ababall -פוצח

qwertyx

New member
שני דברים

1) הפיצוח לא טוב, שמעתי שאחרי שעוברים מערכה ראשונה יש קריסה של המשחק... אין ספק שזה משחק קשה לפיצוח, עדיין אין תשובה. 2) אמנון מרגלית, כל אחד יכול במסגרת חופש הביטוי לכתוב מה שהוא רוצה... גם אני נגד פיראטיות בתוכנות וכל תוכנה אצלי בפאלם קנויה או חינמית. עם זאת, וכבר ציינתי את זה פעם, זכותו של כל אדם לבחור. זכותו לבחור אם ברצונו לעבור על החוק ולהתקין תוכנות פרוצות או לא, האים לגשת לאתרים פיראטיים או לא וכו´. אני ממליץ לקנות כל תוכנה בה אתם משתמשים, זה עוזר לישון טוב, תומך ביוצרים -> דבר שמאפשר המשך פיתוח. כמו כן יש תמיחה טובה, לרוב גם עדכונים חינם. עם זאת לכן אחד הזכות להחליט אם ברצונו לעבור על החוק ביודעין ולהתקין תוכנה בלתי חוקית.

תגובה לסעיף 2

אני מסכים עם מה שכתבת ולכן ההודעה לא נמחקה. יחד עם זאת חופש הביטוי מאפשר לי לכתוב ש"זה לא יפה". חופש בביטוי הוא לכולם ! יחד עם זאת אנחנו חברים בפורום "על רמה" (ראה פורומים אחרים שמשמשים כר לגיבובי שטויות ולהעברת קבצי מוזיקה לא חוקיים) ורוצים לשמור , כולנו ביחד על רמתו. ולכן יחד עם מדיניות של אי מחיקת הודעות , אלא רק במקרים קיצוניים, מותר לכולם להעיר ולהאיר. תודה לך על הודעתך התומכת .

סוגיית ה-Warez באמת מסובכת ../images/Emo11.gif

עוד בימי גיל צ´פניק ב-IOL, היה הנ"ל מוחק כל הודעה שבה היה ולו רמז דק לשימוש בתוכנות שלא כחוק. אני אישית, מסכים ולא מסכים עם העניין. אני חושב שצריך להיות חופש ביטוי כמעט מוחלט בפורום, אבל יש מגבלות שצריך להתחשב בהן. ראשית, הפורום הוא לא שלנו, אלא של חברת תפוז, ומכאן שאנו לא יכולים לעשות בו כרצוננו. שנית, אפילו ששימוש בתוכנה פרוצה לפאלם זו עבירה קטנה, זו עדיין עבירה על החוק, וזהו אינו פורום פורעי חוק. אני מסכים שזכותם של כולם לדעת על האפשרות להשתמש בתוכנות פרוצות, אך אני חושב שמי שרוצה כאלו, צריך לדעת למצוא אותן בעצמו. בסה"כ אני בעד לשמור של הסטטוס קוו הקיים לפיו מותר לדון לציין תוכנות פרוצות, אך אין להעביר אותן ו/או להפנות אליהן דרך הפורום. מי שרוצה כאלו - ימצא דרכים אחרות להשיגן. מילה על עצמי: גם אני חוטא ומשתמש לפעמים בתוכנות פרוצות. יש עשרות תוכנות פרוצות, ואיני יכול לקנות את כולן. חוק אחד כן תקף אצלי תמיד: לא גונבים תוכנות ישראליות. כמו שלא צורבים דיסקים ישראלים, ולא מורידים MP3ים ישראלים - כנ"ל לגבי תוכנות של חברות ישראליות. בברכת לילה טוב ושבת שלום, איל וובר.

עמי חלק

New member
כדי לחסוך לכולם את הבלגן, אני מודיע

כי, יש תוכנות פרוצות לפאלם!!! (כעת כולם יודעים שיש) שנית אני מודיע כי אין לנו צורך בידיעה נוספת של נושא זה. עכשיו "חופש הביטוי" לאלו שרוצים בגונבה התמלא. וגם לאלו שלא רוצים. וחסל בילבולי המוח, בואו נעבור לנושאים חשובים יותר שבשבילם נוצר הפורום הזה. (הוא לא נוצר כדי לספק לאנשים "חופש ביטוי" הוא נוצר כדי לספק לנו קהילה שתתמוך ותייעץ אחד לשני) דרך אגב, בוקר טוב. * ולמנהל הפורום, בלי להיות צדיק ולהתנצל, אם לא נראית לך הודעה כלשהי,(לא חוקי, בוטה, מעליב וכו´) אז תימחוק אותה, זה התפקיד שלך!!!

אני מצטער מאד...

אבל ה"ויכוח" עבר את גבולות הטעם הטוב... לצערי בגלל מגבלות המערכת אם אני מוחק הודעה נמחקות כל ההודעות ה"משורשרות" אליה ולכן נמחקו גם כמה הודעות "תמימות" שלא היה צורך למחקן. קבלו את התנצלותי. אמנון מרגלית

qwertyx

New member
קשה לי להאמין שעשית את זה

לדעתי, חצית קו אדום. חבל. אפשר לחשוב מה כבר היה שם, והויכוח אפילו כבר נרגע ולא שרשרו הודעות כמה שעות... צעד פזיז ושגוי. חבל. אין צורך שתענה. הנושא סגור.

למעלה