a true bedtime story

a true bedtime story

שלום, הגעתי לשירות לקוחות של משקר?" "כן, במה אני יכולה לעזור לך?" "המכונה שלכם פה בלעה לי כסף" "איפה זה פה..? אממ מה זה הרעש הזה? אתה בועט במכונה?!?!" "וואי, כן, איך שמעת את זה?" "מה? לא! אל תדפוק על המכונה! זה מפרק חלקים מהמנגנונים הפנימיים שלה!" "אבל נכון שלטווח הארוך זה באמת עושה למכונה נזק, אבל בטווח הקצר זה מביא לי מה שאני רוצה, שזה ה11 שקל שהפאקינג מכונה בלעה!" "לא, לא, תפסיק עם זה!! אני אשלח לך זיכוי, רק תפסיק לבעוט בה!" \

JB24

New member
לי זה לא עובד

כבר המון זמן שאני בועטת בעצמי בגלל ש"בלעתי" כסף (המון, אל תשאלו) ואף אחד לא שולח לי זיכוי. ואני נשבעת שזה מפרק חלקים מהמנגנונים הפנימיים שלי!

דנטל

New member
לא ידעתי שזה מפרק מנגנונים פנימיים

לא שחשבתי שזה ממש עושה לה נפלאות, אבל חשבתי יותר בכיוון של אולי מצליח לשחרר את הכסף וכמה פחיות.

shaiush4

New member
אני אף פעם לא חשבתי שזה אמור לעשות משהו

חוץ מאשר אולי להוציא עצבים על המכונה שבלעה לך כסף...

gavrik

New member
../images/Emo6.gif

את עובדת דרך חברת "תקשוב" אולי? גם אלינו קורה הרבה פעמים שהמכונה בולעת, זה מתסכל ברמות... שיא החום ופחית קולה קרה נראית רעיון מצויין ובסוף אתה במינוס 5 שקל ובלי פחית. עכשיו האגודה התחילה להחזיר כסף על הבולעות, הרבה יותר נוח *הייתה תקופה שבאחת המכונות אצלינו אם מזמינים פפסי אז המנגנון שמשחרר את הפחית כנראה היו רפוי כי כל פעם הוא פלט איזה 20 פחיות... אגב הייתי אתמול במרכז אבל דווקא לפסטיבל לא הספקתי :/

לא, אני הייתי ליד זה שבעט במכונה

בבסיס הייתה לנו מכונה שאם היית מכניס מטבע של 10 אז היא הייתה משחררת 2 פחיות ומחזירה לך עודף של 5 אני מניחה שאלו המנגנונים הפנימיים שהיא דיברה עליהם, אני התייאשתי מהפסטיבל, גם עבדתי עד 10 בערב, גם לא היה לי איך לחזור משם הביתה וגם נזכרתי שאני לא אוהבת בכלל המוניות ואנשים בכלל אז וויתרתי על הרעיון וחזרתי הביתה והכנתי לי ג'אר של קולה עם מלא קרח פרוסת לימון וקש.

gavrik

New member
יש בסוף החודש בבת ים פסטיבל לתיאטרון רחוב

אבל זה ממש לא מושך אותי

Evil Gremlin

New member
זאת הייתה אמורה להיות הודעה אחת

די עלוב!!! כאילו סבבה, אל תבואו

למעלה