a saucerful of secrets - pompeii איזה קטע ענק , התאהבתי בו מחדש
Purple Mushroom Member 18/8/06 #3 ../images/Emo45.gifאני בכיתי פעם שראיתי את זה.../images/Emo7.gif אני מיטצער כל פעם מחדש , שקניתי בקצת אחרת את החומה ב119 שקל , ולא את פומפי . עכשיו אין לי כסף לקנות את פאלס אפילו . של נדבר על עוד אלבום אחד של פינק פלויד . זיבריסקי פוינט לדוגמא .
../images/Emo45.gifאני בכיתי פעם שראיתי את זה.../images/Emo7.gif אני מיטצער כל פעם מחדש , שקניתי בקצת אחרת את החומה ב119 שקל , ולא את פומפי . עכשיו אין לי כסף לקנות את פאלס אפילו . של נדבר על עוד אלבום אחד של פינק פלויד . זיבריסקי פוינט לדוגמא .
D david gilmour1990 New member 19/8/06 #6 הטקסט והמוזיקה הכי יפים ששמעתי יש משהו מאד יפה ומענין בשיר הזה פששוט גאונות קשה להסביר את זה כנ"ל לשיר dogs!!!!!
הטקסט והמוזיקה הכי יפים ששמעתי יש משהו מאד יפה ומענין בשיר הזה פששוט גאונות קשה להסביר את זה כנ"ל לשיר dogs!!!!!
A Anuerysm New member 20/8/06 #8 רק שתדע שהגירסא לשיר באלבום UMMAGUMMA מאוד דומה למרות ששל פומפיי מנצחת לדעתי
A Adidason326655 New member 20/8/06 #7 כל כך דוגרי! עבודה מצויינת של ניק מייסון בשיר הזה. פשוט לצפות, לשמוע, ולהנות. ואז שגילמור מתחיל לשיר זה כבר מטורף.
כל כך דוגרי! עבודה מצויינת של ניק מייסון בשיר הזה. פשוט לצפות, לשמוע, ולהנות. ואז שגילמור מתחיל לשיר זה כבר מטורף.