A*teens -חרא

Teen spirit

New member
A*teens -חרא

ליפני שבועיים בערך, קראתי שלהקת A*TEEN האלה שמחדשים שירים של אבבא מוצאים דיסק בשם TEEN SPIRIT יאללה כל כך בא לי להכניס להם מכות! הם לוקחים שם של שיר של נירוונה (קיצור של: Smells like teen spirit) וקוראים לאלבום שלהם ככה! זה משגע אותי! מטריף לי ת`מוח! זה זילזול בנירוונה! אם אתם חושבים כמוני סבבה! תגיבו אני רוצה לדעת אם יש עוד אנשים שחובים כמוני.

Hell is beige

New member
החמשוש הולך לבנות פצצת אטום...

מי ולמה הם חושבים שמגיע להם משהו? איך לחלל ככה דיסק של נירוונה? (לפחות הם לא קוראים לזה In bloom...) איזה מטען חבלה יטפל בעסק...

קצת מרגיז אותי

שאנשים נורא אוהבים להשתמש במילה ``אנרכיה`` בשביל להוכיח איזשהו רעיון של בלאגאנים ואלימות. זה לא אנרכיה. היה פה דיון על זה לפני איזו תקופה, אנרכיה מתחילה מלמטה, ואין פה כוונה לזרוק מטעני חבלה על אתרים של Ateens (ולא אכפת לי אם לא ככה כותבים את זה.) למה בכלל אכפת לכם? אם אתם כבר רוצים להרוס אתרים, אולי תחפשו אתרים שבאמת מעבירים מסרים אלימים, כמו אתרי חיזבאללה ואתרים נאצים. ולא חסר. דרך אגב, יש לי הרגשה מאוד חזקה שגם אם נחפש טוב באתר ההוא שהפנית אליו, שי, נמצא שם גם מסרים נאצים ופאשיסטים. לא סתם אוהבים באתרים כאלה להשתמש בצבעי אדום ושחור, ולצעוק ``fire`` ו-``war`` כל חצי משפט. רצית רק לדפוק את Ateens, דפקת את הקישורים. בתקווה לעולם טוב יותר, (כן, אני יודעת, זה לא ממש היום שלי) דולצינאה.

Hell is beige

New member
החמשוש חושב שכמה דברים שהוא אמר

נלקחו קצת יותר מידי ברצינות ממה שהם יועדו להלקח... סתם עוד קצת חומר למחשבה

kirk hammet

New member
מאוד משגע אותי !

אני אישית פעם מאוד אהבתי את אבבה , וזה משגע אותי , למה לקלקל דבר טוב ???????? למה ???????????????????????????. ובטח שהעניין של זלזול בנירוונה , זה על אחת כמה וכמה יותר גרוע

hasaroot

New member
זה לא היחיד

מה עם הפייב ה@$#@ האלה שעשו cover לקווין כן, כן, אני יודע שבריאן מאי ורוג`ר טיילור השתתפו בזה -עצוב שזה מה שהם עושים בשביל כסף אז במקום לומר שזה זלזול בקווין (לפי דעתי - הלהקה הכי טובה בכל הזמנים) אני אומר שזה זלזול בפרדי מרקיורי (למרות שבריאן מאי כתב את השיר.....) טוב, הבנתם את הנקודה שלי שאלה: אם לא יחדשו, אלא יעשו רמיקס לשיר גדול כמו גשם כסלו (כל הזכויות שמורות למישהו....) - זה יעצבן?

kirk hammet

New member
אני אישית

העדפתי בהרבה את הגרסה הישנה והטובה , הגרסה שעד היום משתדלים לנגן בכל ארוע ספורטיבי ראוי לשמו ...................

themeandi83

New member
אם בוכים על קברים

אז תבכו על דוראן דוראן ,והרמיקס המזעזע של אורדינארי וורלד.... הכי עצוב שראיתי... אנשים חסרי בושה הורסים שירים מדהימים ,רק כי אין להם את המוח לכתוב שירים משלהם...

נעל

New member
הגידו כן ל-cover-ים!

זו לא סטייה, כלל וכלל לא, ואפילו מותר לאהוב יותר את הגירסה החדשה. נראה לנעל שזה קצת לא בוגר להגיד ש-cover-ים ורמיקסים נעשים רק בגלל שחסר עוד שיר באלבום וצריך למצוא אחד מהר, או שצריך להוציא להיט ולהוכיח שאתה קיים, אחרת הלכה הקריירה כאליל נוער. קחו למשל את דרים תי`אטר, שכל כך נערצים עליכם. יש להם אלבום נפלא (אומנם לא בגלל ה-cover-ים, אבל גם הם נחמדים מאוד) שנקרא A Change of Seasons (שחובה להחזיק אותו בבית). האלבום הזה מורכב מטראק אחד ארוך ומדהים באופן שבלתי ניתן לתיאור במילים ללא גלישה לשירה פואטית ומרגשת עד דמעות, וארבעה טראקים שהוקלטו בהופעה חיה שבה דרים ביצעו cover versions לשירים האהובים עליהם. אלה פשוט cover-ים יפים ומעניינים, דרך חדשה להאזין לשירים ישנים (לדוגמא, שילוב של In Flesh (של פינק פלויד), Carry On Wayward Son, Bohemian Rhapsody, Lovin Touching Squeezing, Cruise Control ו-Turn It On Again, כל אלה שלובים יחדיו בטראק *אחד* ומופיעים ברצף מאוד מעניין). יש אינטרפרטציה שונה, feel חדש, סולואים חדשים - בקיצור, הרבה מאוד דברים חדשים. לפעמים משקיעים ב-cover יותר מאשר בגירסה המקורית של השיר. ובכלל, אם מסתכלים קצת אחורה (ואפילו קצת לשוליים של ההווה), cover-ים מאוד נפוצים במוסיקה. תחילה בקלאסיקה, ואח``כ בג`אז. איזו זכות יש למישהו להופיע עם סונטה של מוצרט? פשוט בושה, ברנבוים הזה... ואיך לגדולי הנגנים היום אין בושה לנגן קטעים של תלוניוס מונק? הגידו כן ל-cover-ים, רק תשתדלו לעשות אותם טובים. נעל ;-)

למעלה