A new hope

SL Anubis

New member
A new hope

לא יודע אם כבר העלו את זה פה, ואם כן אז מצטער. ב- new hope ליה אומרת לאובי וואן בהודעה שהיא הצפינה ב-R2: "General kenobi, years ago you served my father in the clone wars..." למה שליה תגיד שאובי וואן שירת את אנאקין.. הרי ההפך הוא הנכון. קיבלה מידע שגוי? משום מה הייתי בטוח שגם אובי וואן אמר ללוק: "I served under your father in the clone wars" אבל אחרי שבדקתי את התסריט הבנתי שכנראה התבלבלתי עם ההודעה של ליה....אם זה היה ככה זה בכלל יכל להיות בעייתי.... גם בלי זה, יש דיי הרבה פרטים בעייתים בסרט, שלוקאס לא הצליח לתקן.

gloom

New member
ליה לא יודעת על אנאקין../images/Emo66.gif

ונדמה לי שהאבא שאימץ אותה הוא אחד מהג'די, ויכול להיות שהוא הייה מעל אובי וואן, אבל רק יכול להיות ממש לא בטוח.... אפילו שראיי היום את הסרט אין פרט מי מעל מי...

tactical

New member
אביה המאמץ הוא.....

הסנטור של אולדראן, הוא לא היה ג'די.

tactical

New member
נראה לי....

שהיא התכוונה לבייל אורגנה כאביה ולא לאנאקין.... אל תשכח שבתקווה חדשה היא עדיין לא יודעת שויידר הוא אביה.... היא מגלה את זה רק בשובו של הג'די...

SL Anubis

New member
השאלה היא....

השאלה פה אם היא מתכוונת לאביה המאמץ, או לאביה שמבחינתה הוא מת - וזה אנאקין.

tactical

New member
היא לא יודעת....

על אנאקין... ככל שידוע לנו היא לא יודעת שהיא מאומצת בכלל בשלב זה של הטרילוגיה ככה שברור שהיא מתכוונת לבייל אורגנה...

the sith

New member
SL ANUBIS בתקווה חדשה

היא לא ידעה שאנאקין -ויידר הוא אבא שלה. היא כנראה התכוונה שהוא שירת את הרפובליקה וגם את הסנטור אורגנה -אביה המאמץ.

the sith

New member
כי הרי אורגנה

הוא סנטור ברפובליקה והג'דיים כאילו שירתו אותם רבות במלחמה לזה היא בטוח התכוונה שתדע שהיא רק גילתה שויידר -אנאקין הוא אביה בשובו של הג'די רק אחרי שלוק אומר לה שהם אחים והכל כל הסיפור הזה.

funkey monkey

New member
זה בטוח בייל אורגנה, ב100%.

ליה מזדהה בתקופה הזו כליה אורגנה, ביתו של בייל אורגנה. וזה ברור שמתכוונים לזה שהיא אומרת שאובי-ואן שירת את אביה במלחמה, והיא לא מדברת על אנאקין.

KingpinEX

New member
זה אפילו לא שאלה לדיון, מרוב שזה

ברור (שהיא מדברת על בייל)

למעלה