A murder of silhouette, crows I saw...

Walk Two Moons

New member
A murder of silhouette, crows I saw...

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

Walk Two Moons

New member
איפה אתם? ../images/Emo12.gif פורום, להתעורר ../images/Emo88.gif

- שיר השבוע (של אביתר): טיפה של אור, מתנות, מתנה. - שיר השבוע (כללי): טום וייטס - Alice, אחינועם ניני - ניגע אל החלום, החברים של נטאשה - בדקה אחת שפויה, אלון אבוטבול - בואי אליי, מוטי ביקובסקי - לתקן, מארינה מקסימיליאן בלומין - silence, עמית ארז -Last night when I tried to sleep i felt the ocean with my fingertips. - אלבום השבוע: עמית ארז - Last night וכו'. - ספר השבוע: האמן ומרגריטה, עדיין. - ציטוט השבוע: "מה שמצדיק יותר מכל את הבדידות, את הייאוש הגדול, את הנשיאה המוזרה בעול היא העובדה הפשוטה, החותכת, שאין לנו בעצם לאן ללכת." ("ואז אתה מצטט לי שיר של אבידן"
) - סרט \ סדרת השבוע: דו"ח מיוחד. מעולה מעולה מעולה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): המשפט הנ"ל בציטוט השבוע. וגם "אולי אצא יותר, אתחיל קצת למהר, להתחיל להסתדר ולעשות קצת רע-ע-ע-עש..." - אמוטיקון השבוע:
המפףףף. - משהו שעשה לכם את השבוע: כל השבועות התערבבו לי. - משהו שהרס את השבוע: מחשבות שמחוץ לתמונה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי הופעה של מוטי ביקובסקי הערב בעשן הזמן. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): עמית ארז. האלבום השני שלו מעולה. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לעשות קצת רע-ע-ע-עש.

מתנות

New member
ציטוט השבוע שלך הוא אחד המדהימים...

ללהקת המחול הקיבוצית יש מופע על השיר הזה.

התעוררות

|שיר השבוע (של אביתר):בשבילך - שיר השבוע (כללי):מדרש יונתי -מאיר אריאל - אלבום השבוע:הכל עד לכאן - ספר השבוע:כוכבים בחוץ - סרט \ סדרת השבוע: ציטוט השבוע:' וסוף אין לדרך הזאת העולה סופי הדרכים המה רק געגוע'(שם) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם):היא אמרה לי תראה החיים די קלים.(האמנם קלים? איזה משפט של שישיסטים...) - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע:מצאתי עבודה(נמצא עבודה זמנית לא רצינית) - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מסיבה משפחתית - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):יודית רביץ - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):ציור....

רעוּת

New member
hold on, one more time with feeling

- שיר השבוע (של אביתר): אה, לא יודעת
- שיר השבוע (כללי): כשהקוצים היו קוצים - אלבום השבוע: - ספר השבוע: עיין ערך אהבה - ציטוט השבוע: "הוא לא צריך לסבול בגלל שאבא שלו הוא ראש הממשלה, מספיק שכולנו סובלים בגלל זה" (הטור של מאיר שלו בידיעות
). - סרט \ סדרת השבוע: סיימתי לראות גוסיפ גירל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): do you still feel the pain of the scars that won't heal? - אמוטיקון השבוע:
, דההה - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של רונה
- משהו שהרס את השבוע: מתא"ם, יום שישי, מחר (היום, טכנית) - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודעת...שייגמר? למרות שאז יתחיל שבוע חדש, אז מה עשינו בזה
. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אין לי כוח לחשוב על זה
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): טוב, אין לי כוח לחשוב, נקודה

רקפת

New member
כי שירי הוא בת קול ברוח...

- שיר השבוע (של אביתר): תתחנני אליי. - שיר השבוע (כללי): מי נהר, עידן רייכל. - אלבום השבוע: לד זפלין. - ספר השבוע: פרא. - ציטוט השבוע: -- - סרט \ סדרת השבוע: בנות גילמור. איכות אינטיליגנטית. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: אבא שלי חזר מבדיקה חשובה, והודיעו לו שהוא בריא, ברוך השם. - משהו שהרס את השבוע: הלימוד לתאוריה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליום חמישי בלילה. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): עידן רייכל. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): ריקודי ג'אז.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

- שיר השבוע (של אביתר): כל בוקר קצת - שיר השבוע (כללי): אגדת דשא, ככה את רצית אותי - אלבום השבוע: שירי חג ומועד.. ונופל - ספר השבוע: Harry Potter and the deathly Hallows - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "מה, אני לא נורמלי להיות נורמלי?" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה לזכר מאיר אריאל, ובעיקר האיחוד של תמוז - משהו שהרס את השבוע: ענייני צבא - משהו שאתם מחכים לו השבוע: איזה משהו מטופש ביום חמישי
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): למי שעדיין לא מכיר, מאיר אריאל - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מילים יפות.

אהובי הלבן

שיר השבוע (של אביתר):דיו , דברים מסוכנים - שיר השבוע (כללי): אגדה יפנית -אריאל זילבר - אלבום השבוע: פינק מון - ניק דרייק בלופים כל הדרך לירושלים וחזרה - ספר השבוע:כן בטח - ציטוט השבוע: כל יום שאני במחיצת ילדים עוד תאים במח נשרפים לי , אז תסלחו לי שאני לא זוכרת - סרט \ סדרת השבוע: אמ .. חברים של שבת וקלרה הקדושה - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: רגעים של תקשורת - משהו שהרס את השבוע: הממ - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לישון - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):אפרת בן צור - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אינטרקציה עם אנשים בעלי מח

למעלה