a_duck היקר...

• פותח הנושא D.B
  • פורסם בתאריך

D.B

New member
a_duck היקר...

אוקי, הבנו את הטענה שלך שהומואים זו סטיה/קללה, זו דעתך..אחלה... בוא נניח, שאני החלטתי או לחילופין, לדעתי מרוקאי זו סטיה, ועל פי כן זו קללה, סבבה?? (לכל המרוקאים, אני גם אחד..:)) אם היו משתמשים בכינוי מרוקאי כל הזמן ומגדירים את זה כסטיה/קללה ואתה הרי אחד כזה???, היית נעלב?? אז למה את פוגע בהומואים, אנשים שאלו החיים שלהם...?? אז זו הבחירה שלהם, אז בענייך זו סטיה וקללה. אבל אל תשכח שאנשים שהם ככה, ואני בטוח שיש כאלו בפורום נפגעים מהדברים שלך... נכון שאתה רוצה לכלות את זעמך באנשים, מקובל עלי, אבל לא על חשבון הלבנת פניהם של אחרים... תחשוב על זה... טיפת כבוד לאחרים... תחשוב על זה... אתה יכול ועדיף להגיב ב-24409173

a_duck

New member
בפעם האלף...

לא אני החלטתי שהומו את סטיה...אמרתי כבר שזה הטבע החליט...כי אם הולם יהיו הומואים אנשים לא יתרבו...ואם כולם יהיו מורקאים לא יקרה כלום...אנשים יחליטו לחיות..אז זאת לא סטיה... ואותו דבר גם אני יכול להגיד בקשר למפגרים...זאת סטיה...וכשאתה קורא למישהו מפגר (ואל תגיד שלא קראת למישהו ככה) אתה מעליב אותם...הם אשמים שנולדו עם בעיות? (אותו דבר לגבי האוטיסטים)

Distorted...

New member
כן.... אבל

פיגור ואוטיזם הם בעיות מנטליות, אז ההקבלה שלך לא נכונה. אם אתה משווה בעיות מנטליות לאדם מסויים, אתה בעצם טוען שהוא מתנהג כמו אחד. הומו זה רק בנאדם עם העדפה מינית מסויימת. ורק שתדע, שהומופוביה שלך, מעידה שאולי אתה לא מספיק בוגר כדי לקבל שוני. ולא שוני כמשיכת תשומת לב (יש!! אני בלאקר, אני שונה, אני רוצח חתולים), אלא העדפה. אני לא מתכוון לזה כדי לרדת עליך, אבל תחשוב על זה.

a_duck

New member
אמ..

העדפות מיניות שונות זאת כן סטיה (ואמרתי שלא אני החלטתי שזאת סטיה) וזה דבר לא רגיל... ואני רוצה להשתמש בזה כקללה...כמו שאנשים רוצים להתמש כקללה בדברים לא רגילים אחרים... ויש מספיק אנשים מובגרים שלא מקבלים הומואים ואנשים שונים...

Distorted...

New member
זאת ``סטיה``...

כי היא שונה מנורמות חברתיות שהונהגו בימי הביניים. פעם נשים עם ג`ינס ושיער קצר נחשבו הדבר הכי מגעיל בעולם. אבל היום זה רגיל. למה אתה שואל? כי הונהגה רפורמה בחשיבה של האנשים, והורגלנו לראות את זה. אז אם תנסה להרגיל את עצמך, או יותר נכון, אם תיפתח לסביבה, דיעות קדומות שכאלה יעברו מהעולם מהר יותר. ויפה שעה אחת קודם. אה, ועוד דבר: אמרת שאתה כן רוצה לקלל ככה אנשים. אז ממש חבל לי עליך, כי אתה לא מבין שזה פוגע באוכלוסיה, שכל כך מנסה לקיים נוהל חיים תקין. כנראה שההתפתחות הרגשית שלך עדיין בחיתוליה.

a_duck

New member
לא...

זאת סטיה לא מהנורמות החברתיות...זאת סטיה מהנורמות הטבעיות...אם כולם ילכו עם מכנסיים שלא מוקבלים בחברה לא יקרה כלום לעולם...אם כולם יהיו הומואים אנשים לא יתרבו והעולם יכחד...והטבע לא יכול לאפשר את זה...

Distorted...

New member
זו ממש שטות

אף אחד לא אומר, שאם הומוסקסואליות תהפוך לדבר שבשגרה, אז סטרייטיות תכחד מהעולם. אתה חייב לנסות להבין, ששני אורחי החיים האלה יכולים לחיות בדו-קיום, ולא להפוך לזרם אחד. אני לא מרבל את מה שאתה אומר. אנשים יחליטו לאן הם רוצים להשתייך, בלי לבטל את הזרם השני.

a_duck

New member
זאת לא הנקודה...

אני לא אומר שאנשות תיכחד כי כולם לא יהיו הומואים...זה פשוט מראה שהבטע קבע שהומו זהל א נורמלי ולא אני...

אפרת*

New member
מה שאתה לא מבין

זה שכמות הפעמים שאתה [בעצם, לא רק אתה] אמרת הומו כקללה למישהו היא עצומה [וזה רק בהודעות שאני קראתי בפורום]. וחוץ מזה, אתה כל הזמן משתמש באותה טענה [אפילו שכבר הוכחנו לך המון פעמים שהיא לא רלוונטית], אם על הטענה הספציפית הזאת אתה מבסס את כל השנאה שלך אז זה ממש פטתי ועצוב.

a_duck

New member
ומה בדיוק לא רלוונטי?

לא אמרתי שהעולם יכחד...זה רק מראה שהומו זה לא רגיל...כי אתם אומרים שהומו זה משהו רגיל...

Metal_F

New member
עשה טובה...

הבנו את הנקודה. בואו נסכים אל לא להסכים, במסגרת הפורום תנסה להימנע מלהזכיר את המילה הזאת וכל השאר-זה בסדר להעיר אבל די לחנך אותו! זה לא מתפקידכם. אז בואו פשוט נסכים על לא להסכים ונפסיק להלעות דיונים מסריחים ביותר ולהוריד נורמלים.

a_duck

New member
אני שמח שהבנתם את הנקודה...

אבל אני אגיד הומו כמה שבא לי...ולא ממש איכפת לי אם אתם חושבים שזאת לא קללה...

Metal_F

New member
אל תגיב (בבקשה לא) הודעה אחרונה

באמת... אני לא חושבת שצברתי כזה ניסיון חיים ארוך שאני יכולה להטיף לך אבל תן לי להמליץ לך. לפעמים עדיף לא לומר את המילה האחורנה. גם את אתה חושב שזה יעזור לך...זה לא. לפעמים פשוט עדיף לעזוב דברים כמו שהם ולא להתעקש. תאמין לי זה ישתלם לך בסוף (למה אני נשמעת כמו אמא שלי).

Metal_F

New member

באמת... אני לא חושבת שצברתי כזה ניסיון חיים ארוך שאני יכולה להטיף לך אבל תן לי להמליץ לך. לפעמים עדיף לא לומר את המילה האחורנה. גם את אתה חושב שזה יעזור לך...זה לא. לפעמים פשוט עדיף לעזוב דברים כמו שהם ולא להתעקש. תאמין לי זה ישתלם לך בסוף (למה אני נשמעת כמו אמא שלי).

a_duck

New member
אמ..אין לך יותר מה להגיד או משהו?

את מנסה כאן להגיד את המילה האחרונה לא ממש הבנתי מה הקטע של ההודעה שלך...אני פשוט מסביר אלף פעם את מה שכתבתי...או שעד שתבינו את הדעה שלי בקשר לזה שהומואים זה קללה או עד שתבינו שאני חושב שזאת קללה ולא איכפת לי ממכם ואני אגיד את זה כמה שבא לי...וחוץ מזה זאת לא ממש קללה טובה...אבל זה די נכנס לי לשפה זה כבר הרגל כזה....

Metal_F

New member
אז אני אסביר לך

התכוונתי לכך שזהו סיימנו את העניין ואתה בא ואומר סבבה אבל אני אגיד את זה כמה שבא לי. הנקודה שלי הייתה שאתה לא חי בעולם מבודד. לפעמים אתה נמצא בקבוצה מסויימת (כמו פורומינו הקט למשל) ומשהו בך כפרט מפריע לכלל. אז לפעמים לא צריך להתעקש. לפעמים אתה יכול להקריב קצת כי שוב אתה לא חי בעולם מבודד ויחס גורר יחס (אם תתעמק תבין שיש קשר).

Metal_F

New member

למעלה