גם לי יש עדיפות ליום חמישי...
A AeRo NaLa New member 25/11/04 #22 עמית.. בוגדת אנשים.. אני מתגייסת ב-14 לחודש הבא ויש לי בעיה עם יום חמישי (ה-9) אז תעשו טובה
A AeroTom New member 25/11/04 #23 אבל- אתמול בערב בשלב כלשהוא אמרת שתבואי בחמישי... תנסי נלה,תפני קצת זמן.רוצים לרואת אותך גם כמובן. אם תבואי ונמצא את הכובע צמר שרצית עם ה-2 לא זוכר מה,אני אקנה לך אותו. זו תהיה פעם אחרונה שתוכלי לבוא למפגש לפני הגיוס שלך ורוצים אותך איתנו!
אבל- אתמול בערב בשלב כלשהוא אמרת שתבואי בחמישי... תנסי נלה,תפני קצת זמן.רוצים לרואת אותך גם כמובן. אם תבואי ונמצא את הכובע צמר שרצית עם ה-2 לא זוכר מה,אני אקנה לך אותו. זו תהיה פעם אחרונה שתוכלי לבוא למפגש לפני הגיוס שלך ורוצים אותך איתנו!
O oritmagnezy New member 25/11/04 #24 אממ ברג הזה שאני לא יודעת מה יהיה בתאריכים האלו זה לא משנה לי... ואולי אני יבוא עם חברה שגם מעריצה של אירוסמית' (שנתיים לפני...:\) היא עדיין לא הצטרפה לפורום.. אבל היא תצטרף בקרוב..))
אממ ברג הזה שאני לא יודעת מה יהיה בתאריכים האלו זה לא משנה לי... ואולי אני יבוא עם חברה שגם מעריצה של אירוסמית' (שנתיים לפני...:\) היא עדיין לא הצטרפה לפורום.. אבל היא תצטרף בקרוב..))
B Bad Girl 15 New member 25/11/04 #27 ב12 לי זה מסתדר..ב9 לצערי הביצפר שוב מתערב לי בחיים....מקווה מאוד מאוד ל12!!
N ninelives99 New member 26/11/04 #28 9או12 לא משנה לי- אני ברגילה... חופש מהצבא סופסוף!!!! אבל חמישי ה-9 יוצא יותר מגניב!!!