ABBA

דובושכ

New member
עוד ABBA

בחוסר תשומת לב העליתי את הפריט שכבר "חשפתי" פעם. הנה הפריט החדש והיפה:

python 4

New member
ברור שזה לא "אמיתי"..

אין שם של מדינה.. אבל זה אמיתי מספיק בשבילי! עוד גליונית לפרוייקט! תודה דובוש!

kipod2

New member
אההה ומה עם בולים בריטים ../images/Emo12.gif

דרך אגב התמונות שעל הבולימם מאוד מגוונות. שורה ראשונה (מימין לשמל): 1977, 1977, 1974 שורה שנייה: 1980, 1981, 1979 שורה שלישית: 1979 כולן.

python 4

New member
על בולים בריטים יש פרופיל של המלכה

מה גם שאין על בולים אלה ערך נקוב. לא, אלו בולי פנטזיה לתפארת מדינת ישראל. אבל מה זה חשוב לך פתאום? זה משונן, זה אבבא, זה מספיק טוב לי! השאלה היא, איפה משיגים את זה.

דובושכ

New member
ה"סינדרלות" של אבבא

הסוחר מסלוניקי ביוון, הציע אותם למכירה שהסתיימה ב30.8.04 עבור 4.75$ אבל אף אחד לא קנה. כך תאר המוכר אותם: Beautiful memorabilia stamps! The size of each stamp is 1.1x1.5 inches.They have glue on the backside and they are in excellent condition! Those are memorabilia stamps ....you will not be able to use them to post a letter with! They are just souvenir stamps וזה מספר הפריט Item number: 5515950677 עדיין ניתן לראות אותו ב-ebay אפילו שהמכירה הסתיימה.

python 4

New member
אלה לא בולים...

אבל באוסף הפריטים המשוננים שקשורים לאבבא, בין אם הם בולים ובין אם לא, הגליונית הזו היתה תופסת מקום של כבוד בראש העמוד הראשון. זה היתרון של אספני פיסות הנייר המשוננות לעומת אספני הבולים - יש לנו הרבה יותר פריטים מגניבים באוסף. שוודיה הוציאה בול אחד, וגליונית אחת, של ABBA, רשמיים לגמרי (ופחות יפים מהגליונית הזו).

python 4

New member
אין לי תמונה של הגליונית,

אבל הנה עוד בומ"ש נהדר שהייתי רוצה - לפחות את החלק העליון שמציג את להקת ארווינגרנה שייצגה את שוודיה באירוויזיון ב- 93.

תמיר1991

New member
מגניב!!!

והם שוכנים באלבום אי שם בכרמיאל, בביתו של אחד האנשים המשכילים, הנחמדים והאדיבים ביותר בעולם? תמיר.

python 4

New member
אם כן, אני אשמח לקבל את הכתובת שלו

כדי לדעת לאיזה בית בכרמיאל אני צריך לפרוץ. לי אישית אין אותם.

למעלה