A trip down memory lane

Dark Storm

New member
A trip down memory lane

אני יודע שזה לא קשור כל כך לנושא הפורום אבל לא משמן ראיתי באיזה סרט שחקן ששיחק בסידרה ישנה וזה גרם לי להזכר בעוד כמה סדרות שלדעתי היו מצוינות... אז לפניכם רשימה קטנה של סדרות שנשכחו:
"הטרף" - Prey עם דברה מסינג מוויל וגרייס בתפקיד מדענית שגילתה בטעות גזע של בני אנוש שעברו לשלב הבא באבולציה האנושית ומנסים לחסל את האנשים הרגילים תחת המוטו של דארווין "survival of the fitest"
"חלל מעל ומעבר" - Space Above and Beyond סדרה המזכירה קצת את starship troopers על מלחמה בעתיד בין בני אדם שעד עכשיו חשבו שהם לבד בחלל וגזע חייזרים מסתורי.
"טיים טרק" - Time Trek לא זאת לא עוד סדרת בת של סטאר טרק כאן מדובר בעתיד בו מס' אסירים ברחו מכלא שמור והצליחו בעזרת מכונת זמן לחזור לעבר. שוטר שנשלח אחריהם צריך לתפוס כל אחד מהם אחרי שהיום הם התערבבו עם החברה של התקופה, יש לחלקם עבודה וחיים נורמלים וקשה מאוד להבחין בינם לשאר האוכלוסיה. (היה ממש מזמן, זה בערך מה שאני זוכר מהסדרה)
"משחק ריגול" - Spy Game סדרה שהייתה בארץ ב 1997 על שני סוכנים שמטרתם לעצור סוכנים לשעבר של ארה"ב שאחרי המלחמה הקרה איבדו את עבודתם והחליטו להתנקם. סדרת פעולה מצחיקה ביותר עם לינדן אשבי ששיחק אח"כ בתפקיד ראשי במלרוז פלייס וכג'וני קייג' במורטל קומבט - הסרט. טוב נראה לי שזה הכל... יש למישהו עוד סדרה נחמדה שנשכחה ?

aשרון

New member
אני זוכר את טיים טרק....

השחקן הראשי היה דייל מיקדיף(אוסטרלי) אם אני זוכר נכון, ובסדרה היה לו כרטיס מגנטי כזה, דמוי כרטיס ויזה, שהיה המחשב האישי שלו שממנו יצאה הולגרמה של אישה, כאילו יד ימינו. שודרה בערוץ 2 בזמנו.

למעלה