A Moment of Silence

blackwedding

New member
A Moment of Silence

אני כבר בדרך אלייך, כמה שעות של נסיעה... הלב רוצה לפרוץ החוצה, הראש במקום אחר... מגיע למקום מוכר, אבל כלכך זר, מרגיש כמו תייר, אבל הכל נעלם שרואה אותך מרחוק, הנה אותו חיוך דבילי ואחריו יגיע החיבוק המאחה, חיבוק עוטף, חיבוק של געגוע... הולכים להולך הכביש , מחפשים פינה שקטה (ממש משימה קשה) והכל נראה כאילו לקוח מסרט, אגדה, רגעים של שקט... מדי פעם עוצרים לעוד נשיקה מתלהטת שמעירה את כל התאים בגוף... הידיים גולשות על הגב שלך אל התחת, אוחזות, לוחצות... והזין שלי נצמד אלייך, כמעט ויוצא לבד מהמכנסיים... פורסים שמיכה, ארוחת בוקר... הפסקות חטופות לעוד נשיקה, עוד נגיעה... מסתכלים עלינו מעבר לעץ, אבל זה לא משש מפריע לי, שיקנאו... היד נכנסת מתחת לחולצה, מגששת, מלטפת את הבטן, עולה אל השדיים, גבעות של תשוקה, של יופי... אצבעות ממוללות פטמה זקורה והלשון מללקת את השנייה המחשבות בגוף נעלמות, אין מחשבות, שקט באוזניים, אין כלום מסביב, רק את ואני, רק אני ואת... רגעים של שקט... מניח את ראשי על הבטן שלך, מותח את הראש לאחור, מביט בך ומחחיך, מביט בך ומרגיש את הגוף שלי חי, נושם... את מלטפת את הראש החלק שלי, מעבירה בי צמרמורות, רטט בכל הגוף... עוצם עיניים, צולל, מתנסר למגע שלך, תגעי בי, אל תפסיקי.... פוקח עיניים ומגלה שאני מול המחשב, אמצא הלילה... התמונה פרוסה על המסך, רגעים של שקט, רגעים של רעש, רגעים של אושר, רגעים של כאב, הכל חבילה אחת, הכל מעורבב, מעורפל... רק קול גברי, שר, דרך הרמקולים: Wait for a moment of silence " Before the comimg of the dark Before the great storm " Wait for a moment of silence

כוכבית 1

New member
רגע של שקט

מבט מסלול מלוח על הלחי עוד מבט עוד חיבוק עוד נגיעה משמרת תחושות בקצות האצבעות נשיקה משמרת את הטעם את המגע מבט חיוך ושקט.

למעלה