A636N מול A639

yonyl

New member
A636N מול A639

אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד ומתלבט בין השניים : A636N מול A639 של ASUS כמובן. הבנתי שההבדל היחיד הוא בזיכרון ובמחיר (500 שקל בערך איפה שראיתי) האם לא ניתן לרכוש כרטיס זיכרון ל A636N ב 200 שקל נניח ולחסוך את ההפרש. כלומר למה זה כזה הבדל , מה המשמעות של זה?

תשובה

(גם לי אין את המכשיר הזה, אני עומד לקנות בקרוב את ה 639) לגבי הזכרון - מדובר על זכרון פנימי, אם תוסיף זכרון זה יהיה זכרון חיצוני בכרטיס, לא שההבדל משמעותי. ב 639 יש Bluetooth-2 להבדיל מה Bluetooth-1 שיש ב 639n אני עוד מחכה לשמוע תגובות ממי שיש לו 639 ולראות האם שיפרו שם כמה דברים שאנשים התלוננו לגביהם בסדרת ה 636, קראתי למשל תלונות על סאונד חלש בספיקר ועל בהירות מסך נמוכה, כשבדקתי את ה 636 לא נתקלתי בזה בעצמי, אבל בכל אופן אני מחכה לשמוע אם נכנסו עוד שינויים מה 636. ושאלת השאלות - מעיון בזאפ עולה שמחירי המינימום הם : 636 עולה 2,350 ש"ח 636n עולה 2,600 ש"ח 639 עולה 2,800 ש"ח אז איך הגעת לזה שההפרש הוא 500 ש"ח? אולי המוכר לא הבין אותך והשווה מחיר ל 636 הרגיל? יום טוב

yonyl

New member
מחיר

בחצי חינם ה A636N נמכר ב 2499 : http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=391 זה הדף של ה A636 , אבל כתוב שם - מבצעי חורף בחצי חינם למשלמים במזומן: קבלו את ה- 636N הדגם החדש באותו המחיר (2,499)! לעומת זאת ה A639 עולה שם ₪ 2,948 שזה 450 (אולי במזומן זה גם יתקזז אבל לא ראיתי הצעה כזאת , צריך לברר) אמנם ל A639 יש יותר זולים אבל בחצי חינם מקבלים את ה igo ב 800 שקל (למי שקונה שם מחשב כף יד) וגם שומר מסך מתנה , אז הם מאוד משתלמים לפי דעתי) בכל מקרה אתה צודק שזה זיכרון פנימי אבל גם החיצוני הוא FLASH שהוא מהיר מאוד , בניגוד ל HARD DISK במחשב רגיל. השאלה למישהו שמכיר אם ההבדל שווה את הכסף , לגבי המסך והאודיו גם שמעתי כמוך על כמה אנשים עם הבעיה ואני מחכה לתשובה גם פה. תודה.

The Experience

New member
ובכל תקלה קטנה תרוץ לחצי חינם?../images/Emo13.gif

סתם מצחיק אותי לחשוב שרשת שמתחמא במוצרי מכולת ומעדניות מוכרת מכשירים כאלו במחירים זולים (ומעניין למה) אני אישית מעדיף להשקיע עוד 100 200 ואפילו 300 שקל ולקנות בחנות מוסמכת לפוקט PC מאשר לקנות בחצי חינם (אגב מוזכר שם משהו על "כולל עיברית"? בנוגע ל"שיפורים" ב639 בעיקרון זה הפוקט הראשון שלי כך שאני לא יכול להשוות אותו למשהו שהיה לי קודם (PALM III :-\) אבל אני יכול להגיד שלא שמתי לב לשום בעיה בעוצמת הספיקר שיכול להגיע לאחלה עוצמה וגם תאורת המסך אצלי נראת מצויין אבל מה שנכון נכון,השמש קצת הורסת לפעמים למרות שזה לא משהו שאמור להפריע כי ככה זה רוב המסכים בפוקט.

AYELET1

New member
במקרה של תקלה תרוץ לרונלייט אם כבר

ממה שכתוב שם הם האחראיים עלל המכשיר חוץ מזה, לא אמורות ליהיות תקלות במכשיר חדש. ואם יתברר שאכן יש (דיגיטייזר למשל) אולי לא כדאי לקנות דגם זה.

The Experience

New member
בהחלט ../images/Emo13.gif

הבעיה של הדיגיטייזר כנראה תדובר רבות כאן יש מצב שכל הבעיה היא בגלל המגן מסך כך שהעיניין יבדק

AYELET1

New member
לא הבנת את הפואנטה בתשובה שלי...

אין שום בעיה לקנות בחצי חינם אם האחראיים הם אכן רונלייט

asher58

New member
חצי חינם זאת לא רק רשת מזון

זאת גם חנות לממכר מחשבים למנהם + אביזרים גילוי נאות: אין לי כל רווח או הסכם מהם, אני פשוט קניתי אצלהם את ה-636N לפני שבוע http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=447

amitp

New member
../images/Emo46.gif

זה לא מכוון אליך, כך שאל תפגע, אבל אופנת "הגילוי הנאות" מוציאה אותי מדעתי. אנשים, תבינו - גילוי נאות זה כשיש לך קשר לחברה המדוברת, לא כשאין...

yonyl

New member
אני לא מאמין שמישהו חשב שזאת רשת מז

אני לא מאמין שמישהו חשב שזאת הרשת מזון. הגזמת קצת . לקנות מחשב כף יד ברשת מזון. זאת חנות מחשבי כף יד. ייתכן שזה אותם בעלים וזה איכשהו קשור (אין לי מושג) אבל זאת חנות מחשבים שהיא די זולה ולפי התגובות עליה נותנת שירות טוב.

AYELET1

New member
מעניין רק איזה קשר יש לך עם הרשת

וכאן דווקא גילוי נאות לא היה מזיק

yonyl

New member
טוב נו

אם את מתעקשת. אז גילוי נאות , קניתי פעם ירקות ברשת חצי חינם (המעדניה)

A05246

New member
חצי חינם!!!

למען הגילוי הנאות אקדים ואכתוב שאני שייך לצוות בחנות האינטרנט "חצי חינם מחשבי כף יד" כפי שכבר כתבו אחרים אנחנו משווקים מורשים של חברת רונלייט דיגיטל בע"מ שהיא היבואנית הבלעדית והיחידה של מחשבי כף היד מתוצרת חברת אסוס לארץ ולידיעתך במרבית המקרים המחירים שלנו אכן כוללים עברית חוץ מאשר במקרים שהמתחרים מתחכמים ומאלצים לתמחר בנפרד לגבי ה-636N הבלוטות שלו הוא גם בפורמט 2 כך שההבדל שצויין כאן למעלה לא נכון מה שכן יש הבדל ביניהם זה שיפור שאסוס הכניסו ב-639 בנושא קליטת לווינים מבדיקה של לקוח באותם תנאים 10 שנ' קבלת פיקס ב-639 לעכומת 25 שנ' ב-636

למעלה