Abrahms Family חוגגת יום הולדת !!!

BigYonika

New member

08/02/2007 בשעה 21:00 בית תרבות גת-רימון (פינת רח' אילנות ורח' הברוש - גת רימון) בתוכנית: ג'אם (JAM) והרבה שרים של Abrahms

Octavarium

New member
יאללה תראו אותנו איזה בוגרים אנחנו!

בטח בגלל שאנחנו לומדים בבן גוריון... עשי טובה אל תגיבי לי יותר, טוב?

Octavarium

New member
זה לא היה מצחיק...

וזה גם נראה יותר כאילו ניסית לעצבן... ומה הבעיה שלי איתך? שבדרך כלל את מתווכחת על דברים שאין לך מושג בהם ואז הודעה אחר כך סותרת את עצמך, או לחילופין פשוט מתווכחת על משהו שאם היית טורחת להבין מה נאמר בהודעה שהגבת אליה היית מבינה כמה טיפשה יצאת הרגע..

Shusho

New member
זה פורום, אף אחד לא צריך לשאול

אותי אבל לפעמים התגובות פה קצת מוגזמות מדי, כולה עקץ אתכם. הייתם מתעלמים ומוציאים אותו דביל וזהו.

Octavarium

New member
על אותו משקל

אין לך זכות להשתיק אותי.. ("טוב די, חפרת." זה בדיוק כמו "שתוק כבר")

מיכמיך3

New member
אביב....

כמו שאתה כל הזמן מעיר לי על כל מיני דברים שאני אומרת כאן בפורום אז גם לאחרים מותר להעיר לך. ליאור... אני מבינה שהדברים שאני אומרת כאן מעצבנים אותך אבל אלו הדעות שלי ואולי השתמשתי במילים הלא נכונות. כשאתם אומרים לי שאני מעצבנת ואני לא יודעת מה אני בכלל אומרת ואני בכלל לא מבינה מה אני רושמת זה מעיד שאתם לא חושבים על הצד השני שאולי במקרה זה פגע, אם יש דברים שלא מוצא חן בעניכם תשתמשו במילים קצת פחות מעליבות. כל הקללות שאתה אמרת, אביב, ואיך ששניר כינה אותי, זה פוגע. אפשר לדעת שרצחתי מישהו שאתם ככה מדברים בקללות כמו "סתומה" "מפגרת" "מה את מבינה בכלל מהחיים שלך" וכל דבר בסגנון. לא אני ולא אתם הגאונים של העולם.

Octavarium

New member
סתם ככה לקטנוניות

מעולם לא קיללתי אותך... אם בא לך להתווכח את תפסידי, לא כדאי... ואין לי כח להגיב לתגובה הזאת שלך, כי את רק מוכיחה לי כל פעם מחדש שאני צודק

Octavarium

New member
אני לא משחק אותה שום דבר

זו את שמצהירה דברים לא נכונים ומנסה לגונן עליהם

למעלה