוהב אותו פשוט כי אי אפשר לא. כתבתי עליו רבות באיזו הודעה, והוא מעין נסיון מוצלח מאוד לחדור למיינסטרים של האמ טי וי(מקום 8 במצעד הבריטי) ובו בזמן לא לזנוח את העלם המחתרתי והשולי של MTV2. 2.Hysteria בתקופה האחרונה אני מתחבר בעיקר אליו גם משום שהוא יצא סנגל, וגם משום שהוא פשוט פארנויה לאוזן, ולחן שלו הוא לא דבר ששומעים כל יום, פשוט סנטזה בין, באס תופים וגיטרה(עם קצת קלידים) 3.Butterflies and hurricanes יצירת המופת של האלבום מבחינת רבים וגם מבחינתי....הcitizen erased(מרוצה positive energy ??) של האלבום, הוא מתכל בתוכו המון סגנונות מוסיקלים, החל מפופ, רוק אלטרנטיבי, קטע מטאליסטי, קטע קלאסי, וקטע שקט והוא הולך לפי דעתי לתת למיוז דלתות חדשות בעת יצאתו העתידית, צריך יותר? 4.Ruled by secrecy כי הוא סוג של יצירה קלאסית והוא פשוט מתוזמר היטב, יש בו את הכח לקחת אותך לעולם דמדומים כזה ולהרגיש כאילו אתה מרחף(כך שהוא מזכיר לי טיפה את המיתוסים של אוריגין)השיר הזה הוא היחיד שאף הוריד לי דמעה מהעין, כי הוא פשוט קודר ובוכה, גם מבחינת המלל, שאני בטוח שהוא נכתב בהשראת המלחמה בעירק, ודיבר אל החילים האמריקנים המסכנים שנאלצו לסבול את כל הבולשיט סביב נשק לא קונונציונאלי.. 5.Stockholm Syndrome- שאני שומע את הפזמון אני פשוט חושב לקחת איזה טריפ או משהו כדי שזו תהיה חויה מושלמת.. מה איתכם? 6.Thoughts of a dying atheist- השיר הכי "חמוד" שמיוז הוציאו לדעתי 7.Blackout- עם כל החיבה שלי למוזיקה קלאסית, אני אגיד לכם שהשיר הזה לא היה מביש אפילו את הסמפוניות של בטהובן, פחות או יותר... שיר מקסים וטוב מאוד, פשוט נראה לי שהוא קצת נסחף מידי עם הלחן והוא חוזר על עצמו 8.The small print הוא במקום סטרילי יחסית ואני אוהב אותו בעיקר מבחינת המלל(אפילו מצאתי איזו סאטירה על עליו לפני כמה שרשורים) וגם כי הוא השיר הכי חזק ובומבסטי מבחינת צליל, הרבה דסטורשן, בעיקר בפזמון השלישי. אבל משום מה, משהו אצלו לא מסתדר לי, יכול להיות שזה קשור לשורה השלישית בפזמון(For all the life you're lose and) שלושת הבאים הם באותה ליגה לדעתי ואני אוהב אותם הם פשוט פחות טובים מהקודמים: 9.Sing for absolution 10.Falling away with you 11.Apocalypse please 12.Endlessly - טוב למה הוא מקום אחרון תאמת אני אוהב אותו כמובן, ואני אפילו יודע לנגן אותו על אורגן, הבעיה היא שלפי תעתי התזמור שלו לא מספיק במיוחד בבתים, אם כבר יחלו לתת לשיר הזה אופי יותר פופיסט, אולי כמה לופים כדי שיהפוך למשהו מיוחד בעיני המאזינים. בנתים הוא מיוחד בשבילי בתור השיר הכי פחות אהוב בדיסק
היתי מעדיף את Fury במקומו. זהו..

Special M

New member
Endlessly

כששמעתי פעם ראשונה (ושניה ושלישית ובכלל) את השיר באלבום אמרתי לעצמי "מה לעזאזל הם חשבו כשהם הוציאו שיר שבויזון יכלו לשיר או כל להקת בנים אחרת???" אבל מאז שראיתי אותם עושים אותו בהופעה, ממש התחלתי לאהוב אותו, כל פעם שאני שומעת את השיר, אני רואה את מאט עומד על הבמה ושר אותו, וזה נותן לו אופי אחר כזה (כמו הרבה שירים שפשוט נשמעים יותר טוב בהופעה). במיוחד אני אוהבת את And if the moment ever comes, השורה הזו עושה לי משהו, לא יודעת.

ramoni

New member
נכון בתחילת השיר

כריס השתמש במן צלצל כזה לפני שהגיע התפקיד שלו בבאס?, ושומעים את זה זה ממש משתלב טוב עם התופים

למעלה