a tough one... i think

a tough one... i think

שלום לכולם... אשמח לשמוע את דעתכם אני בת 22, במשך 10 השנים האחרונות לא עשיתי כמעט שום פעילות פיסית ושיכנעתי את עצמי שוב ושוב שאני לא אדם פיזי ובכלל... בחצי השנה האחרונה תנועה נכנסה לחיי, כרגע עדיין באומנוית לחימה. מאז חיי התהפכו לגמרי, כל מה שחשבתי שידעתי די התערער... כל מה שאני רוצה בחיים כרגע (ותמיד פחדתי ממנו, אז וויתרתי מראש) זה לרקוד, ולצערי, זה פשוט לא עובר.. התחלתי שיעורי מחול מודרני בינתיים רק פעם בשבוע, הגוף שלי מת לתנועה, אני גמישה מאוד, הקואורדינציה שלי טובה, אבל מחול כתחביב פשוט לא מספיק לי... עזבתי את הלימודים באוניברסיטה בעקבות משבר הזהות המטורף הזה... אני לא פוחדת מעבודה פיסית קשה, הסיפוק שאני שואבת ממנה הוא אדיר. בשביל להתקבל לאיזשהו מסלול לימודים בתחום חייבים רקע וניסיון... אין לי... אני קצת במלכוד כאן... אשמח לשמוע דעות כנות או אולי אפילו איזשהן עצות או הצעות מאנשים שפחות רחוקים מעולם המחול ממני... תודה, אביב

Only Dance

New member
וואו, אין לי מה להגיד חוצ מ...

כל הכבוד שאת אל ממשיכה משהו שאת אל אוהבת - בקשר ללימדוי האוניברסיטה, אני מקווה שיתגלה שעשית את הדבר הנכון ואם לא לא נורא הכל לטובה. באשר לריקוד, למה שלא תקחי יותר משיעור אחד בשבוע, מלבד זאת תתחילי לעבוד בבית, על כושר - ריצות - סיבולת, ולפתח כוח. מתיחות למיניהן ולהתפתח מחוץ לשיעורים שאת לוקחת. תתחילי לחפש אודישינים אפילו לדברים שלא נשמעים הכי הכי טובים מתחילים מאפס את יודעת! אני מאחלת לך בהצלחה, תעבדי קשה, והעבודה עוד תניב פירות. קאטי.

תודה נחמד לדעת שאני לא לגמרי מטורפת

אני כן עובדת על כל הדברים האלה בבית (מתיחות וכו'... והגוף שלי במצב יותר טוב משהוא היה בגיל 13... ברור לי, ומוזר לי נורא שגיל 22 זה מ א ו ח ר מאוד... העניין הוא שאני לא ממש מוצאת מסגרת (לאו דווקא מסגרת, סטודיו) עם יותר משעה וחצי בשבוע של מחול... ואני ממשיכה לחפש.. אם יש לכם התעות, אשמח לשמוע... אביב

Only Dance

New member
בכל אזור יש סטודיו.. חח

חח יש סטודיו בי בתל אביב, סטודיו ג'י בבנימינה וחדרה, ועוד כל מיני אני חושבת שתתקשרי ל144 ותבררי סטודיו לריקוד באזור שאת גרה בו. תנסי לא תפסידי כלום קאטי.

Swan ninetynine

New member
תכנסי לשיעורי קלאסי פתוחים ../images/Emo109.gif

בסטודיו בי, למשל, בתל אביב. זה הבסיס.

תתחילי בכמות שאת מסוגלת אליה מבחינה

גופנית, לא במסגרת של להקה או משהו..מקום פתוח כמו סטודיו B שיש בו מורים נהדרים..לאט לאט תראי שאת מגיעה לתוצאות ותגדילי את הכמויות של השיעורים שאת עושה
אין דבר העומד בפני הרצון
בהצלחה

../images/Emo50.gif לך!

אז ככה. ניסיון ניתן לרכוש אפילו בגיל זה. מה שאת צריכה זה רק לעבוד. ללכת להרבה שיעורי מחול. וגם לחזק ולהגשמיש את הגוף,כמו למשל שיעורי עיצוב וחיטוב,פילטיס וכיוצ"ב,שגם עוזרים לכושר גופני בכלל. הכל עיניין של רצון! שיעור אחד בשבוע בהחלט לא מספיק. אך בהדרגה תוסיפי לך שיעורים. את לא חייבת לעזוב לימודים אקדמיים.ישנם מוסדות לימוד המאפשרים גמישות גדולה.כגון האוניברסיטה הפתוחה או מכללות שונות המאפשרות עבודה. אני לומדת באוניברסיטה הפתוחה ומשלבת נפלא גם עבודה והתפתחות מקצועית. וגם התפתחויות שונות.אז בוודאי שניתן לשלב לימודים אקדמיים אם את חפצה בכך.וחוץ מזה,מריקוד שלא בלהקות הגדולות לא ניתן כל כך להתפרנס,אז חשוב שיהיה לך מקצוע נוסף ביד. אני בגיל מעל 30 וגם רוקדת. אמנם לא בכיוון המקצועי,כי אני אוהבת קלאסי ולא מתחברת כל כך למודרני. אך ישנו חוג של מוסיקה קלאסית שאני גם מופיעה בו(ללא תמורה כספית,אלא בשביל הכיף). שיעורי מחול ניתן לקחת ב:סטודיו B,מחולה,ביכורי העתים ועוד. בקשר למודרני-יש לך גם את הקבוצה ביפו.תכנסי לאתר ותקבלי פרטים.תבררי אם ניתן משם להתפתח גם מקצועית. אתר ביכורי העתים:http://www.tlvitim.co.il
וברוכה הבאה לעולם המחול!

../images/Emo204.gifועוד משהו שעלה לי בראש

יש בסמינר הקיבוצים מכינה במחול,למי שמעוניין אח"כ ללמוד תחום זה במכללה. תבררי על כך שם. היא מתחילה בתחילת כל שנת לימודים נדמה לי. כך שאם את רוצה לשנה הבאה,כדאי לך לקחת שיעורי מחול יותר מפעם בשבוע. ולהיכנס לכושר.

למעלה