a question for the "chineses"

guanyin

New member
a question for the "chineses"

apparently the chinese government has a new enemy: the lonely planet! yesterday i entered china again, and in the castody (meches) my book was taken, and no matter how hard i tried to explain to them that i really need the book, it didn`t help! they also had 3 more lonely planets!!! the ''reason'': it`s a political book, because there`s a map of china, and taiwan is colored in a different color! and to make thing worse - they took my book, which even wasn`t the lonely planet, although the regulation is supposed to reffer only to the lonely! be careful! btw - is any of the "locals" here knows to whom can i complain about it? if possible? maybe the embassy? the tourism office? what can i do? right now i REALLY hate china, just so u'd know!!!

IndianaJones

New member
זה היה מצחיק אם זה לא היה כ"כ עצוב

אגב,תיזהרי כשאת מקלידה באנגלית שאת שונאת את סין בתוך סין . מזמן היה צריך לסגור להם את הברז ולצרף אותם לצפון קוריאה ואיראן . ממש מפחידים אותי הגזענים הללו "הממלכה האמצעית" ... בין השמיים לבין אספסוף הברברים והגוואי-לו ... פשוט מפחידים .

קרלטון

New member
מי יסגור את הברז למי?

הפסקת יבוא מסין = התפרצות אינפלציונית ושפל בכלכלת ארה"ב.

Ludwig

New member
מזכיר "אטלס באישור משרד החינוך"...

זה מזכיר לי שפעם היו מוכרים בחנויות הספרים בארץ אטלסים "באישור משרד החינוך", כן, כך היה מודפס על כריכתם בהדגשה (ואולי גם היום). שמתי לב שבאטלסים האלה (בניגוד לאטלסים זרים) לא היתה הפרדה בין מדינת ישראל לשטחים הכבושים, כלומר במפות המדיניות הם היו תמיד באותו הצבע ובמפות של ישראל לא היה זכר לקו "הירוק". למעשה אפשר היה לראות את הגבול הרשמי של מדינת ישראל רק במפה קטנה של ישראל על־פי חלוקה מנהלית, שם חדי העין היו יכולים לראות גבול בין הנפות/מחוזות של מדינת ישראל לבין החלוקה הצבאית של השטחים הכבושים. באטלסים "הזרים" היה כמובן סימון שונה לשטחים הכבושים, וחדי העין היו יכולים לזהות לעיתים את הריטוש שנעשה בגירסאות עבריות מסויימות על-מנת לסמן את מדינת ישראל והשטחים כחטיבה אחת. באופן אישי זכור לי שכילד בכל פעם שהייתי צריך למצוא את גבולה הרשמי של מדינת ישראל לצורך כלשהו נזקקתי למפה באטלס ישן מלפני 1967 שהיה לנו במקרה. כמדומני רק בשנות התשעים חזר הגבול למפות דרכים לנהגים מתוך צורך בטיחותי. אני מניח שלאטלסים "באישור משרד החינוך" הגבול הרשמי של מדינת ישראל עדיין לא חזר...

guanyin

New member
why being careful?

do u think they actually bother to read what i write? do u think that even if that'll piss them off, they'll bother to find that annoying laowai? that's a bit scary (or a bit paranoid, i dunno... well - hopefully they don't read tapuz, because I HATE CHINA!!!!!!!!!!!!!

אלת החמלה הזאת(אם אני לא טועה) נורא

מצחיקה אותי..... guanyinמה את עושה בסין אם את לא אוהבת אותה כל כך? הטריטוריאליות של המשטר הסיני ידועה לכל לא רק בטאיוון אלא גם בטיבט. אני חושב שהמשטר הסיני הוא קומניסטי\טריטוריאלי מחורבן(בניגוד לעם).

Omiz

New member
../images/Emo43.gifתפוז מודיע: עברת משמעת ../images/Emo61.gif

בעקבות לחצים של משרד החוץ הסיני, הנהלת תפוז מודיעה בכאב כי הגולשת guanyin לא תוכל להשתתף יותר בפורום זה, ו\או בפורומים אחרים בתפוז. משרד החוץ מזהיר שגם אם תשני את הניק הם יעלו עליך... כמו כן, ברצון ההנהלה להזכיר שאין לפגוע, ללכלך או להשטנקר על התהלכות השלטונות בסינית. לכל המעוניין, ניתן לסוע עם הגירסא העברית של הלונלי פלאנט שבה לסינים אין מושג. בברכה, OMIZ בשם הו ג'נטאו.

קרלטון

New member
עדכון

מקורות יודעי דבר מדווחים כי guanyin נמצאת במעצר בית בתנאים מגבילים, מחשבה האישי נלקח ממנה עד להודעה חדשה. כתבנו OMIZ אשר הזדמן למקום דיווח כי מביתה נשמעות לפרקים צעקות חנוקות: "תפוז! תפוז! לוג-אין! לוג-אין!". מבנק לאומי נמסר שהרמטכ"ל, רב אלוף דן חלוץ, קנה אופציות שורט על מניית תפוז. מהנהלת תפוז דווח כי המנכ"ל יצא למפתיע לגיחה לדרום אמריקה ולא ידוע מתי ישוב.

guanyin

New member
MUHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i got the hebrew addition, and FOR FREE!!! i also want to go to south america! no want china!!!

Omiz

New member
את יודעת שיש לי חופש עוד

שבועיים, יש מצב להיפגש איפשהוא? אם אני לא טועה גם את אמורה להגיע לצפון בקרוב, זאת אומרת, אם לא תהיי עצורה בכלא קציעות על הסתה למרד.... דרום אמריקה? ממליץ בחום !

guanyin

New member
kele ktziot?

much better than kele pingming (or whatever), dont you think? going to sichuan soon, any chance u'll be there? so eventually u decided to do kunming cavod and travel there a bit?

Omiz

New member
למעשה

בסוף החלטתי לוותר על קונמינג ולהשתמש בה רק כתחנת מעבר לליג'אינג.... יאאלה, נהיה בקשר !

Omiz

New member
אז שלח איזה

תמונה שלפחות נשטוף את העיניים... כן, גם שמעתי על הדוקים שם, לצערי יהיה עליי לדחות את הטורניר בקונמינג.

למעלה