ABNORMALLY ATTRACTED TO SIN

רעוּת

New member
אולי אם הוא היה של אמן אחר הייתי מחשיבה אותו

כ"טוב". כאילו, הפקה טובה וכו'. למרות שרוב הסיכויים שאם הוא היה של מישהו אחר בכלל לא הייתי מקשיבה לו מלכתחילה, או לפחות מתייאשת מהר מאוד
זה לא ששנאתי אותו או אני שונאת את השירים בו באופן מיוחד. אבל מטורי ציפיתי ליותר. כאילו, איך אפשר להשוות את ה-4 הראשונים או את סקרלט לשירים בינוניים ובנאלים כמו יו ג'ורג' או פרוגרמאבל סודה או שאר השטויות שיש שם. זה מרגיש כאילו היא התפזרה לגמרי. הוא אולי יותר טוב מהביקיפר (במובן שאפשר להקשיב ל-3 שירים ברצף בלי להירדם או לחילופין לרצות למות מרוב ייאוש) אבל אני עדיין לא יכולה להקשיב לו מהתחלה עד הסוף בלי לרצות לתלוש לעצמי שערות או משהו כזה. או סתם לא יכולה להקשיב לו מהתחלה עד הסוף, אבל עזבו, ידוע שאני צריכה ריטאלין או משו כזה
. אז אני לא מצפה למשהו מדהים מהאלבום החדש, אם יהיה אז סבבה, אם לא, וואטאבר, we'll always have BFP. ואם לא מצפים לא מתאכזבים וכו'
.

avivs

New member
אבל...

יו ג'ורג' וסודה הם לא באמת שירים. הם קטעי מעבר, בדיוק כמו קטע התפילה הזה מסקרלט. אפשר לאהוב ואפשר לא לאהוב, אבל כמה פעמים אפשר באמת להקשיב לקטע באורך של דקה שנועד להיות קטע מעבר ולא שיר באורך מלא? מצד שני, באמת עדיף לא לצפות לכלום, כדי להתאכזב כמה שפחות. אבל אני, לצערי, לא יכול לשלוט בזה. אני כל כך מתרגש

היי,יבורך הוומפמ. הוא מעולה!

וזה שזה קטע מעבר לא אמור להוזיל אותו משיר או משהו, זה פשוט משהו אחר, ובאמת כמו שאמרת,או שאוהבים או שלא, אני אישית אוהבת אותו בדיוק כמו שיר נורמלי וטוב מסקרלט. כנ"ל לאורך שלו.. כ"כ חשוב.. וזה כ"כ חלק מהקונספט שלו. טוב,די,קיצר,אני ממש שמחה שהיא עשתה את הקטע הווקאלי של וומפמ ויצרה ממנו ממש שיר בלי כל ליווי. דבר כשלעצמו-שאם הוא טוב,אז הוא טוב מאוד. חוץ מזה,הפעם האחרונה שזה ממש היה,זה היה בMAAG, שזה היה טראומתי ולא ממש בשביל ה"כיף" שלנו, אז הנה... אומנות נטו... למרות שאף אחד לא הבין באמת מה זה וומפמ. (זה כסף
)

אלבום על הפניייים

עזוב את זה שהיא נשמעת כמו כבשה במנוסה... ההפקה שם איכשהו מצליחה לשטח את הנגינה כאילו היא יוצאת מהרדיו.

אני לא מצפה לאייסיקל

אייסיקל הוא מבחנתי ההפך מהשם המשונה החדש. הרי גם הוא התמודד עם חטא, אבל במקוריות, בעדינות, באופן שגורם למאזין להתאמץ עם המילים והמוסיקה בשביל למצוא את הסיטואציה ולהושיב בה את עצמו. תסתכלי במאמרים, אנשים מנתחים כל מילה בשירים שלה כדי לקבל משמעות אישית לשירים, ולפעמים לוקח חודשים להבין שיר. מישהו ניסה לנתח שיר מADP? אני לא ניסיתי. ואני די בטוחה שאני לא אמצא בשיר "נמשכת באופן חריג לחטא" את עצמי, ממש כמו שלא מצאתי בשום שיר בADP, חביב ככל שיהיה. אני יכולה להיות מופתעת, ואני אהיה מאושרת אם אהיה מופתעת.

rfranko

New member
אני בהחלט מצפה, זה חלק מהגדרות התפקיד

אני מודה שקשה לי מאד לקרוא את התגובות פה בלי לשים לב אתם קוטלים את האלבום (על סמך הפאקינג שם) אתם כבר מכינים את עצמכם לזה שהוא יהיה מחורבן ואתם בכלל לא נותנים לו צ'אנס לראות אויר, וכשהוא יצא, אתם כבר כל כך תהיו בדעה שהוא מחורבן שזה מה שתגידו עליו גם אם הוא לא יהיה, כי כבר תהיו כל כך גבוה על העץ אתם הורסים לכם את הכיף ומחרבים את החוויה אתם לא מבינים כמה אני נרגשת אני מסתובבת עם חיוך על הפנים כי יש עוד אלבום תבינו שהעובדה שהיא מוציאה עוד אלבום זה ממש לא מובן מאליו זו עבודה קשה שהיא עושה אותה החל מהכתיבה הלחנה הפקה והיא פאקינג פרפקציוניסטית ואתם יודעים את זה ברור שאף אחד לא חייב לאהוב את כל מה שהיא עושה, אבל אתם תקועים באלבומים הראשונים, מידי פעם עושים חסד לסקרלט ומקטרים מקטרים מקטרים, כל אלבום כזה הוא הבייבי שלה, אתם לא חייבים להתחבר לכל השירים או לכל האלבומים אבל מה שנהייה פה פשוט מגעיל! לפעמים אני לא בטוחה אם זה פרום טורי או פורום בוא נרד על טורי כי ככה נחוש טוב עם עצמנו ברור שיש מקום להתדינות ולויכוח ולטעם אישי, רק שיש דרך לעשות את זה, אני הייתי מאד שמחה לראות פה שמכבדים אותה, על כל השנים על העבודה הקשה שהיא משקיעה על הדרך שהיא עברה ועוברת, אז מה אם היא לא קוראת את זה, עדיין מדובר פה בבנאדם תודה על ההקשבה אוהבת אותכם מאד, אתם מאד חשובים בחיי רינת

avivs

New member
מסכים איתך.

למרות שאני לא שופט אף אחד, חבל לי לראות אנטי עוד לפני שבכלל שמענו תו אחד מהאלבום החדש. דבר דומה היה עם ADP, והרבה אנשים פשוט התחילו אותו עם אנטי, ומשם זה התגלגל, לדעתי. גם בפורום הרשמי שלה יש המון ביקורת כלפי האלבום החדש. טוענים שם גם שהשם של האלבום מזעזע. אני לא מבין למה. אין בו שום דבר רע. הוא מגניב ומקורי.

רעוּת

New member
כי הם אמריקקים נוצרים ומפגרים,

והשם הזה הוא כפירה בישו ובדת
. הבת של הכומר התפקרה וכו' (כאילו שלא ראינו את זה בכל האלבומים הקודמים
). ואני לא אנטי האלבום, אני פשוט אומרת שאין לי ציפיות כדי לא להתאכזב (אחלה גישה לחיים, תאמצו אותה
), לא שאני חושבת מראש שהאלבום יהיה גרוע ולא אטרח להקשיב לו.

noosh

New member
כנראה שזה הכאב של הפעם הקודמת

הציפיות בפעם הקודמת היו ממש גבוהות. במיוחד אחרי שפורסמה התמונה. ואז כולם באמת התאכזבו, כי ציפו למשהו טוב יותר, נוגע יותר. רעות ועננים כתבו את זה - זה אולי טוב אבל זה לא התחבר כמו שטורי מתחברת, העיסוק לא היה אותו העיסוק, ההרגשה הייתה אחרת. וזה אכזב. אנשים ראו תמונה של בחורה עם הברית החדשה ביד אחת ודם זורם על הרגל שלה וחשבו שהם הולכים לקבל משהו שיזרוק אותם פנימה, ואז הסינגל הראשון היה ביג וויל והשני היה באונסינג וזה הרגיש כאילו עובדים עלינו. יכול להיות שיש ב-ADP פנינים ויכול להיות שהוא אלבום טוב יחסית, אבל זה צרם (והאמת, אינ לא נוטה להעביר שירים באלבומים כשאני מקשיבה להם. לקטעי מעבר יש תפקיד ומקום והם לא שם מתוך הנחה שאנשים יעיברו אותם אחרי שלוש האזנות לאלבום. שום שיר, כשיוצרים אלבום, לא צריך להיות שם בגישה של "טוב, מקסימום יעבירו", המטרה בליצור אלבום היא ליצור יצירה מגובשת שאנשים לא ירצו או יחשבו אפילו על להעביר שירים). אז כן, אנשים סקפטים עכשיו. אינ לא חושבת שזה נובע מחוסר הערכה, או מרצון לרדת על טורי. אינ משערת שכל מי שכותב פה, גם כשהוא מתבדח וגם כשהוא מעביר ביקורת, כותב פה כי המוזיקה של טורי, חלק ממנה לפחות, משחק תפקיד בחיים שלו וכי הוא מעריך את היוצרת. אני לא חושבת שצריך ללכת בעיניים עצומות אחרי כל דבר שיוצר שאתה אוהב עושה, וכן יש מקום לביקורת. נכון, היא מגיעה כאן בשלבים מוקדמים, אבל זה כי אנשים באמת נכוו בפעם הקודמת. וכי יש לה רצף אלבומים שהוא לא מרגיש כמו האלבומים החזקים שלה. רינת, הרבה פה תקועים בראשונים כי הראשונים הרגישו. הרגישו-באמת. התעסקו באמת וחפרו ועובדה שאחרי מיליון האזנות וארחי הרבה שנים הם עדיין רלוונטיים לכל אחד באופן אישי, ואני חושבת שהם גם ימשיכו להיות. היה משהו שגרם לאנשים לשנות גישה ויש פחות התחברות לאלבומים המאוחרים יותר כי הם מרגישים שטחים והטקסטים הם לא מה שהם היו והנושאים אחרים ומוזיקלית גם, זה מרגיש פחות עוצמתי. ADP לא הרגיש לי רלוונטי -כלפיי- מעולם. זה לא שאינ לא מעריכה את טורי וזה לא שאני מזלזלת בה, זה שאני מתחברת יותר למקומות אחרים שלה, ויש לה הרבה מקומות בקריירה שאפשר להתחבר אליהם יותר ופחות. להפך, אם כבר אז יש לי הרבה הערכה כלפיה שהיא עושה מה שטוב לה ומה שהיא מאמינה בו, ויוצרת אינדיבידואלית ולא נכנעת לתכתיבים של חברות הפקה או תקליטים, ויש לי טונות של הערכה כלפה על זה, גם אם לאלבומים עצמם אני פחות מתחברת. ואני לא יודעת כמה אפשר ללמוד על אלבום רק מהשם שלו, אני אצטרך יותר מזה כדי באמת להעביר ביקורת.

Gremshnit

New member
אני רוצה לחזק את דבריך ולהוסיף

שבנוסף לאלבום היא גם עובדת על מחזמר. היא פשוט פאקינג מלחינה בחסד, שופעת רעיונות שלא עוצרת לרגע. ואני כל כך מעריך אותה על זה. נורא מעצבנים אותי האמנים שמודיעים בכזו גאווה ואהבה עצמית: "היי חבובים, נראה לי שאני אפרוש לי מעולם המוזיקה. היה נעים להכיר אתכם. הלכתי לבנות לי בקתת נופש באיזה אי טרופי עם כל המיליונים שהשגתי במרוצת השנים. ביי". כאילו הם מלחינים מתוך אילוץ ולא מתוך רצון ותשוקה פנימית ליצור ולבטא את עצמך. כאילו הם מבטלים את מהות קיומם. וטורי איימוס היא בת 45+, אוטוטו 50. והיא לא הפסיקה ליצור *לעולם*. וזה לא נראה שהיא הולכת להפסיק בזמן הקרוב, או אי פעם בכלל. וגם אם בשנים האחרונות היא יוצרת משהו שלא לטעם שלכם, זה לא בגלל שהיא מתקלקלת - אלא מתפתחת/מתקדמת. מה לעשות, ביקיפר נשמע כמו אלבום של אמאל'ה בת 40 כי היא אמאל'ה בת 40, ובאותו הזמן דבורים ופרחים נורא עניינו אותה. ואתם רואים את האלבומים האלה כנפילה, אבל אני פשוט נהנה להאזין להם, ותאמינו או לא, ביקיפר הוא האלבום טורי האהוב על אבא שלי (והוא ממש נהנה לרדת עליה כל הזמן). אז יכול להיות שלנערים ונערות בני 20+ שירים כמו ribbons undone לא כל כך ידברו, והם יעדיפו דברים כמו so you can make me cum. שזה בסדר גמור, אבל זה לא שולל את זכות קיומם של השירים האחרים. ובכלל, לא אכפת לי מה תגידו, טורי מעולם לא זלזלה ביצירה שלה והיא תמיד מכניסה בה עומק ורגש אחרי מחקר מעמיק ושעות על גבי שעות של נגינה על הפסנתר. והיא עוד מפרסמת אלבומים עם 18+ שירים (לטוב ולרע), בעוד בכל אלבום ממוצע יש מקסימום 12 שירים, 40 דקות, ועוד חצי מהשירים נכתבו בידי או בעזרת אנשים אחרים. טורי יוצרת הכל בעצמה ובנאמנות מוחלטת לאמת שלה, ובעולם הפופ זה משהו שראוי להערכה, למרות שזה אמור להיות משהו על בסיס קבוע (מזכיר לי את "הדבר"). אז בנוגע למחזמר...בריאיון האחרון איתה היא אמרה שאמות המידה שלה הם ברודוויי ובשביל להלחין ברוח התקופה של הסיפור (המאה ה-19) היא חוקרת את המוזיקה של התקופה, והיא ציינה את ואגנר, אז תצפו למשהו שיישמע כמו שר הטבעות פוגש את סיפור הפרברים יוצאים לקפה עם אנסטסיה. אז מה שאני מנסה להגיד הוא, שגם אם לא תאהבו את אבנורמאלי אטראקטד טו סין, יש לי תחושה שתמצאו מקור של נחמה במחזמר.

ואגנר../images/Emo190.gif../images/Emo16.gif

מצטערת. מזכיר לי חומר בהיסטוריה והמון המון המון מרירות.
לא אני לא יכולה להיכנס לעוד קונפליקטים עם טורי...... אלוהים,בבקשה שהיא לא תפתח את הפה בהערצה על אנטישמים וכדומה..(מוסיקליים ככל שיהיו|: ) אבל מצד שני,יכול להיות שהיא סתם ציינה אותו עובדתית. ניחא,מה זה משנה,רק נקווה

shiray

New member
מסכימה איתך לגמרי! בדיוק מה שרציתי לכתוב

דיברתי הרגע עם נועה, בעודי מתעדכנת בעוד הודעות שנכתב במהלך היום, ודי התלוננתי בדיוק על מה שאת כתבת... הקטע הוא שאני עוד נשבתי אתמול, כשראיתי את חלק מהתגובות והתבאסתי מהן ופשוט עזבתי את זה. אז נכון, ADP והביקיפר הם לא הדיסקים האהובים עליי שלה, אבל זו ממש ממש לא סיבה לבוא ולקטול ככה אלבום מבלי שידוע לנו שום דבר באמת משמעותי לגביו. ועם מה שידוע לגביו בכלל אין לי בעיה והתמונה רק הולכת ונהיית טובה יותר- גם הקונספט של הסרטים לכל שיר, וגם השילוב ששם כזה לא נשמע כמו אלבום פוליטי-מחאתי, אלא משהו יותר אישי שמדבר על נושאים שהיא יותר התעסקה בהם בהתחלה, גורם לשילוב הזה להשמע לי ממש סבבה. אז נכון, אף פעם לא מומלץ לפתח ציפיות מטורפות ממשהו, כי אח"כ כמה שהאלבום יהיה טוב, הוא לא יוכל לעמוד בציפיות. אבל בחייאת- צריך להיות איזה משהו באמצע. איזה שטח אפור. כזה שאומר "אז הדיסקים האלה והאלה הם מאסטרפיס, ואלה פחות ואלה פחות, ונקווה שהדיסק החדש יהיה טוב ונראה מה יהיה...". לא חייבים לקטול כדי לא להתאכזב, ולא חייבים לקטול אם אין משהו מוחשי לקטול עליו... ניחא היה מתפרסם איזה שיר, ניחא היא כבר הייתה מופיעה איפשהו והיו ביקורות. אבל אין כלום!

רעוּת

New member
אבל מי קוטל ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לא ראיתי אף אחד שאמר פה "האלבום יהיה גרוע, אין טעם להקשיב לו".

Walk Two Moons

New member
../images/Emo45.gif

בגלל שלטורי יש מעין "חותמת איכות" (ולא בלי סיבה), אז גם השם הזה נשמע מסקרן ו'איכותי', אבל תכלס, פה כמו בתחתונים הכתומים, זה בולשיט. זה רדוד... אבל אשמח להתבדות.

למעלה