A Question Of Control Party 08.12.0

pimpf

New member
A Question Of Control Party 08.12.0

כל הפרטים בקובץ

Bavmorda

New member
../images/Emo99.gif הופההההההההההההה.....

יפה
בדיוק היום דברתי עם "מישהו" לגבי מסיבה של DM.... יום חמישי קצת בעייתי האמת, וגם הזמן... אבל נראה מה אפשר לעשות.
BAV.

Bavmorda

New member
../images/Emo3.gif תתפלא ../images/Emo70.gif

אז מה אם אני לא נוסעת הפראגה כמוך וכמו עוד מטוס מלא אנשים...
BAV.

Bavmorda

New member
../images/Emo9.gif הצעה מאאאאאאד מפתה....

באותו הסכום או שיש הנחה למעריצים ישנים-מתחילים
BAV.

Bavmorda

New member
../images/Emo12.gif אתה רציני ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם כן, אז שמור לי בבקשה זכות ראשונים על האפשרות הזו. אני רצינית. (נדבר בערב...) BAV.

DGL242

New member
סליחה שאני מתערב

אם אשתי הייתה יודעת שאני מנהל משא ומתן עם נשים, את היית מקבלת את הכרטיס בחינם ואני הייתי עף בבעיטה עד פראג

alpha80

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Bavmorda

New member
../images/Emo8.gif שאני אתקשר אליה ../images/Emo35.gif

(הגבת לאורן, אבל אני חושבת שהתכוונת אלי..........) BAV.

Bavmorda

New member
../images/Emo6.gif שאלה מיצויינת....

אני רק חושבת איך יסתדרו בלעדיי שבוע בעבודה... נמשיך להתדסכס עם A (שאותו אני כן משכנעת לסוע). ובלי שומקשר, מתי רואים אותך, או שיש איזה מפגשון משהו ? (אני מצטערת, אבל אני פשוט לא מגיעה להכנס לפארק... סורי) לילה טוב, BAV

Bavmorda

New member
לא ../images/Emo70.gif

עכשיו אחרי שיודעים שהם מגיעים ארצה... מעדיפה לבזבז את הכסף הזה על דברים אחרים. נעליים את יודעת, כמו כל הנשים...
סתאאאאם BAV.

פסטיבל וודסטוק - בארבי כ"ס 7.12.05

ביום ד' 7.12.05 החל משעה 22:00 במועדון הבארבי כפר-סבא ישחזרו שמונה מלהקות הרוק הטובות בארץ את מיטב המוסיקה של פסטיבל "וודסטוק" המיתולוגי ואת רוח התקופה של סוף שנות השישים. האירוע יימשך מספר שעות ובמהלכו גם יוקרנו על מסך גדול קטעים מהפסטיבל המקורי. מופע חד-פעמי ומיוחד שאסור להחמיץ! רשימת המששתפים והמבצעים: 1. להקת "שליחי הבלוז" - "הדלתות" ו"לד זפלין". 2. שלמה מזרחי ולהקתו - ג'ימי הנדריקס. 3. להקת "הסיקסטיז" - "החיפושיות" ולהיטי שנות השישים. 4. הדרה לוין-ארדי ולהקתה - ג'אניס ג'ופלין. 5. להקת "גרוב בנד" - ג'ו קוקר. 6. דני שושן ו"המג'יק בלוז בנד" - רוק ובלוז קלאסי מהתקופה. 7. להקת "D9" - סטאטוס קוו. 8. סיגל ולהקת "המלאקולות" - מופע פאנקי סול. מחיר הכרטיס לכל האירוע: 85 ש"ח בלבד. להזמנת מקומות מראש בטל': 03-5188123. לפרטים נוספים בטל': 050-4774247/2. ראה עלון מצורף.

למעלה